نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

havash

New member
واییی خدااااا. الان با این چیزایی که گفتین نمیدونم چیکار کنم!!! من که پرسیدم گفتن ایران و تهران دوتاانتخاب اولتون باشه، حالا با این صحبتهایی که کردین مثل اینکه بازم باید برم تحقیق کنم از اساتید...خدا کنه هرچه زودتر ظرفیتها هم بیاد!

بی زحمت منو هم در جریان قرار بدین. سپاس

- - - Updated - - -

واییی خدااااا. الان با این چیزایی که گفتین نمیدونم چیکار کنم!!! من که پرسیدم گفتن ایران و تهران دوتاانتخاب اولتون باشه، حالا با این صحبتهایی که کردین مثل اینکه بازم باید برم تحقیق کنم از اساتید...خدا کنه هرچه زودتر ظرفیتها هم بیاد!

بی زحمت منو هم در جریان قرار بدین. سپاس

sara.sharifi

New member
راستش سارا جون من متاسفانه نتیجه ای که باید رو به دست نیاوردم، با این وضعیت مهرماه وزارت علوم هستم، حالا یا شهید بهشتی یا دوباره در خدمت جناب دکتر حسنی! :smiliess (3): !
اشکال نداره عزیزم، تو خیالت از بابت وزارت علوم راحت بود...
دانشگاه بهشتی بالینی کودکش منظورته؟ تعریفشو خیلس شنیدم از بچه هااا

a.sohrab

New member
سلام تبریک به همه کسایی که قبول شدن/ حالا کیا انستیتو قبول شدن میان پیش ما؟؟

rawy

New member
راستش سارا جون من متاسفانه نتیجه ای که باید رو به دست نیاوردم، با این وضعیت مهرماه وزارت علوم هستم، حالا یا شهید بهشتی یا دوباره در خدمت جناب دکتر حسنی! :smiliess (3): !

تبریک میگم بهت ندا جون :riz304:
مهم اینه که داری مسیر موفقیتت رو پیش می ری , و قبلا خیالت از بابت قبولی راحت بوده
ایشالا هر جا هستی شاد و سلامت باشی

fada19990

New member
برای سال اول خیلی خوب بوده عزیزم
بستگی به خودت داره, اگه شرایطش رو داری بخونی و برات مهمه که کدوم دانشگاه باشی , دوباره بخون
اگه نه ارشد خوندن برات مهمتره و اینکه نمی خوای وقت و عمرت رو تلف کنی ایشالا که همین امسال قبول بشی, چون دانشگاههای بهداشت همشون خوب هستند منتها بعضی هاشون بهترترن

راوي جون دانشكاه برام مهم هس،ولي معلوم نيست تا سال ديكه جه اتفاقاتي ميافته!غير از زاهدان اكه جايي ديكه قبول شدم شايد برم

neda.farahani

New member
اشکال نداره عزیزم، تو خیالت از بابت وزارت علوم راحت بود...
دانشگاه بهشتی بالینی کودکش منظورته؟ تعریفشو خیلس شنیدم از بچه هااا

آره، هر چند طرفیتش خیلی کمه..! اما خوب امیدوارم این یکیو دیگه بشه که بشه! :)

amin_afraz

New member
حیییییییف شد
من حداکثر منتظر رتبه زیر 20 بودم برای شما
تو جواب سوالها معلوم بود که مسلط هستید
اشکالی نداره , گذشته گذشته , اونچه که اهمیت داره الانه
موفق باشید

مرسی راوی جان , ایشالا در فرصت های بعدی بتونم بهتر عمل بکنم .

neda.farahani

New member
تبریک میگم بهت ندا جون :riz304:
مهم اینه که داری مسیر موفقیتت رو پیش می ری , و قبلا خیالت از بابت قبولی راحت بوده
ایشالا هر جا هستی شاد و سلامت باشی

سپاس Rawy جان.. من هم آرزوی موفقیت دارم برای تو :rose:

havash

New member

سلام آقا سهراب. شما از انستیتو راضی هستین. بین دانشگاه های بهشتی، بهزیستی و تهران کدوم یک به ترتیب بهتره. شما کدومو پیشنهاد می کنین؟ ممنون.

sara.sharifi

New member
چشمممم... من حتما نتایج بررسی هامو در مورد دانشگاهها به اطلاع همگی میرسونم :smiliess (3):

- - - Updated - - -

آره، هر چند طرفیتش خیلی کمه..! اما خوب امیدوارم این یکیو دیگه بشه که بشه! :)

ایشاالله که حتما میشه گلم. امید داشته باش :ad54ad:

a.sohrab

New member
سلام / انستیتو که قطبه و واقعا دانشکده خوبیه/ از بین 3 تای بعدی بسته به علاقه و شرایط مختلفی داره هرکدوم مزیت های خودشون دارن/ بهشتی اسمش معتبره/ تهران امکانات روانپزشکی خوبی داره/ بهزیستی سابقه طولانی/ رتبه شما چند شده؟

havash

New member
سلام / انستیتو که قطبه و واقعا دانشکده خوبیه/ از بین 3 تای بعدی بسته به علاقه و شرایط مختلفی داره هرکدوم مزیت های خودشون دارن/ بهشتی اسمش معتبره/ تهران امکانات روانپزشکی خوبی داره/ بهزیستی سابقه طولانی/ رتبه شما چند شده؟

والا 10 شدم ولی ظرفیت سال پیش 9 نفر بود حالا امسال چه خوابی واسمون دیدن خدا داند. البته منظورم ظرفیت انستیتو بود.

havash

New member
راوی جان از بین بچه های پارسال کسی رو می شناسی بهزیستی قبول شده باشه؟

a.sohrab

New member
والا 10 شدم ولی ظرفیت سال پیش 9 نفر بود حالا امسال چه خوابی واسمون دیدن خدا داند.

عجب شانسی / بهت تبریک میگم ولی برای اینکه انستیتو بیاری امید داشته باش/ امسالم احتمال قوی همونه من از یکی اساتید پرسیدم گفت تغیری نداشتیم / اما در ایران همه چیز ممکنه/به هر حال آفرین/

- - - Updated - - -

والا 10 شدم ولی ظرفیت سال پیش 9 نفر بود حالا امسال چه خوابی واسمون دیدن خدا داند.

عجب شانسی / بهت تبریک میگم ولی برای اینکه انستیتو بیاری امید داشته باش/ امسالم احتمال قوی همونه من از یکی اساتید پرسیدم گفت تغیری نداشتیم / اما در ایران همه چیز ممکنه/به هر حال آفرین/

rawy

New member

شما تو کاخ هستید؟؟؟
129fs3647527.gif

درسته که می گن اونجا از شیرآبش شیر و عسل میاد؟ :25r30wi:
ببخشید من در این مورد کنترلمو از دست می دم

شما طرحتون اجباری هست یا اختیاری؟ و آیا هرکسی می تونه تو شهر خودش بگذرونه یا خودشون مشخص می کنن؟

havash

New member

- - - Updated - - -

ممنون. من بیشتر از اینکه هدفم کار بالینی با مدرک ارشد باشه می خوام اگه بشه ادامه تحصیل بدم. حالا شما فک می کنین کدوم دانشگاه بهتر شرایط ادامه تحصیل رو فراهم می کنه؟

rawy

New member
والا 10 شدم ولی ظرفیت سال پیش 9 نفر بود حالا امسال چه خوابی واسمون دیدن خدا داند. البته منظورم ظرفیت انستیتو بود.

خب یه دونه می اومدید پایینتر باز چندماه با اعصاب ما بازی نمی کردی, آخه عههههد باید 10 بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
من نمی فهمم باید برید انستیتو من اعصاب ندارم

a.sohrab

New member
شما تو کاخ هستید؟؟؟
129fs3647527.gif

درسته که می گن اونجا از شیرآبش شیر و عسل میاد؟ :25r30wi:
ببخشید من در این مورد کنترلمو از دست می دم

شما طرحتون اجباری هست یا اختیاری؟ و آیا هرکسی می تونه تو شهر خودش بگذرونه یا خودشون مشخص می کنن؟

هههههه آره راوی شیر و کیک میدن هر روز بهمون/ طرح فقط برا دکتری اجباریه/ آواز دهول شنیدن از دور خوش است .... ولی به شخصه من انستیتو رو برا روانشناسی در ایران به بقیه دانشگاها ترجیح میدم

rawy

New member
راوی جان از بین بچه های پارسال کسی رو می شناسی بهزیستی قبول شده باشه؟

والا پارسال تهران ما فقط پرفسور رو داشتیم (تو آزمون بهداشت)
اما یکی از دوستام که روانکاوی می شن, درمانگرشون ارشد انستیتو بودن و د ک ت ر ا بهزیستی
و می گفت که برای د ک ت ر ا انستیتو گویا خیلی سخت می گیرن و رویکرد بهزیستی روانشناسانه تره برای همین اونجا رو انتخاب کرده بودن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا