rawy
New member
:25r30wi: :rolleyessmileyanim: راست میگیااااااا، فکر کن)))
بله بله تشریف ببرید والیبال ببینید انگار نه انگار اینجا اتفاقی افتاده
من اگه جای سارا بودم و انستیتو ده نفر ظرفیت می داد حتما واسه سر شما جایزه می ذاشتم
ضمن اینکه با شفاف سازی ای که اخیرا فرمودید, خون خودتون و پرفسور مباح اعلام شده از طرف راوی
سارا بکشششششش :a2d3:
آقا هاوش یه سوال شما اولویت دومتون بعد از انیستیتو کدوم دانشگاهه؟
بچه ها واقعن گل کاشتین خیییییییییییییییییییییلی تبریک میگم
فقط بچه ها ما رو هم راهنمایی کنیدا
والا چی بگم سارا خانم. بین بهشتی و بهزیستی شک دارم. باید بیشتر در موردش تحقیق کنم. شما چی؟
آره حتمادعا کنید وگرنههههه .....:smilies-azardl (12)ااااااااااایییییییییییی واااااااای!!!. من امشب حتما دعا می کنم ظرفیت انستیتو 11 تا باشه؟
بابت اون هم تبریک, ایشالا همیشه خبرای خوش دریافت کنید و خوش خبر باشیدخوب بچه ها والیبال تموم شد خدارو شکر با برد و صعود تیم ملی به عنوان تیم اول به دور بعد هم تموم شد. نیازی به این کارا نیست بابا من خودم کنار می کشم.
البته یه اعتراف دیگه هم بکنم که من می دونستم که ژروفسور شما همون شاخه شمشاد ماست ولی فک می کنم ایشون نمی دونستم که من تو این انجمن عضو هستم. در هر صورت من همه تقصیرارو گردن می گیرم.
آره حتمادعا کنید وگرنههههه .....:smilies-azardl (12)
شوخی میکنم دیگه ایشاالله هرجا قسمت شد!!! :bunnyearsmiley:
من که گفتم احتمالا تهران رو میزنم.واسه انتخاب سوم و چهارم منم بین بهزیستی و بهشتی موندم !!!
یعنی به نظر شما بهزیستی و بهشتی از تهران بهترن؟ تحقیقی کردین که تهران رو دوم نمیزارید؟!؟
بچه ها معذرت من تا چند دقیقه دیگه برمی گردم.
والا چی بگم. ظاهرا تهران دکترا نداره و دوست من که بهشتی می خونن میگن که ما نوی خوابگاه یا درمانگاه یا هرجای دیگه ای وقتی با دانشجوهای دکترا صحبت می کنیم خیلی مطالب رو ازشون یاد می گیریم ولی تهران این امتیاز رو نداره. البته ایشون هم تهران در کل دانشگاه خوبی می دونن ضمن اینکه جو تهران به شدت روانپزشکیه. از طرفی بهزیستس اساتید خیلی خوبی داره جوش هم بیشتر به سمت روانشناسی و دانشجوهای دکترا هم داره اما مسئله اینه که جزء دانشگاه های سطح دو کشور به حساب میاد ولی خوب رتبه های برتر سالهای قبل هم خیلی ازش استقبال کردن.
بهشتی جوش روانشناسیه. درمانگاه خیلی قوی ای داره و دانشجوی دکترا هم داره دانشگاه سطح یک هم هست و امکانات بسیار خوبی هم داره ولیییییییی با اینکه اساتید خیلی خبی داره ولی به خوبیه انستیتو و بهزیستی نیستن.
اوووووووه. خودمم نفهمیدم چی شد.
مرسي رواي جون،من سال اولم بود،خيلي از منابعم تموم نكرده بودم،بلاتكليفم كه بمونم سال ديكه يا نع!اينم درصد هامعزییییییییزم, تبریک می گم بهت :riz304::4d564ad6:
جواب پستت رو دادم اما نمی دونم چرا پست نشده, گویا تعداد شکلک ها زیاد بوده اجازه پست نداده
بستگی به ظرفیت داره قبولیت, احتمال قبول شهرستان هست, توکل به خدا ایشالاااااااااا که یه جای خوب قبول می شی
مرسی عزیزمممم، کلی لطف کردی ندااااییی. ایشاالله تو هم همیشه شاد باشییییی.بچه ها به خاطر رتبه های خوبتون خیلی آفرین داره.. واقعا خسته نباشید.. :smilies-azardl (113
یه تبریک ویژه ی هم به سارا، به نمایندگی از بچه های 88، خیلی خوشحالمون کردی خانمی... :a2d3:
یه تبریک همگانی هم به خاطر بازی و بُرد فوق العاده ی تیم والیبالمون.. :auizz3ffy9vla57584x
امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشید.. :ad54ad:
آقا این انیستیتو کجاست ؟؟؟ همه روان شناسیا عاشقشن ؟؟؟
مرسی عزیزمممم، کلی لطف کردی ندااااییی. ایشاالله تو هم همیشه شاد باشییییی.
خودت چیکارکردی؟!
مرسي رواي جون،من سال اولم بود،خيلي از منابعم تموم نكرده بودم،بلاتكليفم كه بمونم سال ديكه يا نع!اينم درصد هام
رشد40,فيزيو66,باليني,61,امار66,اسيب،33,شخصيت30,روان درماني63,ارزيابي20,زبان46