نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
:25r30wi: :rolleyessmileyanim: راست میگیااااااا، فکر کن :))))

cowboypistol.gif
752421_Laie_55.gif

havash

New member
بله بله تشریف ببرید والیبال ببینید انگار نه انگار اینجا اتفاقی افتاده
من اگه جای سارا بودم و انستیتو ده نفر ظرفیت می داد حتما واسه سر شما جایزه می ذاشتم
ضمن اینکه با شفاف سازی ای که اخیرا فرمودید, خون خودتون و پرفسور مباح اعلام شده از طرف راوی
سارا بکشششششش :a2d3:

خوب بچه ها والیبال تموم شد خدارو شکر با برد و صعود تیم ملی به عنوان تیم اول به دور بعد هم تموم شد. نیازی به این کارا نیست بابا من خودم کنار می کشم.
البته یه اعتراف دیگه هم بکنم که من می دونستم که ژروفسور شما همون شاخه شمشاد ماست ولی فک می کنم ایشون نمی دونستم که من تو این انجمن عضو هستم. در هر صورت من همه تقصیرارو گردن می گیرم.

havash

New member
آقا هاوش یه سوال شما اولویت دومتون بعد از انیستیتو کدوم دانشگاهه؟

والا چی بگم سارا خانم. بین بهشتی و بهزیستی شک دارم. باید بیشتر در موردش تحقیق کنم. شما چی؟

- - - Updated - - -

بچه ها واقعن گل کاشتین خیییییییییییییییییییییلی تبریک میگم

فقط بچه ها ما رو هم راهنمایی کنیدا

ممنون گلم.

sara.sharifi

New member
والا چی بگم سارا خانم. بین بهشتی و بهزیستی شک دارم. باید بیشتر در موردش تحقیق کنم. شما چی؟

من که گفتم احتمالا تهران رو میزنم.واسه انتخاب سوم و چهارم منم بین بهزیستی و بهشتی موندم !!!
یعنی به نظر شما بهزیستی و بهشتی از تهران بهترن؟ تحقیقی کردین که تهران رو دوم نمیزارید؟!؟

rawy

New member
خوب بچه ها والیبال تموم شد خدارو شکر با برد و صعود تیم ملی به عنوان تیم اول به دور بعد هم تموم شد. نیازی به این کارا نیست بابا من خودم کنار می کشم.
البته یه اعتراف دیگه هم بکنم که من می دونستم که ژروفسور شما همون شاخه شمشاد ماست ولی فک می کنم ایشون نمی دونستم که من تو این انجمن عضو هستم. در هر صورت من همه تقصیرارو گردن می گیرم.
بابت اون هم تبریک, ایشالا همیشه خبرای خوش دریافت کنید و خوش خبر باشید
اااااا خب پس نمی دونستید؟؟؟!!!
شانس آوردید به هر حال , در غیر اینصورت یه چندماهی دادگاهی داشتید بعد محاکمه بعدم به همراه پرفسور باید شام برج میلاد رو گردن می گرفتید

rawy

New member
آره حتمادعا کنید وگرنههههه .....:smilies-azardl (12)
شوخی میکنم دیگه ایشاالله هرجا قسمت شد!!! :bunnyearsmiley:

خب شانسی که آوردید اینه که سارا جون مثل من روانی انستیتو نیست, اگه من بودم حتما قضیه فرق می کرد :ph34r-smiley:

havash

New member
من که گفتم احتمالا تهران رو میزنم.واسه انتخاب سوم و چهارم منم بین بهزیستی و بهشتی موندم !!!
یعنی به نظر شما بهزیستی و بهشتی از تهران بهترن؟ تحقیقی کردین که تهران رو دوم نمیزارید؟!؟

والا چی بگم. ظاهرا تهران دکترا نداره و دوست من که بهشتی می خونن میگن که ما نوی خوابگاه یا درمانگاه یا هرجای دیگه ای وقتی با دانشجوهای دکترا صحبت می کنیم خیلی مطالب رو ازشون یاد می گیریم ولی تهران این امتیاز رو نداره. البته ایشون هم تهران در کل دانشگاه خوبی می دونن ضمن اینکه جو تهران به شدت روانپزشکیه. از طرفی بهزیستس اساتید خیلی خوبی داره جوش هم بیشتر به سمت روانشناسی و دانشجوهای دکترا هم داره اما مسئله اینه که جزء دانشگاه های سطح دو کشور به حساب میاد ولی خوب رتبه های برتر سالهای قبل هم خیلی ازش استقبال کردن.
بهشتی جوش روانشناسیه. درمانگاه خیلی قوی ای داره و دانشجوی دکترا هم داره دانشگاه سطح یک هم هست و امکانات بسیار خوبی هم داره ولیییییییی با اینکه اساتید خیلی خبی داره ولی به خوبیه انستیتو و بهزیستی نیستن.
اوووووووه. خودمم نفهمیدم چی شد.

rawy

New member
ندااااااااااا جوووووووون چرا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟

sara.sharifi

New member
والا چی بگم. ظاهرا تهران دکترا نداره و دوست من که بهشتی می خونن میگن که ما نوی خوابگاه یا درمانگاه یا هرجای دیگه ای وقتی با دانشجوهای دکترا صحبت می کنیم خیلی مطالب رو ازشون یاد می گیریم ولی تهران این امتیاز رو نداره. البته ایشون هم تهران در کل دانشگاه خوبی می دونن ضمن اینکه جو تهران به شدت روانپزشکیه. از طرفی بهزیستس اساتید خیلی خوبی داره جوش هم بیشتر به سمت روانشناسی و دانشجوهای دکترا هم داره اما مسئله اینه که جزء دانشگاه های سطح دو کشور به حساب میاد ولی خوب رتبه های برتر سالهای قبل هم خیلی ازش استقبال کردن.
بهشتی جوش روانشناسیه. درمانگاه خیلی قوی ای داره و دانشجوی دکترا هم داره دانشگاه سطح یک هم هست و امکانات بسیار خوبی هم داره ولیییییییی با اینکه اساتید خیلی خبی داره ولی به خوبیه انستیتو و بهزیستی نیستن.
اوووووووه. خودمم نفهمیدم چی شد.

واییی خدااااا. الان با این چیزایی که گفتین نمیدونم چیکار کنم!!! من که پرسیدم گفتن ایران و تهران دوتاانتخاب اولتون باشه، حالا با این صحبتهایی که کردین مثل اینکه بازم باید برم تحقیق کنم از اساتید...خدا کنه هرچه زودتر ظرفیتها هم بیاد!

fada19990

New member
عزییییییییزم, تبریک می گم بهت :riz304::4d564ad6:
جواب پستت رو دادم اما نمی دونم چرا پست نشده, گویا تعداد شکلک ها زیاد بوده اجازه پست نداده
بستگی به ظرفیت داره قبولیت, احتمال قبول شهرستان هست, توکل به خدا ایشالاااااااااا که یه جای خوب قبول می شی
مرسي رواي جون،من سال اولم بود،خيلي از منابعم تموم نكرده بودم،بلاتكليفم كه بمونم سال ديكه يا نع!اينم درصد هام
رشد40,فيزيو66,باليني,61,امار66,اسيب،33,شخصيت30,روان درماني63,ارزيابي20,زبان46

matin

New member
آقا این انیستیتو کجاست ؟؟؟ همه روان شناسیا عاشقشن ؟؟؟

neda.farahani

New member
بچه ها به خاطر رتبه های خوبتون خیلی آفرین داره.. واقعا خسته نباشید.. :smilies-azardl (113
یه تبریک ویژه ی هم به سارا، به نمایندگی از بچه های 88، خیلی خوشحالمون کردی خانمی... :a2d3:
یه تبریک همگانی هم به خاطر بازی و بُرد فوق العاده ی تیم والیبالمون.. :auizz3ffy9vla57584x
امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشید.. :ad54ad:

sara.sharifi

New member
بچه ها به خاطر رتبه های خوبتون خیلی آفرین داره.. واقعا خسته نباشید.. :smilies-azardl (113
یه تبریک ویژه ی هم به سارا، به نمایندگی از بچه های 88، خیلی خوشحالمون کردی خانمی... :a2d3:
یه تبریک همگانی هم به خاطر بازی و بُرد فوق العاده ی تیم والیبالمون.. :auizz3ffy9vla57584x
امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشید.. :ad54ad:
مرسی عزیزمممم، کلی لطف کردی ندااااییی. ایشاالله تو هم همیشه شاد باشییییی.
خودت چیکارکردی؟!

rawy

New member
آقا این انیستیتو کجاست ؟؟؟ همه روان شناسیا عاشقشن ؟؟؟

این انستیتو کجاست که روانشناسی ها همه دیوانه او هستند :rolleyessmileyanim:

از ستارخان که تشریف ببرید, سر نیایش پیاده می شید, می تونید بقیه رو پا برهنه تشریف ببرید یا اینکه تاکسی سوار بشید
بغل بیمارستان رسول اکرم, کاخ آرزوهاست :25r30wi:
فک کن من هر روز از جلوش رد می شم, مثل اینکه از جلوی آدم نون بربری رد کنن ندن بهش بخوره :13:

neda.farahani

New member
مرسی عزیزمممم، کلی لطف کردی ندااااییی. ایشاالله تو هم همیشه شاد باشییییی.
خودت چیکارکردی؟!

راستش سارا جون من متاسفانه نتیجه ای که باید رو به دست نیاوردم، با این وضعیت مهرماه وزارت علوم هستم، حالا یا شهید بهشتی یا دوباره در خدمت جناب دکتر حسنی! :smiliess (3): !

rawy

New member
مرسي رواي جون،من سال اولم بود،خيلي از منابعم تموم نكرده بودم،بلاتكليفم كه بمونم سال ديكه يا نع!اينم درصد هام
رشد40,فيزيو66,باليني,61,امار66,اسيب،33,شخصيت30,روان درماني63,ارزيابي20,زبان46

برای سال اول خیلی خوب بوده عزیزم
بستگی به خودت داره, اگه شرایطش رو داری بخونی و برات مهمه که کدوم دانشگاه باشی , دوباره بخون
اگه نه ارشد خوندن برات مهمتره و اینکه نمی خوای وقت و عمرت رو تلف کنی ایشالا که همین امسال قبول بشی, چون دانشگاههای بهداشت همشون خوب هستند منتها بعضی هاشون بهترترن

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا