نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

talashgar

New member
سوال 36 هم اگر بخواهیم درست جواب بدیم میشه گزینه ج که تو کلید الف اعلام شده! طبق کتاب سردخانه صفحه 157 بند دوم.
نگهداری گوشت باید در درجه حرارت به حد کافی پایین صورت گیرد تا مانع از رشد باکتریها و قارچ های عامل فساد و بروز چدیده bone taint گردد و...... ادامه داستان....
اینجا اگه شرایط نگهداری مناسب باشه کار به باکتری و قارچ نمیکشه! تازه اینجا به قارچ ها هم اشاره شده و اتفاقا تو گزینه ها قارچ هم داریم!!!
سلام دوستان. همگی خسته نباشید.به نظر من چند تا از جوابا غلطه اگه موافقین اعتراض بزنیم:سوال 36که میشه گزینه ج*سوال 45 میشه گزینه الف*سوال 54 که مطمئنم اشتباه زده میشه گزینه الف*سوال 66 *سوال 71 میشه گزینه ب مگه تو شیمی نیومده بود که اسید های آمینه شاید دکربوکسیله یا دامینه بشن یا اسید آمینه های دارای گروه الکلی ازشون آبگیری بشه ولی هیچ جا نگفته بود دهیدروژناسیون*سوال 73 صددرصد اشتباهه میشه گزینه ب*وسوال 115 میشه گزینه ج.خواهش میکنم اگه موافقین خبر بدین من تا فردا با منبع این چند تا سوالو جواب میدم.ممنون.
 

sara25

New member
سلام دوستان. همگی خسته نباشید.به نظر من چند تا از جوابا غلطه اگه موافقین اعتراض بزنیم:سوال 36که میشه گزینه ج*سوال 45 میشه گزینه الف*سوال 54 که مطمئنم اشتباه زده میشه گزینه الف*سوال 66 *سوال 71 میشه گزینه ب مگه تو شیمی نیومده بود که اسید های آمینه شاید دکربوکسیله یا دامینه بشن یا اسید آمینه های دارای گروه الکلی ازشون آبگیری بشه ولی هیچ جا نگفته بود دهیدروژناسیون*سوال 73 صددرصد اشتباهه میشه گزینه ب*وسوال 115 میشه گزینه ج.خواهش میکنم اگه موافقین خبر بدین من تا فردا با منبع این چند تا سوالو جواب میدم.ممنون.

سلام من موافقم شدید!!! فقط سوال 115 میشه ج و تو کلیدم همون ج رو درست اعلام کردن خدارو شکر!! البته سوال 54 ب میشه ها (درس اصول نگهداری صفحه 137 پایین جدول 3) بقیه شو هستم دوست عزیز:28:
 

sara25

New member
بچه ها سوال 52 رو اگه کسی آدرسشو از کتاب بهم بده ممنون میشم:smilies-azardl (181
 

sara25

New member
سوال 37 هم میشه د ؛ تو کلید گفتن الف!!! که اصلا الف یکی از مراحل آماده سازی هست صراحتا تو کتاب سردخانه اومده:65d6a5d6s:
 

mahakiii

New member
البته اونجوری که من درس خوندم نبایدم انتظار قبولی داشته باشم امیدوارم اونایی که حقشونه قبول شن:riz304:
 

roshana

New member
بچه ها سوال ۵۶ هم مشکل داره.یعنی طبق نوشته کتاب پس از برداشت شدت تنفس کم میشه.یعنی د هم درسته.سوال 98 هم ۸۰ درجه باید به مدت 10 دقیقه باشه.یعنی ب کلا غلطه.پس سوال هم ایراد داره.
 

roshana

New member
منم ۶۹ رو الف زدم.به نظرم الف درسته.سارا جان من کلید زبتنو پیدا نکردم.کجای سایت هست؟
 

NGC6611

New member

NGC6611

New member
بچه ها سوال 73 گزینه ب میشه نظرتون چیه؟
سوال 98 هم که کلا اشتباهه:smiliess (7):
سوال 45 به نظرم گزینه الف میشه تو کنکور وزارت علوم هم همچین چیزی بود
سوال 56 هم کلا غلطه
 

NGC6611

New member
سلام دوستان. همگی خسته نباشید.به نظر من چند تا از جوابا غلطه اگه موافقین اعتراض بزنیم:سوال 36که میشه گزینه ج*سوال 45 میشه گزینه الف*سوال 54 که مطمئنم اشتباه زده میشه گزینه الف*سوال 66 *سوال 71 میشه گزینه ب مگه تو شیمی نیومده بود که اسید های آمینه شاید دکربوکسیله یا دامینه بشن یا اسید آمینه های دارای گروه الکلی ازشون آبگیری بشه ولی هیچ جا نگفته بود دهیدروژناسیون*سوال 73 صددرصد اشتباهه میشه گزینه ب*وسوال 115 میشه گزینه ج.خواهش میکنم اگه موافقین خبر بدین من تا فردا با منبع این چند تا سوالو جواب میدم.ممنون.
36 ک درسته برخی باکتری ها فقط بی هوازی ها باعث این فساد می شوند 45 هم به نظر من الفه 71 هم درسته دهیدراتاسیون آب گیری هست تجزیه نیست که
 

NGC6611

New member
من میخوام 45(الف) و 56 (غلط) و 73 (ب)و 69(الف) رو اعتراض بزنم به 38 هم مشکوکم.راستی 98 هم از پایه غلطه
 
بالا