نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

sara25

New member
منبع سوال 45 کسی یافت بگه ما هم اعتراض کنیم

من این سوالو تو سوالای وزارت علوم دیده بودم کلیدش زده بودن ماهیان گرم آبی!ولی نمیدونم واقعیتش منبعش کجاس بچه های صنایع غذایی که واردترن کمک کنن لطفا:sadsmiley:

البته خودمم یه توجیهی براش دارم ولی عینشو پیدا نکردم
 

sara25

New member
من میخوام 45(الف) و 56 (غلط) و 73 (ب)و 69(الف) رو اعتراض بزنم به 38 هم مشکوکم.راستی 98 هم از پایه غلطه

موافقم ولی بی زحمت سوال 36 و37 رو هم اعتراض بده.. ( هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم):tonguesmiley:توضیحشو قبلا گفتم
 

sara25

New member
36 ک درسته برخی باکتری ها فقط بی هوازی ها باعث این فساد می شوند 45 هم به نظر من الفه 71 هم درسته دهیدراتاسیون آب گیری هست تجزیه نیست که

من عین این سوالو تو سردخانه پیدا کردم گفته باکتریها و قارچها باعث این پدیده میشن که البته شرایط بد نگهداری باعثش میشه...با صفحه آدرس دادم برید تورو خدا دقیق بخونید
 

سحرناز

New member
منم رو این سوالا اعتراض گذاشتم 34 گزینه الف میشه زده ب و 43 تو کتاب فاطمی زده دمای نگهداری موز 14-17 هست اینجا جواب میشه گزینه ج ---سوال 56 میشه گزینه الف به نظرتون آخه تو کتاب فاطمی نوشته ابتدا بعد از برداشت افزایش دارند ؟؟؟ سوال 67 معادل TAint میشه off flavour نمیدونم چرا اینجا زده گزینه ب و هم چنین 69 در کنکور سال 89 هم هست و زده گزینه الف چون رابطهی مستقیمی بین حلالیت وجذب آب وجود دارد....سوال 73 که قطعا ب هست...سوال 92 طبق صفحه 7 رکنی میشه گزینه ج در صورتی که زده ب .....سوال 100 طبق صفحه 13 رکنی زده جواب اصلی گزینه د میشه ولی به نظرم این سوال کاملا اشتباه هس چون تمامی گزینه ها درس میباشد طبق کتاب دکتر رکنی....سوال 101 زده گزینه ب در صورتی که جواب گزینه الف میباشد
 

سحرناز

New member
جواب سوال 45 در کتاب آدمز میتونید ببینید که ماهیان سرد آبی به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیراشباع بسیار زیاد بهتر میتوانند در دماهای پایین نگهداری شوند
 

سحرناز

New member
من که درصدام افتضاحه بعید میدونم قبول بشم در ضمن درصد هاتونم با سال قبل مقایسه نکنید چون سطح سوالات فرق دارن بیشتر به سطح سوالات سال 91 میخوره
 

sara25

New member
منم رو این سوالا اعتراض گذاشتم 34 گزینه الف میشه زده ب و 43 تو کتاب فاطمی زده دمای نگهداری موز 14-17 هست اینجا جواب میشه گزینه ج ---سوال 56 میشه گزینه الف به نظرتون آخه تو کتاب فاطمی نوشته ابتدا بعد از برداشت افزایش دارند ؟؟؟ سوال 67 معادل TAint میشه off flavour نمیدونم چرا اینجا زده گزینه ب و هم چنین 69 در کنکور سال 89 هم هست و زده گزینه الف چون رابطهی مستقیمی بین حلالیت وجذب آب وجود دارد....سوال 73 که قطعا ب هست...سوال 92 طبق صفحه 7 رکنی میشه گزینه ج در صورتی که زده ب .....سوال 100 طبق صفحه 13 رکنی زده جواب اصلی گزینه د میشه ولی به نظرم این سوال کاملا اشتباه هس چون تمامی گزینه ها درس میباشد طبق کتاب دکتر رکنی....سوال 101 زده گزینه ب در صورتی که جواب گزینه الف میباشد

سلام دوست عزیز اون سوالاتی که با آدرس گفتم هم یه نگاه بنداز و اگه تونستی اعتراض بده آخه دیگه خیلی تابلوهستننننننددددددد مثل سوال 37!
 

سحرناز

New member
سوال 36 گزینه الف کاملا درسته طبق کتاب دکتر رکنی پدیده bone taint بر اثر میکروبهایی مانند کلستریدیوم ها و بعضی هوازی ها در سطح و عمق گوشت بوجود میاید و باعث گندیدگی میشودصفحه 81 دکتر رکنی پاراگراف آخر
 

سحرناز

New member
سلام دوست عزیز اون سوالاتی که با آدرس گفتم هم یه نگاه بنداز و اگه تونستی اعتراض بده آخه دیگه خیلی تابلوهستننننننددددددد مثل سوال 37!

عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز اون سوالاتی که با آدرس گفتم هم یه نگاه بنداز و اگه تونستی اعتراض بده آخه دیگه خیلی تابلوهستننننننددددددد مثل سوال 37!

عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم
 

sara25

New member
سوال 36 گزینه الف کاملا درسته طبق کتاب دکتر رکنی پدیده bone taint بر اثر میکروبهایی مانند کلستریدیوم ها و بعضی هوازی ها در سطح و عمق گوشت بوجود میاید و باعث گندیدگی میشودصفحه 81 دکتر رکنی پاراگراف آخر
این سوال تودرس اصول مطرح شده عزیز یعنی از درس سردخانه؛ عین این چیزی که گفتم تو سردخانه هست آدرس دادم ببینید، کتابشو نداری شما؟
 

sara25

New member
عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم

- - - Updated - - -



عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم

اینو اطمینان کامل دارم که کلید غلط دادن عینش تو کتاب سردخونه هست آدرس دادم گزینه د درسته!
 

سحرناز

New member
این سوال تودرس اصول مطرح شده عزیز یعنی از درس سردخانه؛ عین این چیزی که گفتم تو سردخانه هست آدرس دادم ببینید، کتابشو نداری شما؟

منظور شما کتاب سردخانه ایماندول هست؟ نه ندارم ولی جواب این سوالو من در کتاب رکنی هم پیدا کردم و آأرس دادم بهتون....

- - - Updated - - -

این سوال تودرس اصول مطرح شده عزیز یعنی از درس سردخانه؛ عین این چیزی که گفتم تو سردخانه هست آدرس دادم ببینید، کتابشو نداری شما؟

منظور شما کتاب سردخانه ایماندول هست؟ نه ندارم ولی جواب این سوالو من در کتاب رکنی هم پیدا کردم و آأرس دادم بهتون....
 

سحرناز

New member
قرار نیست چون سوالی در درس اصول مطرح شده باشه از کتاب دیگری نباشه چون همیشه اینجوری بوده مثل سوال 77 که از کتاب رکنی هست اما در درس شیمی مواد غذایی بیان شده
 

sara25

New member
قرار نیست چون سوالی در درس اصول مطرح شده باشه از کتاب دیگری نباشه چون همیشه اینجوری بوده مثل سوال 77 که از کتاب رکنی هست اما در درس شیمی مواد غذایی بیان شده

میدونم این در صورتی درسته که جواب این سوال تو سردخونه نبوده باشه!! امسال 10 تا سوال از سردخونه مطرح شده کم نیستا لطفا دوستانی که کتابو دارن برن به آدرسی که دادم ببینن
 

sara25

New member
قرار نیست چون سوالی در درس اصول مطرح شده باشه از کتاب دیگری نباشه چون همیشه اینجوری بوده مثل سوال 77 که از کتاب رکنی هست اما در درس شیمی مواد غذایی بیان شده

البته دوست عزیز 77 تو کتاب شیمی هست فصل آخر!
 

m_mobini

New member
منم رو این سوالا اعتراض گذاشتم 34 گزینه الف میشه زده ب و 43 تو کتاب فاطمی زده دمای نگهداری موز 14-17 هست اینجا جواب میشه گزینه ج ---سوال 56 میشه گزینه الف به نظرتون آخه تو کتاب فاطمی نوشته ابتدا بعد از برداشت افزایش دارند ؟؟؟ سوال 67 معادل TAint میشه off flavour نمیدونم چرا اینجا زده گزینه ب و هم چنین 69 در کنکور سال 89 هم هست و زده گزینه الف چون رابطهی مستقیمی بین حلالیت وجذب آب وجود دارد....سوال 73 که قطعا ب هست...سوال 92 طبق صفحه 7 رکنی میشه گزینه ج در صورتی که زده ب .....سوال 100 طبق صفحه 13 رکنی زده جواب اصلی گزینه د میشه ولی به نظرم این سوال کاملا اشتباه هس چون تمامی گزینه ها درس میباشد طبق کتاب دکتر رکنی....سوال 101 زده گزینه ب در صورتی که جواب گزینه الف میباشد

سلام خسته نباشیدسوال۳۶موافقم الف میشه چون کتاب رکنی دقیقاذکرشده ۳۴چراالف??و۴۳توکتاب نگهداری رطوبت برای خیار ۹۰یا۹۵ودماهم صفردرسته یعنی گزینه ۴ هردوبخش غله وسوال۶۹همیشه رابطه مستقیم نیست اگه دقیق کتاب فاطمیوبخونی میبینی که وقتی دناتوره شدن محدوده جذب اب زیادمشه و۹۲هم سالمونلاتوی شیروتخم مرغ وگوشت وطیور بیشتر ازبقیه موادهست واینجا کلا منظورمرغ بوده که سرشارازسالمونلاست و۱۰۱هم که خیلی آشکارگزینه ب میشه چون هوازی اختیاری نه هوازی وهاگ هم تولید میکنه
 

m_mobini

New member
بچه ها سوال 52 رو اگه کسی آدرسشو از کتاب بهم بده ممنون میشم:smilies-azardl (181

ساراجون کدوم سوالاشون دقیق ادرس داشت که این داشته باشه امابایداین سوالوردگزینه میکردیم همه سوالاشون ترکیبی بود سخت نبودا اماگیج کننده بود
 

sara25

New member
36 که تو کتاب سردخانه اومده دوستان آدرس دادم دوستانی که کتاب دارن حتما ببینن خواهشا..
 
بالا