منم ۶۹ رو الف زدم.به نظرم الف درسته.سارا جان من کلید زبتنو پیدا نکردم.کجای سایت هست؟
بعد از رشته خودمون وسطا..
منم ۶۹ رو الف زدم.به نظرم الف درسته.سارا جان من کلید زبتنو پیدا نکردم.کجای سایت هست؟
وای هول شدم ببخشید آره 44 درسته
- - - Updated - - -
وای هول شدم ببخشید آره 44 درسته
منبع سوال 45 کسی یافت بگه ما هم اعتراض کنیم
من میخوام 45(الف) و 56 (غلط) و 73 (ب)و 69(الف) رو اعتراض بزنم به 38 هم مشکوکم.راستی 98 هم از پایه غلطه
36 ک درسته برخی باکتری ها فقط بی هوازی ها باعث این فساد می شوند 45 هم به نظر من الفه 71 هم درسته دهیدراتاسیون آب گیری هست تجزیه نیست که
منم رو این سوالا اعتراض گذاشتم 34 گزینه الف میشه زده ب و 43 تو کتاب فاطمی زده دمای نگهداری موز 14-17 هست اینجا جواب میشه گزینه ج ---سوال 56 میشه گزینه الف به نظرتون آخه تو کتاب فاطمی نوشته ابتدا بعد از برداشت افزایش دارند ؟؟؟ سوال 67 معادل TAint میشه off flavour نمیدونم چرا اینجا زده گزینه ب و هم چنین 69 در کنکور سال 89 هم هست و زده گزینه الف چون رابطهی مستقیمی بین حلالیت وجذب آب وجود دارد....سوال 73 که قطعا ب هست...سوال 92 طبق صفحه 7 رکنی میشه گزینه ج در صورتی که زده ب .....سوال 100 طبق صفحه 13 رکنی زده جواب اصلی گزینه د میشه ولی به نظرم این سوال کاملا اشتباه هس چون تمامی گزینه ها درس میباشد طبق کتاب دکتر رکنی....سوال 101 زده گزینه ب در صورتی که جواب گزینه الف میباشد
سلام دوست عزیز اون سوالاتی که با آدرس گفتم هم یه نگاه بنداز و اگه تونستی اعتراض بده آخه دیگه خیلی تابلوهستننننننددددددد مثل سوال 37!
سلام دوست عزیز اون سوالاتی که با آدرس گفتم هم یه نگاه بنداز و اگه تونستی اعتراض بده آخه دیگه خیلی تابلوهستننننننددددددد مثل سوال 37!
این سوال تودرس اصول مطرح شده عزیز یعنی از درس سردخانه؛ عین این چیزی که گفتم تو سردخانه هست آدرس دادم ببینید، کتابشو نداری شما؟سوال 36 گزینه الف کاملا درسته طبق کتاب دکتر رکنی پدیده bone taint بر اثر میکروبهایی مانند کلستریدیوم ها و بعضی هوازی ها در سطح و عمق گوشت بوجود میاید و باعث گندیدگی میشودصفحه 81 دکتر رکنی پاراگراف آخر
عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم
- - - Updated - - -
عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم
این سوال تودرس اصول مطرح شده عزیز یعنی از درس سردخانه؛ عین این چیزی که گفتم تو سردخانه هست آدرس دادم ببینید، کتابشو نداری شما؟
این سوال تودرس اصول مطرح شده عزیز یعنی از درس سردخانه؛ عین این چیزی که گفتم تو سردخانه هست آدرس دادم ببینید، کتابشو نداری شما؟
قرار نیست چون سوالی در درس اصول مطرح شده باشه از کتاب دیگری نباشه چون همیشه اینجوری بوده مثل سوال 77 که از کتاب رکنی هست اما در درس شیمی مواد غذایی بیان شده
قرار نیست چون سوالی در درس اصول مطرح شده باشه از کتاب دیگری نباشه چون همیشه اینجوری بوده مثل سوال 77 که از کتاب رکنی هست اما در درس شیمی مواد غذایی بیان شده
منم رو این سوالا اعتراض گذاشتم 34 گزینه الف میشه زده ب و 43 تو کتاب فاطمی زده دمای نگهداری موز 14-17 هست اینجا جواب میشه گزینه ج ---سوال 56 میشه گزینه الف به نظرتون آخه تو کتاب فاطمی نوشته ابتدا بعد از برداشت افزایش دارند ؟؟؟ سوال 67 معادل TAint میشه off flavour نمیدونم چرا اینجا زده گزینه ب و هم چنین 69 در کنکور سال 89 هم هست و زده گزینه الف چون رابطهی مستقیمی بین حلالیت وجذب آب وجود دارد....سوال 73 که قطعا ب هست...سوال 92 طبق صفحه 7 رکنی میشه گزینه ج در صورتی که زده ب .....سوال 100 طبق صفحه 13 رکنی زده جواب اصلی گزینه د میشه ولی به نظرم این سوال کاملا اشتباه هس چون تمامی گزینه ها درس میباشد طبق کتاب دکتر رکنی....سوال 101 زده گزینه ب در صورتی که جواب گزینه الف میباشد
بچه ها سوال 52 رو اگه کسی آدرسشو از کتاب بهم بده ممنون میشم:smilies-azardl (181