نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

NGC6611

New member
دوستان مثل اینکه بعد از اعلام کلید نهایی زبان دوباره کلید یه سوالو عوض کردن تو تاپیک امیدوانتظار دیدم میگم اگه تماس بگیریم همممون شاید کلیدای غلط ماروهم عوض کردن!!

واااااااااااای اعصابم به هم ریخته بی برنامگی تا چه حد

- - - Updated - - -

دوستان مثل اینکه بعد از اعلام کلید نهایی زبان دوباره کلید یه سوالو عوض کردن تو تاپیک امیدوانتظار دیدم میگم اگه تماس بگیریم همممون شاید کلیدای غلط ماروهم عوض کردن!!

واااااااااااای اعصابم به هم ریخته بی برنامگی تا چه حد

sara25

New member
این چندروزه انقد نشستم پای کامپیوتر از این سایت به اون سایت :ahi5slcgm04mi8jqqkl، از انجمن به سنجش و....واقعا سردرد گرفتم! :smiliess (5):امیدوارم نت خونمون قطع شه حالم بهتر شه... :tonguesmiley:

Sun flower

New member
اين سنجش هم فكر كرده جون قدرت دستشه هر بلايي ك ميخواد ميتونه سر ما بياره.من ك حلالشون نميكنم انقد استرس بهمون وارد ميكنن.خدايا خودت به فريادمون برس.

sara25

New member
بچه ها من فردا میخوام با سنجش تماس بگیرم واعتراض کنم به کلیدهایی ک اعلام کردن و درمورد ظرفیتها سوال کنم..امروز نتونستم سرکار بودم. میدونم شاید درست نشه ولی فقط میخوام صدامو به گوششون برسونم لطفا هرکی میتونه زنگ بزنه..

التماس دعا تو این شبهای عزیز:riz304: ان شاالله همتون حاجت روا شین..

Sun flower

New member
بجه ها تو تابيك اميد و انتظار كفتن از امروز هر روز به سايت سنجش سر بزنيد.مثه اينكه به هفته أول مردادشون هم اعتباري نيس.

TaTi

مدیر بخش
معرفی کتاب

گنجينه جامع سوالات بهداشت و ايمني مواد غذايي

(همراه با سوالات شيمي و ميكروبيولوژي رشته علوم صنايع غذايي)

وارد بازار شد...

برای دریافت راهنمایی جهت تهیه ی این کتاب میتونید درخواست خودتون رو ثبت کنید در :

فروشگاه علوم پزشکی دات کام

یا حضورا به فروشگاه های علوم پزشکی در شهرتون مراجعه کنید.

آخرین ویرایش:

sara25

New member
تبریک میگم به دوستانی که رتبشون خوب شده، این دفعه دیگه واقعا حرفی ندارم..

abanzad

New member
مجازبه انتخاب رشته محل در هیچ دانشگاهی نمي باشيد
میگم نمیگن سوال ص و غ چن تا داشتیم؟کارنامه ی دیگه ای نمیاد؟

abanzad

New member
راستی کسی میدونه چن تا شرکت کننده داشت امسال؟
و اینکه ظرفیت ها چن تاست...

بالا