نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

sara25

New member
دوستان كار اشتباهيه ك نمره خودتون رو با قبول شده هاي سال قبل مقايسه ميكنيد.ازمون امسال سخت تر بوده بس مسلما نمرات هم بابين تره.بهتره تا روز اعلام نتيجه صبر كرد.هيج جيز ارزش نداره خودتون رو انقد بخاطرش اذيت كنيد.

دقیقا موافقم باهات..

sara25

New member
بچه ها پایین سایت سنجش یه چنتا شماره تماس هست و آدرس..برا اعتراض به کاهش ظرفیت و اون کلیدهای کذایی راه دیگه ای غیر از اینا فک نکنم باشه البته من از یکی هم سوال کردم منتظر جوابشم ببینم میشه اعتراض دسته جمعی داد..البته اگه موافقین

talashgar

New member
بچه ها پایین سایت سنجش یه چنتا شماره تماس هست و آدرس..برا اعتراض به کاهش ظرفیت و اون کلیدهای کذایی راه دیگه ای غیر از اینا فک نکنم باشه البته من از یکی هم سوال کردم منتظر جوابشم ببینم میشه اعتراض دسته جمعی داد..البته اگه موافقین

ممنون دوست عزیز.صددرصد باهات موافقم.

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز.صددرصد باهات موافقم.

Sun flower

New member
من ك فك نكنم كسي به حرف ما توجه أي كنه.اينا به فكره منافع خودشون و اكه قرار بود اهميتي به نظر داوطلب ميدادن بدون هيج كونه اطلاع رساني تصميم به هميجين كاري نميكرفتن اونم با اين وقت كم تا اعلام نتيجه.نميخوام نا اميدانه حرف بزنم ولي بايد با واقعيت كنار اومد.

sara25

New member
من نمیتونم با واقعیتی که دوستمون ازش صحبت میکنه کنار بیام اونم زمانیکه عمرمو گذاشتم بعدش با کلیدای مسخره ای که اعلام شده انقد افت درصد داشته باشم البته اگر با این کلیدا درصد دوستان بهتر میشه اون یه بحث دیگه س ولی از کسانی که میتونن اعتراض هرچند کوچیک به ظرفیت ها و کلیدها داشته باشن خواهش میکنم اقدام کنن.. زمانی این سایت برام واقعا خاطره ساز بود و وقتی می اومدم احساس بهتری داشتم ولی تو این چندروز بعد کنکور واقعا اینجا جو امیددهنده ای برام نداشته برعکس پارسال و سعی میکنم دیگه نیام.. موفق باشید

talashgar

New member
من ك فك نكنم كسي به حرف ما توجه أي كنه.اينا به فكره منافع خودشون و اكه قرار بود اهميتي به نظر داوطلب ميدادن بدون هيج كونه اطلاع رساني تصميم به هميجين كاري نميكرفتن اونم با اين وقت كم تا اعلام نتيجه.نميخوام نا اميدانه حرف بزنم ولي بايد با واقعيت كنار اومد.

با نظرت موافق نیستم .وقتی به این راحتی قانون میذارن یعنی به همین راحتی هم میتون برشدارن من اگه تهران بودم حتما پیگیر این قضیه میشدم ولی الان دستم به جایی بند نیست که بتونم بفهمم آیا این کارشون قانونی هست یا خیر یا این مربوط به وزارت بهداشت یا سازمان ستجش؟ولی اصلا حرف شما رو درست نمیدونم شاید چون شما مطمئنی قبول میشی برات مهم نیست ولی منوقتی فکر میکنم با چه مشکلاتی درس خوندم نمیتونم اینو بپذیرمو خیلی برام سخته یکسال دیگه درس بخونم

talashgar

New member
من نمیتونم با واقعیتی که دوستمون ازش صحبت میکنه کنار بیام اونم زمانیکه عمرمو گذاشتم بعدش با کلیدای مسخره ای که اعلام شده انقد افت درصد داشته باشم البته اگر با این کلیدا درصد دوستان بهتر میشه اون یه بحث دیگه س ولی از کسانی که میتونن اعتراض هرچند کوچیک به ظرفیت ها و کلیدها داشته باشن خواهش میکنم اقدام کنن.. زمانی این سایت برام واقعا خاطره ساز بود و وقتی می اومدم احساس بهتری داشتم ولی تو این چندروز بعد کنکور واقعا اینجا جو امیددهنده ای برام نداشته برعکس پارسال و سعی میکنم دیگه نیام.. موفق باشید
سارا جان من امسال که میخواستم درس بخوم با انگیزه ای که از گروه پارسال گرفتم شروع کردم ،واقعا بچه ها خیلی فعالتر بودن ولی زود نباید ناامید بشی،توی این ماه رمضون و این روزهای عزیز برای تو و تمام دوستانی که تلاش کردن آرزو میکنم موفق باشند بیا ما تلاشمونو بکنیم بقیه اش توکل به خدا.

- - - Updated - - -

سارا جان من امسال که میخواستم درس بخوم با انگیزه ای که از گروه پارسال گرفتم شروع کردم ،واقعا بچه ها خیلی فعالتر بودن ولی زود نباید ناامید بشی،توی این ماه رمضون و این روزهای عزیز برای تو و تمام دوستانی که تلاش کردن آرزو میکنم موفق باشند بیا ما تلاشمونو بکنیم بقیه اش توکل به خدا.

sara25

New member
من شماره هایی که تو سایت بودو اینجا میذارم 81452808-81452574-81452575
آدرس: تهران،شهرک قدس، بلوار فرحزادی، بلوار ایوانک،ساختمان مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
ایمیل: info@sanjeshp.ir
و ha_behdasht@sanjeshp.ir
دوستان تونستن یه بار دیگه چک کنن این شماره ها و آدرس ایمیلو..
موفق باشید

sara25

New member

- - - Updated - - -

من ک امیدوارم به بقیه هم همینو توصیه میکنم یه هفته دیگه با دید مثبت ادامه بدم بهتر از این که منفی ببینم واگر مثبت نگاه کنید اطمینان میدم که اتفاقات خوبی در انتظارتون خواهد بود..:smiliess (10):
به امید روزهای شاد و آفتابی برای تو و همه دوستان منتظر نتایج:painting:

Sun flower

New member
دوست عزيز منم مثه شما تو شرايط خيلي سختي درس خوندم و به هيج وجه دوس ندارم بخاطر تصميمات اشتباه يه عده از اون جيزي ك ميخوام عقب بمونم.ولي أين ميدونم ك وقتي انقد بي تفاوت نسبت به نظر داوطلب ظرفيت رو كاهش ميدن ميتونن نسبت به اعتراضش هم بي تفاوت باشن.من از خدا ك شرايط درست بشه.سارا خانوم اون سوال هايي ك شما به جوابش اعتراض داشتي من داشتم و اعتراض هم كردم.بهتره در مورد ديكران زود قضاوت نكنيد دوست عزيزم منم از شرايط بيش اومده راضي نيستم و كاري هم از دستم بر نمياد و از خدا ميخوام ك هيج وقت أين اتفاق نسبته.د ايشااله ك خدا درستش كنه.

m_mobini

New member
من اصفهانم اگه لازم باشه میرم تهران واعتراض میکنم گرچه میدونم فایده ای نداره امادست رودست نمیذارم منم شرایط درس خوندنم افتضاح بودالانم
واقعا این تصمیم سنجش واسم گرون تموم شده دوست عزیزی که گفتی میانگین نمرات اومده پایین امیدوارم همینطورباشه دونفرازبچه های همینجابه من گفتن نمرشون شبیه من شده یعنی اینکه رقابت بالاترازپارساله اصلانمیخوام ناامیدباشیم فقط میخوام بگم سطح انتظارات روبیاریم پایین که مثله پارسال بازدوباره شوکه نشیم همین من میگم راضی باشیم به رضای خدا خدایاچنان کن سرانجام کار توخشنودباشی و مارستگار. ساراجون اگه کلیداتغییرکنه به نفع هممون میشه ماهمه اعتراض زدیم بچه ها ماباید بیشترهوای هموداشته باشیم چون هممون خسته وکلافه وناراحتیم .......

sara25

New member
دوستان من اصلا قصد ندارم که اینجا بحث هایی مطرح کنم که هیچ کمکی به هیچ کسی نمیکنه فقط میخوام بگم وقتی داریم تو یه جایی نظر میدیم که یه جای عمومیه و خیلی ها میان و شاید شاید با اومدن به اینجا یه سری اطلاعات کسب میکنن و یا انرژی میگیرن با حرفای ناامید کننده ته دل همدیگه رو خالی نکنیم حالا بعدش خدا بزرگه .. برای اتفاقی که هنوز نیفتاده نباید غصه خورد
درضمن شنیدم که کلیدا قبل از رتبه ها میاد..

NGC6611

New member
اعتراض تک نفری اصلا جواب نمیده باید همه رشته ها جمع بشن اعتراض کنن الان تو این تاپیک مگه چند نفرن اگه گروهی اعتراض کنیم شاید اثر کنه مثل زمان آزمون که از 8 شد 23

سلام دوستان من که امیدمو از دست دادم تو شرایط خیلی بدی درس خوندم اگه وضعیت اینجوری باشه ظرفیت اینقد کم باشه قبول نمیشم سال بعد هم نمیتونم کنکور بدم یعنی خدا حافظ ادامه تحصیل خوش بحالتون اکه خدایی نکرده قبول نشین سال دیگه رو دارین اما من این آخرین فرصتم بود

فاطمه110

New member
سلام ضمن خسته نباشید خدمت همه شما
ببخشید شما از کجا اینقدر مطمئنید که ظرفیتا کم شده؟مگه جایی زدن؟
به نظرتون تا نمره چند قبول میشیم؟
لطفا جوابمو بدین

m_mobini

New member
سلام ضمن خسته نباشید خدمت همه شما
ببخشید شما از کجا اینقدر مطمئنید که ظرفیتا کم شده؟مگه جایی زدن؟
به نظرتون تا نمره چند قبول میشیم؟
لطفا جوابمو بدین

سلام دوست عزیز اول یکی ازبچه های انجمن گفت که مطمعن بود وحتی ظرفیت هردانشگاه روهم میدونست بعدش دوستای دیگه ازاستاداشون پرسیده بودن امامن هنوزامیدوارم تعدادش بیشتراز۱۷بشه البته بایدصبرکردتاخودسنجش اطلاعیه بزنه درمورده نمره هم کسی نمیتونه نظربده موفق باشی دوست خوبم

m_mobini

New member
سلام دوستان من که امیدمو از دست دادم تو شرایط خیلی بدی درس خوندم اگه وضعیت اینجوری باشه ظرفیت اینقد کم باشه قبول نمیشم سال بعد هم نمیتونم کنکور بدم یعنی خدا حافظ ادامه تحصیل خوش بحالتون اکه خدایی نکرده قبول نشین سال دیگه رو دارین اما من این آخرین فرصتم بود

دوست عزیزمنم شریط تورودارم اگرم یه روزتصمیم گرفتم به ادامه تحصیل. وزارت علوم امتحان میدم امانگران نباش ایشالا قبول میشی منم امیدی ندارم اماهمش به خودم میگم خدابزرگه شاید ظرفیت ها اگرم کم شده دیگه ۱۷نفرنشده کاش اینطورباشه زندگی که همش کنکورودرس نیست بزرگترین نعمت سلامتیه خدایاشکرت خدایا به حق این روزهای عزیز بچه های انجمنوخوشحال کن چون واقعا تلاششونوکردند .......

talashgar

New member
بچه ها من الان زنگ زدم یزد گروه بهداشت مواد غذایی ،کارشناس گروه گفت ظرفیت ما 8 نفر و اگه همچین چیزی بود به ما هم میگفتن خواهش میکنم دوستان دیگه از آموزش اصفهان وتهران و جاهای دیگه هم بپرسین

sara25

New member
بچه ها من الان زنگ زدم یزد گروه بهداشت مواد غذایی ،کارشناس گروه گفت ظرفیت ما 8 نفر و اگه همچین چیزی بود به ما هم میگفتن خواهش میکنم دوستان دیگه از آموزش اصفهان وتهران و جاهای دیگه هم بپرسین

ان شاالله که همینطوره هرچند دوستان دیگه جیز دیگه ای میگفتن امیدوارم این خبر از سال آینده عملی شه..

m_mobini

New member

واقعا????پس احتمالش هست که کاهش نداده باشن به اون میزان اگه شماپرسیدی که دیگه ازیزدمطمعن شدیم اخه مگه میشه تغییرکرده باشه وکارشناس یه گروه ندونه منم حتما تواون هفته حضوری اصفهانومیپرسم وخبرمیدم

بالا