نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

Sun flower

New member
sunflower عزیز شما نمره کلتون چند شده؟کجا رو میخواین انتخاب کنید؟میدونین چند روز تو هفته داره ارشد آخه من شاغلم و کرمان زندگی می کنم نمیدونم کدوم شهر رو انتخاب کنم؟
نمره كلم 272 بود.شما جي؟ من ك اولويت اولم تهرانه ميخوام اونجا قبول شم اكه خدا بخواد.راستش فك نميكنم ارشد بيشتر از سه روز در هفته باشه.يكي از بجه ها ك يزد قبول شد كفته دو روز در هفته كلاس دارن.

- - - Updated - - -

sunflower عزیز شما نمره کلتون چند شده؟کجا رو میخواین انتخاب کنید؟میدونین چند روز تو هفته داره ارشد آخه من شاغلم و کرمان زندگی می کنم نمیدونم کدوم شهر رو انتخاب کنم؟
نمره كلم 272 بود.شما جي؟ من ك اولويت اولم تهرانه ميخوام اونجا قبول شم اكه خدا بخواد.راستش فك نميكنم ارشد بيشتر از سه روز در هفته باشه.يكي از بجه ها ك يزد قبول شد كفته دو روز در هفته كلاس دارن.

talashgar

New member
من 266.شما تهرانید از بچه ها تهران خبر ندارین چه جوریه کلاساشون راضی هستن یا نه؟

m_mobini

New member
Sun flower وتلاشگرواقعاتبریک میگم ایشالا. موفق باشد من نمره ای که خودم حساب کردم۲۷۰وکارنامه۲۳۸!!!!! رتبمم۱۷شد!!!!!شیوه ی محاسبه نمره تغییر کرده پارسال درصدای کارنامه بالاترازاون چیزی بود که خودمون حساب کرده بودیم امانمره همونی بود که خودمون حساب کرده بودیم بچه ها تاچه نمره ای مجاز به انتخاب شهرشدند لطفابگید.....

mohammad12177

New member
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و هم رشته ای های عزیز

من فارغ التحصیل بهداشت و ایمنی مواد غذایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ورودی 91 رتبه اول هستم.
لطفا جهت دریافت کتاب با ایمیل زیر مکاتبه فرمائید.
rezaei12177@gmail.com
موفق باشید

NGC6611

New member

من فارغ التحصیل بهداشت و ایمنی مواد غذایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ورودی 91 رتبه اول هستم.
rezaei12177@gmail.com
موفق باشید

سلام دوست عزیز من یه سوال دارم کلاسای ایمنی و بهداشت مواد غذایی تو دانشکده دامپزشکیه یا بهداشت؟

eli6866

New member
اگه اختلافی تو نمره ها هست باید مثل هم باشه نه اینکه واسه یکی با جمع درصداش 8 تا اختلاف داشته باشه واسه یکی 22تا،انصاف و عدالت که نیست

talashgar

New member
m mobini عزیز.ممنونم .خیلی خوشحال شدم که شما هم قبول شدید.شما کجایی هستین.اطلاعی از نحوه برگزاری کلاسها و چند روز تو هفته هست دارین؟

آخرین ویرایش:

talashgar

New member

rezaei12177@gmail.com
موفق باشید

سلام.شما فارغ التحصیل شدین ؟میتونم خواهش کنم یه مقداری راجع به امکانات دانشگاه تهران برا این رشته و اساتید و اینکه چند روز تو هفته داشتین ،توضیح بدین.این رشته تو دانشگاه تهران گروه داره یا نه؟

m_mobini

New member
m mobini عزیز.ممنونم .خیلی خوشحال شدم که شما هم قبول شدید.شما کجایی هستین.اطلاعی از نحوه برگزاری کلاسها و چند روز تو هفته هست دارین؟

سلام مممنون دوست عزیز من اصفهانیم واحتمالاهفته ای دوروز بیشترنباشه

NGC6611

New member
سلام مممنون دوست عزیز من اصفهانیم واحتمالاهفته ای دوروز بیشترنباشه
برای تهران 3 یا 4 روزه اینو از برنامه درسی نیمسال اول و دوم دیدم تو سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران بخش برنامه درسی هست میتونید دانلود کنید البته فکر نمی کنم ثابت باشه امسال که همه چی عوض شده از شانس ما.قزوین فکر کنم 2 روز بود نیمسال دومش

talashgar

New member
برای تهران 3 یا 4 روزه اینو از برنامه درسی نیمسال اول و دوم دیدم تو سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران بخش برنامه درسی هست میتونید دانلود کنید البته فکر نمی کنم ثابت باشه امسال که همه چی عوض شده از شانس ما.قزوین فکر کنم 2 روز بود نیمسال دومش

شما رتبتون چند شده؟

talashgar

New member

- - - Updated - - -[/CO

talashgar

New member

- - - Updated - - -

نمره كلام 272 بود.شما جي؟ من ك اولويت اولم تهرانه ميخوام اونجا قبول شم اكه خدا بخواد.راستش فك نميكنم ارشد بيشتر از سه روز در هفته باشه.يكي از بجه ها ك يزد قبول شد كفته دو روز در هفته كلاس دارن.
اره منم پرسیدم همون سه روز بیشتر نمیشه گفتن اگه همه بچه ها موافق باشن میشه کلاسا رو فشرده تر برداشت .منم اول تهرانو میزنم.شما شاغلید؟

Sun flower

New member
اره منم سوال كردم دانشكاه تهران از بقيه بهتره.ميشه كلاس ها رو با اساتيد هماهنك كرد.برنامه هاي كلاسي ك ثابت نيس ممكنه تغيير كنه.نه شاغل نيستم.دانشجو از اسمش روش با خودش دنبال دانش بره مدرسه كه نيس حالا استايد سطح بايين باشه همه جيز بستكي به خود آدم داره..اكه دانشكاه تهران خوب نباشه ك بقيه رو جي ميشه كفت.توكل بخدا.

mohammad12177

New member
سلام بله فارغ التحصیل شدم
امکانات در حد ارشد نداره(شاید در حد فوق دیپلم)
اساتید(بی خیال نگم بهتره)
هفته ای 3 روز
زیر گروه بهداشت محیط هستش
در کل ما که هر چی بلد بودیمم یادمون رفت
موفق باشید

mohammad12177

New member
دوست عزیز اینطور قضاوت نکنید
من با اکثر اساتید غذا در ارتباطم
دانشگاه شیراز و مشهد و خود دانشگاه تهران نه علوم پزشکی (دامپزشکی) اساتید برجسته ای داره

zenith0098

New member
سلام بله فارغ التحصیل شدم
امکانات در حد ارشد نداره(شاید در حد فوق دیپلم)
اساتید(بی خیال نگم بهتره)
هفته ای 3 روز
زیر گروه بهداشت محیط هستش
در کل ما که هر چی بلد بودیمم یادمون رفت
موفق باشید
دیگه هر چی باشه از دانشگاههای ازاد و غیرانتفاعی ک بهتره.
بچه ها کسی در مورد دانشگاه قزوین میدونه؟

sara25

New member
ظرفیتارو اعلام کردن بالاخره..:65d6a5d6s::14::smiliess (5)::thumbsdownsmileyani

بالا