نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

NGC6611

New member
ظرفیتارو اعلام کردن بالاخره..:65d6a5d6s::14::smiliess (5)::thumbsdownsmileyani
چرا اینجوری شده؟تهران 10 تا شبانه برمیداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه های مشترک!!!!!!!!!!!!
دوستان به نظرتون به ترتیب کدوم دانشگاها خوبن؟؟

sara25

New member
چرا اینجوری شده؟تهران 10 تا شبانه برمیداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه های مشترک!!!!!!!!!!!!
دوستان به نظرتون به ترتیب کدوم دانشگاها خوبن؟؟

خوبی و بدی دیگه مطرح نیست، پولی بودن یا پولی نبودن!! مساله اینست:(50):

albaloo

New member
سلام دوستان.آیا عزیزی اینجا هست که راجع به دوره های بین الملل این رشته در دانشگاه ع.پ.تهران اطلاعاتی داشته باشه.مثلا میزان شهریه ،ساعت ها،می ارزه ثبت نام کرد یا نه و اینا.من چون شاغلم ترجیح میدم تهران درس بخونم تا این ک برم ی شهر دیگه.رتبم هم البته خیلی خوب نشد 27شد.

Sun flower

New member
سلام دوستان.آیا عزیزی اینجا هست که راجع به دوره های بین الملل این رشته در دانشگاه ع.پ.تهران اطلاعاتی داشته باشه.مثلا میزان شهریه ،ساعت ها،می ارزه ثبت نام کرد یا نه و اینا.من چون شاغلم ترجیح میدم تهران درس بخونم تا این ک برم ی شهر دیگه.رتبم هم البته خیلی خوب نشد 27شد.

دوست من تهران،شبانه است نه بين الملل!اونايي ك نوشته مازاد يعني بين الملل.دوباره دفترجه رو مطالعه كن.

Sun flower

New member
كسي براش قابل درك هست ك منظورشون از رتبه هاي يكسان جيه؟ اخه يعني ميشه دو نفر يه رتبه داشته باشن.من با موبايل وارد انجمن ميشم ك كيبوردش عربيه حروف فارسي نداره به بزركي خودتون ببخشيد.

albaloo

New member
Sun flower عزیز میشه برام توضیح بدید لطفا که تفاوت اینا چیه؟فرق میکنه؟ممنون میشم

albaloo

New member
دفترچه رو خوندم.راس میگی شبانه هس.شماره تماس داره.ممنون sun flower عزیز.

Sun flower

New member
خواهش ميكنم دوست من منظور از مازاد همون بين الملل ولي شبانه هزينه خيلي كمتري داره.دوست من صفحه ٢ بخش كارنامه خط ٥-٦ رو بخون.تازه ممكن بيش از يه نفر رتبه مشترك داشته باشن.اين ديكه نوبرشه بخدا جي فك ميكنن اينا،نمره مشترك شنيده بوديم،رتبه رو ديكه نه! من نميدونم تحصيلات اينا ك تو سازمان كار ميكنن جيه ك انقد حرف هاي بي منطق ميزنن.بايد سنجش بزشكي رو هم جز عجايب جهان بحساب بيارن.

talashgar

New member
خواهش ميكنم دوست من منظور از مازاد همون بين الملل ولي شبانه هزينه خيلي كمتري داره.دوست من صفحه ٢ بخش كارنامه خط ٥-٦ رو بخون.تازه ممكن بيش از يه نفر رتبه مشترك داشته باشن.اين ديكه نوبرشه بخدا جي فك ميكنن اينا،نمره مشترك شنيده بوديم،رتبه رو ديكه نه! من نميدونم تحصيلات اينا ك تو سازمان كار ميكنن جيه ك انقد حرف هاي بي منطق ميزنن.بايد سنجش بزشكي رو هم جز عجايب جهان بحساب بيارن.

با این صحبت هایی که دوستمون راجع دانشگاه تهران کردن من دودل شدم شما همون تهرانو اول میزنید.راستی خوابگاه میده؟

talashgar

New member
دوست عزیز اینطور قضاوت نکنید
من با اکثر اساتید غذا در ارتباطم
دانشگاه شیراز و مشهد و خود دانشگاه تهران نه علوم پزشکی (دامپزشکی) اساتید برجسته ای داره

منظورتون چیه یعنی اول دانشگاه تهرانو نزنیم به نظرتون کجا بهتره اول بزنیم؟

m_mobini

New member
ترتیب دانشگاههاچه جوریه??????تهران که مشخصه اوله حالاتوهررشته ای حتی من گاهی دودل میشم شبانه تهران بزنم

Sun flower

New member
راستش نميدونم من ك تهران رو اول ميزنم.نميدونم جرا دوستمون اينجوري كفت.خب يعني تهران از زنجان و قزوين هم بدتره.توكل بخدا حالا شايد شانس ما اوضاع خوب شد،راستش به من كفتن ك از نظر خوابكاه وضعيتش خوبه ،روزانه رو بايد بدن ديكه كفتن ك شبانه رو برا خوابكاه تعهد نميدن.بنظر من همه جيز به خود آدم بستكي داره دوست من،شما اكه دانشكاه هاروارد هم قبول بشي ولي خود تلاش نكني ك به هيج جا نميرسي ك.البته اينا عقايد منه نميخوام به كسي تحميل كنم ولي خب تا خودت نخواي جيزي عوض نميشه.

بالا