NGC6611
New member
چرا اینجوری شده؟تهران 10 تا شبانه برمیداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ظرفیتارو اعلام کردن بالاخره..:65d6a5d6s::14::smiliess (5)::thumbsdownsmileyani
رتبه های مشترک!!!!!!!!!!!!
دوستان به نظرتون به ترتیب کدوم دانشگاها خوبن؟؟
چرا اینجوری شده؟تهران 10 تا شبانه برمیداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ظرفیتارو اعلام کردن بالاخره..:65d6a5d6s::14::smiliess (5)::thumbsdownsmileyani
چرا اینجوری شده؟تهران 10 تا شبانه برمیداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه های مشترک!!!!!!!!!!!!
دوستان به نظرتون به ترتیب کدوم دانشگاها خوبن؟؟
شيراز هم امسال دانشجو بر ميداره.
پس چرا تو جدول نیست واعلام نکردن؟؟[/QUOTE
بعد از زنجان نوشته ٤ نفر.
خوبی و بدی دیگه مطرح نیست، پولی بودن یا پولی نبودن!! مساله اینست50):
پس چرا تو جدول نیست واعلام نکردن؟؟[/QUOTE
بعد از زنجان نوشته ٤ نفر.
آخ انقد حواس پرتم ندیدم.. مرسیییی
رتبه های یکسان دیگه نوبرشه یعنی هنوزم رو هواییم.کجای دنیا اینجوزیه آخه:65d6a5d6s:
سلام دوستان.آیا عزیزی اینجا هست که راجع به دوره های بین الملل این رشته در دانشگاه ع.پ.تهران اطلاعاتی داشته باشه.مثلا میزان شهریه ،ساعت ها،می ارزه ثبت نام کرد یا نه و اینا.من چون شاغلم ترجیح میدم تهران درس بخونم تا این ک برم ی شهر دیگه.رتبم هم البته خیلی خوب نشد 27شد.
خواهش ميكنم دوست من منظور از مازاد همون بين الملل ولي شبانه هزينه خيلي كمتري داره.دوست من صفحه ٢ بخش كارنامه خط ٥-٦ رو بخون.تازه ممكن بيش از يه نفر رتبه مشترك داشته باشن.اين ديكه نوبرشه بخدا جي فك ميكنن اينا،نمره مشترك شنيده بوديم،رتبه رو ديكه نه! من نميدونم تحصيلات اينا ك تو سازمان كار ميكنن جيه ك انقد حرف هاي بي منطق ميزنن.بايد سنجش بزشكي رو هم جز عجايب جهان بحساب بيارن.
دوست عزیز اینطور قضاوت نکنید
من با اکثر اساتید غذا در ارتباطم
دانشگاه شیراز و مشهد و خود دانشگاه تهران نه علوم پزشکی (دامپزشکی) اساتید برجسته ای داره