راستی بچه ها اصلا این ظرفیتهای عزیز را کی اعلام میکنن؟
M m_mobini New member 2014-07-10 #282 talashgar گفت: راستی بچه ها اصلا این ظرفیتهای عزیز را کی اعلام میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... احتمالا باکارنامه ها
talashgar گفت: راستی بچه ها اصلا این ظرفیتهای عزیز را کی اعلام میکنن؟ کلیک کنید تا باز شود... احتمالا باکارنامه ها
S Sun flower New member 2014-07-12 #285 من نميدونم اينا با توجه به جي اين كليد رو دوباره دادن هنوزم إصرار دارن ك سوال 73 الف درسته.كاملا مشخصه ك ب درسته.
من نميدونم اينا با توجه به جي اين كليد رو دوباره دادن هنوزم إصرار دارن ك سوال 73 الف درسته.كاملا مشخصه ك ب درسته.
NGC6611 New member 2014-07-12 #288 دوباره برگشتیم سر جای اولمون از اول هم مشخص بود فقط 3 تا اعتراض قبوله:smiliess (7):
S Sun flower New member 2014-07-12 #289 NGC6611 گفت: چند تا عوض شد؟ کلیک کنید تا باز شود... فك كنم منظوزشون اينكه هر دوشون قابل قبوله
S Sun flower New member 2014-07-12 #290 NGC6611 گفت: 54 چرا دو تا شده؟ کلیک کنید تا باز شود... فك كنم منظورش اينكه هر دوش درسته.هر كدوم رو ك زدي درسته.
NGC6611 گفت: 54 چرا دو تا شده؟ کلیک کنید تا باز شود... فك كنم منظورش اينكه هر دوش درسته.هر كدوم رو ك زدي درسته.
M m_mobini New member 2014-07-12 #291 سوال۷۳روچه منطقی میشه الف?سوالی که عین متن کتابه تغییرنکرد بقیش که دیگه جای خودداره ۳۷هم بایدتغییرمیکرد جالبه دیگه مطمعن شدم هرکاری ازشون برمیاددددددبی منطق ان .....
سوال۷۳روچه منطقی میشه الف?سوالی که عین متن کتابه تغییرنکرد بقیش که دیگه جای خودداره ۳۷هم بایدتغییرمیکرد جالبه دیگه مطمعن شدم هرکاری ازشون برمیاددددددبی منطق ان .....
S Sun flower New member 2014-07-12 #292 حتما منابع اشكالي داره ديكه ك انقد به كليدهاشون اعتماد دارن.واقعا باعث تاسفه بسياره.
zenith0098 New member 2014-07-12 #293 واقعا چه زحمتی کشیدن با این اصلاحیشون اصلا چرا حق اعتراض میذارن این اش و کاسه ک همون قبلیس
S Sun flower New member 2014-07-13 #294 دو روز ديكه بيشتر نمونده.به اميد موفقيت همه.خدايا خودت سه شنبه خوبي رو برامون رقم بزن.
A abanzad New member 2014-07-15 #295 هفته اول مرداد |: در ضمن دوستون ندارم!!یکی تون دفترچه سوالو واسه من نذاشت...
S sara25 New member 2014-07-15 #296 abanzad گفت: هفته اول مرداد |: در ضمن دوستون ندارم!!یکی تون دفترچه سوالو واسه من نذاشت... کلیک کنید تا باز شود... مگه واسه آدم اعصاب میذارن اینا ، کلیدای غلط، بی برنامگی هاشون، اطلاع رسانی ضعیف و....:smiliess (2): خداوند به همشون شفای عاجل عنایت بفرماید به حق این شبها و روزهای عزیز..آمین
abanzad گفت: هفته اول مرداد |: در ضمن دوستون ندارم!!یکی تون دفترچه سوالو واسه من نذاشت... کلیک کنید تا باز شود... مگه واسه آدم اعصاب میذارن اینا ، کلیدای غلط، بی برنامگی هاشون، اطلاع رسانی ضعیف و....:smiliess (2): خداوند به همشون شفای عاجل عنایت بفرماید به حق این شبها و روزهای عزیز..آمین
M m_mobini New member 2014-07-15 #298 مثلازودترنمیتونستن اینوبگن????خب حداقل ظرفیت هاروبزنید مقصرخودمونیم که منتظریم ......
S sara25 New member 2014-07-15 #300 دوستان مثل اینکه بعد از اعلام کلید نهایی زبان دوباره کلید یه سوالو عوض کردن تو تاپیک امیدوانتظار دیدم میگم اگه تماس بگیریم همممون شاید کلیدای غلط ماروهم عوض کردن!!
دوستان مثل اینکه بعد از اعلام کلید نهایی زبان دوباره کلید یه سوالو عوض کردن تو تاپیک امیدوانتظار دیدم میگم اگه تماس بگیریم همممون شاید کلیدای غلط ماروهم عوض کردن!!