بچه ها سلام.یه سوال خیلی مهم دارم و هیشکی هم جواب منو نمیده.من رفتم کتاب امری رو خریدم.اما ترجمه دکتر محمد تقی اکبری رو خریدم...آیا بنظرتون اشتباه کردم و باید ترجمه لیلا یوسفیان رو میخریدم..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا جوابمو بدین...نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها دقیقا بگین من الا برای سلولی چی بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا بگین..موندم بخدا...لودیش رو دارم اما خیلی زیاده...یکی میگه دکتر عبادی ج..ز..و..شش نامفهومه و چیزای دیگه...واقعا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه منبع خوب واسه زنتیک پایه میخوام
بچه ها اگر کسی ژنتیک وزارت علوم بخونه بعدا میتونه برای دکتراش ژنتیک پزشکی وزارت بهداشت امتحان بده؟؟؟؟؟؟
آساد خوبه حسن اکرمی هم خوبه
دیدم بیشتر آساد میخونن. من خودم آساد میخونم. از کلاسیک تا ژنومیک هم اگه وقت کردم بعدا میخونم
عنوان رشته هایی که میتوانند در آزمون دوره دکتری رشته ژنتیک پزشکی شرکت کنند:
کارشناسی ارشد یا بالاتر در رشته ژنتیک- بیوشیمی- ایمنیشناسی- زیست شناسی (گرایشهای علوم سلولی و مولکولی، ژنتیک و بیوشیمی)- زیست فناوری پزشکی(بیوتکنولوژی پزشکی)- دکتری عمومی گروه پزشکی و یا متخصصان رشتههای مختلف پزشکی- دکتری علوم آزمایشگاهی
البته اگه ارشد همون ژنتیک پزشکی خونده بشه خیلی بهتره وگرنه دکتری قبول شدن سخت میشه
اگه یه چیز خلاصه میخوای مجید مهدوی ولی کمه باید کنارش لودیش هم خوند ولی میگن نمیخواد همه سرفصلا رو بخونیم
سرفصلا رو پیدا کردم میگم کدوم سرفصلان
مرسی دوستممممممم
چرا سخت میشه دکتری امتحان دادنش؟؟؟؟؟
مرسی دوست خوبمممممم
نمیدونم چرا تصمیم گرفتم همه لودیش رو بخونممممممممم
آساد متنش روان نیست و سردرگم میشید همون اکرمی به نظرم بهتره.خودم اکرمی خوندم نتیجه هم داد.
سلام بچه ها میشه بگید برای بیوشیمی لنینجر یا استرایر؟ و کدوم ترجمش بهتره؟ و اینکه جعفرنژادو نخونم بهتره یا منابع؟
و ی سوال دیگه برای لودیش کدوم ترجمه بهتره؟
ترجمه بهادر خوبه ولی انتشارات خسروی سیاه وسفید منتشرش کرده و همه لودیش خوبیش به شکلهاش هست که اصلا متوجه نمیشی چون رنگی نیست ولی خانه زیست شناسی تمام رنگی منتشر کرده با همون قیمت .من خودم خسروی گرفتم ولی کاش خانه زیست شناسی را میگرفتم.و ی سوال دیگه برای لودیش کدوم ترجمه بهتره؟