MRN
New member
برای کسایی که گیج شدن یه بار همه درسا رو با کتابها و ترجمهها و تستها مینویسم
1- ژنتیک پایه: دوتا انتخاب دارید یکی مبانی ژنتیک محمدتقی آساد
یکی هم کلاسیک تا ژنومیک نوشته حسن اکرمی
هر دو کتاب خوبن
2-ژنتیک پزشکی: 3 تا کتاب هست که حداقل یکی از این سه تا رو باید بخونید
I) امری (Emery) که ترجمه محدرضا نوری دولویی منبع سوالاته ولی متن خوبی نداره میتونین به جای اون ترجمه یوسفیان رو بگیرین. ترجمه نصیری هم خوبه.
II) تامسون که معمولا اگه کسی امری رو بگیره اینو نمیگیره و بچهها بیشتر همون امری رو میخونن
من دوتا ترجمه ازش دیدم جفتشون خوب بودن یکیش ترجمه غفرانی و حبیبیـه
III) کتاب هزاره نوشته نوری دولویی که برای کنکور منبعه، بیشتر شرکتکنندهها هم میخونن ولی کتاب جالبی نیست.
3)زیستشناسی سلولی و مولکولی: کتاب لودیش (که البته جوری که من شنیدم خوندن همش لازم نیست)
ترجمههای خوبش خانه زیستشناسی رو خودم دیدم خیلی خوبه
کتاب مجید مهدوی هم حتما بخونین، کم حجم و مفیده
4)بیوشیمی: لنینجر بهتر از همس ولی زیادی کامل گفته که ترجمه رضا محمدی بهترین ترجمه است
میتونین برای کنکور به جای لنینجر کتاب دکتر احسانی انتشارات پوران پژوهش رو بگیرین یا خلاصه لنینجر رضا محمدی (البته میگن خلاصه رضا محمدی کافی نیست ولی اگه همونو مسلط باشی درصد بالا میزنی)
لنینجر کاملش خیلی با جزئیات گفته که این جزئیات برای کنکور لازم نیست
لنینجر رضا محمدی 1300 صفحهاس، دکتر احسانی حدود 800-900 صفحه بود انگار و خلاصه لنینجر رضا محمدی حدود 700 صفحه اگه اشتباه نکنم
5) زبان انگلیسی: تافل رو بخونین (essential words for tafel) بعد
کتاب زبان گروه پزشکی امیر لزگی رو بخونین
اگه بیشتر میخواین بخونین کنارش میتونین 504 واژه و کتاب رضا رضازاده رو بخونین ولی همونا کافیه فکر کنم
=========================================================================
برای تست هم تست سالهای گذشته رو برای هر درس میتونین بگیرین
تألیفی هم تست ژنتیک نجات مهدیه
تست سلولی مولکولی عبادی
تست بیوشیمی پروین پاسالار
کتابهای دیگه هم البته هست که یادم نیست
مثلا فکر کنم سلولی و مولکولی به طور جداگانه نوشته نجات مهدیه هم باشه
1- ژنتیک پایه: دوتا انتخاب دارید یکی مبانی ژنتیک محمدتقی آساد
یکی هم کلاسیک تا ژنومیک نوشته حسن اکرمی
هر دو کتاب خوبن
2-ژنتیک پزشکی: 3 تا کتاب هست که حداقل یکی از این سه تا رو باید بخونید
I) امری (Emery) که ترجمه محدرضا نوری دولویی منبع سوالاته ولی متن خوبی نداره میتونین به جای اون ترجمه یوسفیان رو بگیرین. ترجمه نصیری هم خوبه.
II) تامسون که معمولا اگه کسی امری رو بگیره اینو نمیگیره و بچهها بیشتر همون امری رو میخونن
من دوتا ترجمه ازش دیدم جفتشون خوب بودن یکیش ترجمه غفرانی و حبیبیـه
III) کتاب هزاره نوشته نوری دولویی که برای کنکور منبعه، بیشتر شرکتکنندهها هم میخونن ولی کتاب جالبی نیست.
3)زیستشناسی سلولی و مولکولی: کتاب لودیش (که البته جوری که من شنیدم خوندن همش لازم نیست)
ترجمههای خوبش خانه زیستشناسی رو خودم دیدم خیلی خوبه
کتاب مجید مهدوی هم حتما بخونین، کم حجم و مفیده
4)بیوشیمی: لنینجر بهتر از همس ولی زیادی کامل گفته که ترجمه رضا محمدی بهترین ترجمه است
میتونین برای کنکور به جای لنینجر کتاب دکتر احسانی انتشارات پوران پژوهش رو بگیرین یا خلاصه لنینجر رضا محمدی (البته میگن خلاصه رضا محمدی کافی نیست ولی اگه همونو مسلط باشی درصد بالا میزنی)
لنینجر کاملش خیلی با جزئیات گفته که این جزئیات برای کنکور لازم نیست
لنینجر رضا محمدی 1300 صفحهاس، دکتر احسانی حدود 800-900 صفحه بود انگار و خلاصه لنینجر رضا محمدی حدود 700 صفحه اگه اشتباه نکنم
5) زبان انگلیسی: تافل رو بخونین (essential words for tafel) بعد
کتاب زبان گروه پزشکی امیر لزگی رو بخونین
اگه بیشتر میخواین بخونین کنارش میتونین 504 واژه و کتاب رضا رضازاده رو بخونین ولی همونا کافیه فکر کنم
=========================================================================
برای تست هم تست سالهای گذشته رو برای هر درس میتونین بگیرین
تألیفی هم تست ژنتیک نجات مهدیه
تست سلولی مولکولی عبادی
تست بیوشیمی پروین پاسالار
کتابهای دیگه هم البته هست که یادم نیست
مثلا فکر کنم سلولی و مولکولی به طور جداگانه نوشته نجات مهدیه هم باشه
آخرین ویرایش: