مــن و تــــــــــــــــــــــــ ـــــو... (حرف های ناگفته)

marzi ba

Well-known member
من دلم می خواهد
ساعتی غرق درونم باشم!!

عاری از عاطفه ها
تهی از موج و سراب
دورتر از رفقا…
خالی از هرچه فراق!!

من نه عاشق هستم ؛
و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من

من دلم تنگ خودم گشته و بس…!

marzi ba

Well-known member
دلم را سپردم به بنگاه دنیا
هی آگهی دادم اینجا و آنجا
و هر روز
برای دلم
مشتری آمد و رفت
و هی این و آن
سرسری آمد و رفت

ولی هیچ کس واقعا
اتاق دلم را تماشا نکرد
دلم قفل بود
کسی قلب مرا وا نکرد

یکی گفت:
چرا این اتاق
پر از دود و آه است
یکی گفت:
چه دیوارهایش سیاه است
یکی گفت:
چرا نور اینجا کم است
و آن دیگری گفت:
و انگار هر آجرش
فقط از غم و غصه و ماتم است

و رفتند و بعدش
دلم ماند بی مشتری
ومن تازه آن وقت گفتم:
خدایا تو قلب مرا می خری؟

و فردای آن روز
خدا آمد و توی قلبم نشست
و در را به روی همه
پشت خود بست

و من روی آن در نوشتم:
ببخشید، دیگر
برای شما جا نداریم
از این پس به جز او
کسی را نداریم

marzi ba

Well-known member
بخـنــدهــرچـنــد غـمـگینــی

بـبخــش هــرچـنـد مـسکینـــی

فـرامـوش کــن هــرچـنــد دلــگیــــری

زیستــن اینــگــونـــه زیـبـاسـت ...

بخنـــد. ببخــش و فرامـوش کـــن

هــرچـنــد میدانم .آســـان نــیســـت.

marzi ba

Well-known member
ناتانائیل،آرزو مکن که خدا را جز در همه جا بیابی... هر آفریده ای نشانه ی اوست اما او را نشان نمی دهد.. همین که آفریده ای نگاهمان را به خویش معطوف کند ما را از راه آفریدگار باز می دارد. ناتانائیل همچنان که می گذری ،به همه چیز نگاه کن و در هیچ جا درنگ نکن. به خود بگو تنها خداست که گذرا نیست... ناتانائیل، من زندگی دردآلود را از دل آسودگی دوست تر می دارم. ناتانائیل ، من شوق را به تو خواهم آموخت... اعمال ما وابسته به ماست همچنان که روشنایی به فسفر. راست است که ما را می سوزاند اما برایمان شکوه و درخشش به ارمغان می آورد. و اگر جان ما ارزشی داشته باشد برای این است که سخت تر از دیگران سوخته است. برای من خواندن این که شنهای ساحل نرم است کافی نیست، می خواهم پاهای برهنه ام آن را حس کند، معرفتی که قبل آن احساسی نباشد برایم بیهوده است! در شگفتم ناتانائیل! تو خدا را در خود داری و از آن بی خبری! او را ندیده ای چون او را پیش خود به گونه ای دیگر مجسم می کردی.. ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن،ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد

رها45

New member
هرفای نگفته همون بهتر که نگفته بمونه.خدا که میدونه. و همین برایم بس است.

eeeeeeehsan

New member
از کودکی مارو به دو گزینه ای بودن عادت دادن! مخالف / موافق
برای همین در واکنش به هر اتفاقی اول یه لحظه مکث میکنیم بعد که تصمیم گرفتیم الان میخوایم مخالف باشیم یا موافق چشمامونو میبندیم بعد تا جان در بدن داریم یا دفاع میکنیم یا فحش میدیم.
کاش بهمون میگفتن یه گزینه ی دیگه هم هست و اون اینه که بگی؛ "نظری ندارم"
قرار نیست من تو هر موضوعی حتما یا تو دسته موافقین باشم یا مخالفین. من می تونم بعضی جاها در دسته ی سوم جا بگیرم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

yara

New member
برای همین در واکنش به هر اتفاقی اول یه لحظه مکث میکنیم بعد که تصمیم گرفتیم الان میخوایم مخالف باشیم یا موافق چشمامونو میبندیم بعد تا جان در بدن داریم یا دفاع میکنیم یا فحش میدیم.
قرار نیست من تو هر موضوعی حتما یا تو دسته موافقین باشم یا مخالفین. من می تونم بعضی جاها در دسته ی سوم جا بگیرم.

بله دقیقا.........یه موضوع دیگه هم هست اینه:

وقتی با کسی دوست نیستیم معنیش این نیست که حتما باید نقطه مقابل وایسیم و دشمنش بشیم که مجبور باشیم

تا جون توی تن داریم باهاش بجنگیم و ساز مخالف بزنیم.... میشه یه وضعیت نرمال داشت مثل یه ناشناس از کنارش رد بشیم به همین سادگی.......

- - - Updated - - -

بله دقیقا.........یه موضوع دیگه هم هست اینه:

وقتی با کسی دوست نیستیم معنیش این نیست که حتما باید نقطه مقابل وایسیم و دشمنش بشیم که مجبور باشیم

تا جون توی تن داریم باهاش بجنگیم و ساز مخالف بزنیم.... میشه یه وضعیت نرمال داشت مثل یه ناشناس از کنارش رد بشیم به همین سادگی.......

بالا