بنظرم شما بايد بن بشيدهی من میگم یکی باید بن بشه میگین نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه شوخي كردم شما منطقي تر عمل ميكنيد.و شما به خوردو خوراك و كار مناسب رضايت ميدي اين خوبهچرااااااااااااا؟:21:
کسی از شما نظر نخواسبنظرم شما بايد بن بشيد
هی من میگم یکی باید بن بشه میگین نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس لطفا در گزينش كلمات دقت كنيد.و به كسي توهين نكنيدکسی از شما نظر نخواس
پس لطفا در گزينش كلمات دقت كنيد.و به كسي توهين نكنيد
لول:25r30wi:پس لطفا در گزينش كلمات دقت كنيد.و به كسي توهين نكنيد
باحالی از خودته جیگررررررررررررKheili bahali shima jooon :25r30wi:
هی من میگم یکی باید بن بشه میگین نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این روزها صحبت از ازدواج آسان زیاد است اما گمان نمی کنم اینطور باشد! معیار شما خانم یا آقای عزیز برای ازدواج چیست!؟
آیا ازدواج امری است آسان!؟
هرکس لطفا معیارش برای ازدواج رو بنویسه !
می خوام ببینم خانم ها سخت گیرترن یاآقایون !؟؟:riz277:
فکر میکنم انتخاب برا آقایون سختتر باشه چون باید کاملا از همه نظر مطمئن شن و بعد پا پیش بزارن ,باید طرف حداقل 80% از معیاراتو داشته باشه تا بتونی بری سمتش در غیر این صورت...
دوس دارم بدونم خانما راضین به اینکه آقایون اول خانما رو انتخاب میکننو میرن سمتشون ؟منظورم اینه که خانما هم دوس داشتن امر سخت خواستگاری روی دوششون بود؟
هرچند با توجه به خلقت آدمی و ویژگیهای متفاوت دو جنس همین روش پسندیده ترین و زیباترین هستش به نظر من!
فکر میکنم انتخاب برا آقایون سختتر باشه چون باید کاملا از همه نظر مطمئن شن و بعد پا پیش بزارن ,باید طرف حداقل 80% از معیاراتو داشته باشه تا بتونی بری سمتش در غیر این صورت...
دوس دارم بدونم خانما راضین به اینکه آقایون اول خانما رو انتخاب میکننو میرن سمتشون ؟منظورم اینه که خانما هم دوس داشتن امر سخت خواستگاری روی دوششون بود؟
هرچند با توجه به خلقت آدمی و ویژگیهای متفاوت دو جنس همین روش پسندیده ترین و زیباترین هستش به نظر من!
80 درصد خیلی خیلی بالاست،تجدید نظر بفرمایین وگرنه تا آخر گندمزار میری و دست خالی برمی گردی:smiliess (3):
احساس زن همونقد کمکش میکنه که منطق مرد ،من فکر میکنم اگه زنا رویه شون رو تو تصمیمات همراه با احساس(فقط یه زن میتونه طوری تصمیم بگیره که عقل و احساسش رو با هم داشته باشه.) رعایت کنن هیچوقت به مشکل نمیخورن ولی اونا میخوان شبیه مردا بشن تا شاید بهتر اونا رو درک کنن ولی غافل از اینکه خودشون رو هم از دست میدن ............خانم ها خیلی زود احساساتی می شن و از روی احساس عمل می کنن و بنابراین شاید اگر خواستگاری می رفتن با مشکل برمی خوردن ! میدونید به نظر من اولین لایه ی شخصیتی یه دختر احساسات هستش که خب خیلی زود خدشه دار میشه و تحت تاثیر قرار میگره !
البته بنده به عنوان یک خانم همیشه سعی می کنم که عقلانی اول نگاه کنم هرچند گاهی مشکل میشه ولی حداقل در آخر آرامشم بیشتر هستش!