معیار ازدواج

شفيع

Well-known member
شيما جان ما اينجا نيومديم كه بخواهيم همديگرو سياه كنيم.لطفا كمي رعايت كنيد

mikhak s

New member
بچه ها لطفا لحن حرف زدنتونو درست كنيد اين جور حرف زدن در خور شما نيست.:mad_majidonline:

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
عشق يا ازدواج شاگردي از استادش پرسيد: عشق چيست ؟ استاد در جواب گفت: به گندم زار برو و پر خوشه ترين شاخه را بياور اما در هنگام عبور از گندم زار، به ياد داشته باش كه نمي تواني به عقب برگردي تا خوشه اي بچيني... شاگرد به گندم زار رفت و پس از مدتي طولاني برگشت. استاد پرسيد: چه آوردي ؟ با حسرت جواب داد: هيچ! هر چه جلو مي رفتم، خوشه هاي پر پشت تر مي ديدم و به اميد پيدا كردن پرپشت ترين، تا انتهاي گندم زار رفتم. استاد گفت: عشق يعني همين...! شاگرد پرسيد: پس ازدواج چيست ؟ استاد گفت : اين بار به جنگل برو و بلندترين درخت را بياور اما به ياد داشته باش كه باز هم نمي تواني به عقب برگردي... شاگرد رفت و پس از مدت كوتاهي با درختي برگشت . استاد پرسيد كه شاگرد را چه شد و او در جواب گفت: به جنگل رفتم و اولين درخت بلندي را كه ديدم، انتخاب كردم. ترسيدم كه اگر جلو بروم، باز هم دست خالي برگردم . استاد گفت: ازدواج هم يعني همين...!

MOHAMMAD.R

New member

فکر میکنم انتخاب برا آقایون سختتر باشه چون باید کاملا از همه نظر مطمئن شن و بعد پا پیش بزارن ,باید طرف حداقل 80% از معیاراتو داشته باشه تا بتونی بری سمتش در غیر این صورت...
دوس دارم بدونم خانما راضین به اینکه آقایون اول خانما رو انتخاب میکننو میرن سمتشون ؟منظورم اینه که خانما هم دوس داشتن امر سخت خواستگاری روی دوششون بود؟
هرچند با توجه به خلقت آدمی و ویژگیهای متفاوت دو جنس همین روش پسندیده ترین و زیباترین هستش به نظر من!

این روزها صحبت از ازدواج آسان زیاد است اما گمان نمی کنم اینطور باشد! معیار شما خانم یا آقای عزیز برای ازدواج چیست!؟
آیا ازدواج امری است آسان!؟

هرکس لطفا معیارش برای ازدواج رو بنویسه !
می خوام ببینم خانم ها سخت گیرترن یاآقایون !؟؟:riz277:

Taraa

Well-known member

فکر میکنم انتخاب برا آقایون سختتر باشه چون باید کاملا از همه نظر مطمئن شن و بعد پا پیش بزارن ,باید طرف حداقل 80% از معیاراتو داشته باشه تا بتونی بری سمتش در غیر این صورت...
دوس دارم بدونم خانما راضین به اینکه آقایون اول خانما رو انتخاب میکننو میرن سمتشون ؟منظورم اینه که خانما هم دوس داشتن امر سخت خواستگاری روی دوششون بود؟
هرچند با توجه به خلقت آدمی و ویژگیهای متفاوت دو جنس همین روش پسندیده ترین و زیباترین هستش به نظر من!

بنظر منم همینطوری بهتره

ZOT

New member

خانم ها خیلی زود احساساتی می شن و از روی احساس عمل می کنن و بنابراین شاید اگر خواستگاری می رفتن با مشکل برمی خوردن ! میدونید به نظر من اولین لایه ی شخصیتی یه دختر احساسات هستش که خب خیلی زود خدشه دار میشه و تحت تاثیر قرار میگره !
البته بنده به عنوان یک خانم همیشه سعی می کنم که عقلانی اول نگاه کنم هرچند گاهی مشکل میشه ولی حداقل در آخر آرامشم بیشتر هستش!

am-ml

New member

80 درصد خیلی خیلی بالاست،تجدید نظر بفرمایین وگرنه تا آخر گندمزار میری و دست خالی برمی گردی:smiliess (3):

یه پیشنهاد دارم برای همه دوستانی که میخوان ازدواج کنن ،یا ازدواج کردن و میخوان همیشه عاشقانه همدیگه رو دوست داشته باشن، یا اردواج کردن و خدای نکرده راضی نیستن و فکر میکنن همسرشون دوستشون نداره و درکشون نمیکنه .................. حتما حتما و ختما کتاب( " مردان مریخی زنان ونوسی " جان گری ) رو بخونین.
خانم ها فصل شش رو چند بار بخونین.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
خانم ها خیلی زود احساساتی می شن و از روی احساس عمل می کنن و بنابراین شاید اگر خواستگاری می رفتن با مشکل برمی خوردن ! میدونید به نظر من اولین لایه ی شخصیتی یه دختر احساسات هستش که خب خیلی زود خدشه دار میشه و تحت تاثیر قرار میگره !
البته بنده به عنوان یک خانم همیشه سعی می کنم که عقلانی اول نگاه کنم هرچند گاهی مشکل میشه ولی حداقل در آخر آرامشم بیشتر هستش!
احساس زن همونقد کمکش میکنه که منطق مرد ،من فکر میکنم اگه زنا رویه شون رو تو تصمیمات همراه با احساس(فقط یه زن میتونه طوری تصمیم بگیره که عقل و احساسش رو با هم داشته باشه.) رعایت کنن هیچوقت به مشکل نمیخورن ولی اونا میخوان شبیه مردا بشن تا شاید بهتر اونا رو درک کنن ولی غافل از اینکه خودشون رو هم از دست میدن ............
پیشنهادم رو در مورد خوندن کتاب مردان مریخی زنان ونوسی تکرار میکنم.:riz304:

MOHAMMAD.R

New member

حرف شما در مورد معدودی از افراد صدق میکنه ! با توجه به شناختی که من از آقایون دارم عشق و علاقه ممکنه شرط اول برا توجه باشه ولی کافی نیست یعنی ممکنه یه آقا از خانمی خوشش بیاد ولی وقتی بیشتر بررسی میکنه و میبینه با هم جور نیستن ازش خواستگاری نمیکنه و سعی میکنه از فکرش بیرون بیاد..
یه جور وسواس بین آقایون که مانع ازین میشه راحت خواستگاری انجام شه..

0"]
م
ن با اینکه آقایون تو درخواست بایدپیش قدم بشن موافقم.ولی فکرنمیکنم که کار زیاد سختی باشه .چون وقتی پسری بخواد خودش انتخاب کنه اگرچه چندین معیار هم داشته باشه میبینی یکی به دلش نشسته که متفاوت از اون چیزی هست که همیشه حرفشو می زد.[/color][/quote]

بالا