معیار ازدواج

tata

New member
درسته قوبل دارم موافقم.
براي من
1- تعقل گرايي
2-منطق
3- اجتماعي بودن
4-شناخت
5-درك داشتن
6-دور انديش
7-تحصيل كرده كمتر از ليسانس نباشه
8-نق نزنه غرهم نزنه
9-افاده نداشته باشه
فقط همین؟:smiliess (3):

nafiss

New member
برای من این معیارها خیلی مهم بود و خیلی هم کمکم کرد...

ببینید مهم نیست که چقد پول داره اما در حدی که بتونه یه زندگی رو بچرخرخونه کافیه مرد پولداری که معیار های دیگه مثل ایمان و خوش اخلاقی و مرد بودن و راستی رو نداره صدم پول دار باشه به چه دردی می خوره.

من یه مرد غیرتی رو دوس داشتم یه مردی که براش مهم باشی و نذاره تو جامعه به همسرش آسیبی برسه ، اما نه غیرت از نوعه افراطیش و غیر معقولش.

تطابق فرهنگو و سطح خانواده ها هم مهمه . در کل مردی باشه که در کنارش احساس آرامش و امنیت کنی . یه مرد که آسایش خانوادش همون غرور مردونگیشه.

اینا رو بگم من در انتخابم خیلی دقت کردم و الانم صد هزار بار خدا رو شکر می کنم.:(40):

امیدوارم شما دوستای خوبمم فرد مورد علاقتونو متناسب با معیاراتون پیدا کنید.:rose:

shima.p

New member
یه نفر هست که خیلی جو خراب کنه
اگه موافقین همه نامه بنویسیم برا ادمین بن کنه بره
لول:25r30wi:

شفيع

Well-known member
من که تا امروز نتونستم به کسی اعتماد کنم...تا اینکه بیام براش معیاری هم در نظر بگیرم.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
بدبین نیستماااااا..... ولی نمیتونم.دست خودم نیست.
هر وقت کسی به دلم بشینه و بتونم بهش اعتماد کنم دیگه هیچ معیاری رو در نظر نمی گیرم .چون اونقدری از نظر من کامل بوده که تونستم اعتماد کنم.:(40):
پس مشكل پسند تشريف دارين

helena

New member
من که تا امروز نتونستم به کسی اعتماد کنم...تا اینکه بیام براش معیاری هم در نظر بگیرم.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
بدبین نیستماااااا..... ولی نمیتونم.دست خودم نیست.
هر وقت کسی به دلم بشینه و بتونم بهش اعتماد کنم دیگه هیچ معیاری رو در نظر نمی گیرم .چون اونقدری از نظر من کامل بوده که تونستم اعتماد کنم.:(40):

هیچوقت سعی نکن تو زندگیت سختگیر باشی.چون همه چی برای خودت سخت میشه

helena

New member
درسته قوبل دارم موافقم.
براي من
1- تعقل گرايي
2-منطق
3- اجتماعي بودن
4-شناخت
5-درك داشتن
6-دور انديش
7-تحصيل كرده كمتر از ليسانس نباشه
8-نق نزنه غرهم نزنه
9-افاده نداشته باشه

اقا شفیع فک کنم معنی 1 و 4 و5 شما یه چیز باشه.نه؟؟؟؟؟؟
شما در درک مفاهیمم مشکل دارین؟؟؟؟

ZOT

New member
خوبه بچه ها ادامه بدین !
معیارای خودمم ایناست: با ایمان بودن ، اهل درس و علم و کتاب بودن و یه جورایی عاشق علم باشه ونخواد جلوی ادامه تحصیل منو بگیره اصلا یه جورایی خودشم کمکم کنه این خیلی واسم مهمه! ، اهل کار بودن ( البته غرق در کار نه تا حدی که نیاز یک زندگی برطرف بشه !) ، خوشتیپ و آراسته بودن و البته قیافه هم برام مهمه! ، خوش اخلاق بودن ، یه ذره شوخ طبع ، دست بخشش داشتن ، اینکه به خانواده اش احترام بذاره ولی نه اینکه خیلی بهشون وابسته باشه ، به خانواده ی منم خیلی احترا بذاره خب حالا فعلا همین بسه تا بعد !

آخرین ویرایش:

amirreza

New member
چون فعلا با این شرایط :1dco2x0p1lilzhfpg1tآقایون به ازدواج فکر نمیکنن:78:

حداقل تو این سن 22.23.24

sara77

New member
منم با نظرت موافقم امیرضااااااااااا این دفعه اسمتو درست گفتم :riz277:

شفيع

Well-known member
خوبه بچه ها ادامه بدین !
معیارای خودمم ایناست: با ایمان بودن ، اهل درس و علم و کتاب بودن و یه جورایی عاشق علم باشه ونخواد جلوی ادامه تحصیل منو بگیره اصلا یه جورایی خودشم کمکم کنه این خیلی واسم مهمه! ، اهل کار بودن ( البته غرق در کار نه تا حدی که نیاز یک زندگی برطرف بشه !) ، خوشتیپ و آراسته بودن و البته قیافه هم برام مهمه! ، خوش اخلاق بودن ، یه ذره شوخ طبع ، دست بخشش داشتن ، اینکه به خانواده اش احترام بذاره ولی نه اینکه خیلی بهشون وابسته باشه ، به خانواده ی منم خیلی احترا بذاره خب حالا فعلا همین بسه تا بعد !
فقط همين؟!!!!

MOHAMMAD.R

New member
کسی اومد تو زندگیم که از شانس قشنگم دقیقا همون چیزی بود که میخاستم ولی نشد که باهام بمونه!
سنگین,مهربون,مودب,با ایمان,وابسته,عاقل و دور اندیش,با گذشت و صمیمی...
دلم گرفت...

شفيع

Well-known member
فك كردم فقط اين ملاكتونه كه اونوقت اسمتون تو كتاب گينس چاپ ميشد

بالا