tata
New member
فقط همین؟:smiliess (3):درسته قوبل دارم موافقم.
براي من
1- تعقل گرايي
2-منطق
3- اجتماعي بودن
4-شناخت
5-درك داشتن
6-دور انديش
7-تحصيل كرده كمتر از ليسانس نباشه
8-نق نزنه غرهم نزنه
9-افاده نداشته باشه
فقط همین؟:smiliess (3):درسته قوبل دارم موافقم.
براي من
1- تعقل گرايي
2-منطق
3- اجتماعي بودن
4-شناخت
5-درك داشتن
6-دور انديش
8-نق نزنه غرهم نزنه
9-افاده نداشته باشه
چيزاي ديگريم هست كه به مرور زمان بهشون اضلفه ميشهفقط همین؟:smiliess (3):
شيما نه من موافق نيستمیه نفر هست که خیلی جو خراب کنه
اگه موافقین همه نامه بنویسیم برا ادمین بن کنه بره
لول:25r30wi:
پس مشكل پسند تشريف دارينمن که تا امروز نتونستم به کسی اعتماد کنم...تا اینکه بیام براش معیاری هم در نظر بگیرم.t0837h0nn8zfqu8ult
بدبین نیستماااااا..... ولی نمیتونم.دست خودم نیست.
هر وقت کسی به دلم بشینه و بتونم بهش اعتماد کنم دیگه هیچ معیاری رو در نظر نمی گیرم .چون اونقدری از نظر من کامل بوده که تونستم اعتماد کنم.40):
من که تا امروز نتونستم به کسی اعتماد کنم...تا اینکه بیام براش معیاری هم در نظر بگیرم.t0837h0nn8zfqu8ult
بدبین نیستماااااا..... ولی نمیتونم.دست خودم نیست.
هر وقت کسی به دلم بشینه و بتونم بهش اعتماد کنم دیگه هیچ معیاری رو در نظر نمی گیرم .چون اونقدری از نظر من کامل بوده که تونستم اعتماد کنم.40):
یه نفر هست که خیلی جو خراب کنه
اگه موافقین همه نامه بنویسیم برا ادمین بن کنه بره
لول:25r30wi:
درسته قوبل دارم موافقم.
براي من
1- تعقل گرايي
2-منطق
3- اجتماعي بودن
4-شناخت
5-درك داشتن
6-دور انديش
8-نق نزنه غرهم نزنه
9-افاده نداشته باشه
فقط همين؟!!!!خوبه بچه ها ادامه بدین !
معیارای خودمم ایناست: با ایمان بودن ، اهل درس و علم و کتاب بودن و یه جورایی عاشق علم باشه ونخواد جلوی ادامه تحصیل منو بگیره اصلا یه جورایی خودشم کمکم کنه این خیلی واسم مهمه! ، اهل کار بودن ( البته غرق در کار نه تا حدی که نیاز یک زندگی برطرف بشه !) ، خوشتیپ و آراسته بودن و البته قیافه هم برام مهمه! ، خوش اخلاق بودن ، یه ذره شوخ طبع ، دست بخشش داشتن ، اینکه به خانواده اش احترام بذاره ولی نه اینکه خیلی بهشون وابسته باشه ، به خانواده ی منم خیلی احترا بذاره خب حالا فعلا همین بسه تا بعد !
نخير شما اگه كمي دقت كنيد به تفاوت معاني انها پي خواهي برداقا شفیع فک کنم معنی 1 و 4 و5 شما یه چیز باشه.نه؟؟؟؟؟؟
شما در درک مفاهیمم مشکل دارین؟؟؟؟