معتاد به علوم پزشکی دات کام!!!

estel

Member
میلر دیدی دو سه روز نبودم؟....دیدی منم میتونم؟:65d6a5d6s:من معتاد نیستم که:smiliess (9):
بابا تو دیگه کی هستی خوب آفرین من باورم نمیشه ۳ روزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز؟؟؟

waria

New member
بابا تو دیگه کی هستی خوب آفرین من باورم نمیشه ۳ روزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز؟؟؟
بشنو ولی باور نکن...یعنی باور کن.ولی اینکه 3 روز نیومدم دست خودم نبود که:1dco2x0p1lilzhfpg1t.شارژ نت تمو شده بید...واسه این بود.الانم 3 ماهه شارژ کردم که خدای نکرده تا 3 ماه آینده دیگه ازاین اتفاقا نیفته.من طاقت ندارم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

estel

Member
بشنو ولی باور نکن...یعنی باور کن.ولی اینکه 3 روز نیومدم دست خودم نبود که:1dco2x0p1lilzhfpg1t.شارژ نت تمو شده بید...واسه این بود.الانم 3 ماهه شارژ کردم که خدای نکرده تا 3 ماه آینده دیگه ازاین اتفاقا نیفته.من طاقت ندارم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
من گفم حتما یه دسیسه ای توی کار بوده \س که اینطور من که ترکیدم دیگه خیلی وقت بود نیومده بودم علوم پزشکی

waria

New member
من گفم حتما یه دسیسه ای توی کار بوده \س که اینطور من که ترکیدم دیگه خیلی وقت بود نیومده بودم علوم پزشکی
آره بنده هم حالم خوب نبود...ولی ظاهر خودمو حفظ کردم تا کسی نفهمه:ph34r-smiley:چه گیری افتادیما...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sanazmohandes

New member
بچه ها من از همتون نشه ترم اخه تو این 2 ماهی که عضو سایتم 2 تا ستاره گرفتم یعنی هر ماه یه ستاره:whistle:

zohreh22

New member
بچه ها منم هستم پس بیاین یه ان جی اووووو راه بندازیم به اسم

معاتید محترم

اکی؟

pariya

New member
منم جز معاتید شدم!!!!!!!!
فک کنم باید بستری شم!!!!!!!!!
ترک اعتیاد راه بندازین اینجا من نفر اول برا درمانم هااااااااا..ترک اعتیاد علوم پزشکی دات کام!

8521413

New member
سلام خدمت همه ي معتادان سايت!!!
من امروز بعد از يك هفته دوري از سايت ... وارد سايت شدم!!!
علت فراق: ثبت نام دانشگاه و در دسترس نداشتن اينترنت!!!
والا مارو انداختن يه خوابگاه بي درو پيكر به نام «سميه»...
اولش كه فكر كردم خوابگاه دخترهاست كلي خوشحال شدم!!!
بعد رفتيم ديديم نه بابا... يه خوابگاه تازه تاسيس ... اما فاقد هرگونه امكان رفاهي و ... هست... حتي اينترنت هم نداره چه برسه به حموم و آشپزخونه و...
هنوز يوزر و پسورد اينترنت هم نداريم كه بريم گروه خودمون كار كنيم!!! مجبورم قاچاقي برم گروه بيوشيمي!!!
ولي يه توفقي اجباري شده كه ترك كنم!!!

shayeste

New member
سلام خدمت همه ي معتادان سايت!!!
من امروز بعد از يك هفته دوري از سايت ... وارد سايت شدم!!!
علت فراق: ثبت نام دانشگاه و در دسترس نداشتن اينترنت!!!
والا مارو انداختن يه خوابگاه بي درو پيكر به نام «سميه»...
اولش كه فكر كردم خوابگاه دخترهاست كلي خوشحال شدم!!!
بعد رفتيم ديديم نه بابا... يه خوابگاه تازه تاسيس ... اما فاقد هرگونه امكان رفاهي و ... هست... حتي اينترنت هم نداره چه برسه به حموم و آشپزخونه و...
هنوز يوزر و پسورد اينترنت هم نداريم كه بريم گروه خودمون كار كنيم!!! مجبورم قاچاقي برم گروه بيوشيمي!!!
ولي يه توفقي اجباري شده كه ترك كنم!!!
واقعا چرا فکر کردی تو رو میندازن خوابگاه دخترها؟؟؟؟؟؟؟
راستی عکس آواتارت منو یاد کد داوینچی میندازه :25r30wi:

shayeste

New member
راه حل ترک اعتیاد همینه اگه مواد (ببخشید همون اینترنت) به هممون نرسه ترک میکنیم :motat:

cheshmak

New member
منم بايد اعتراف كنم كه معتاد شدم شديدددددددددددددددددددددددددددددددددد:motat::motat:

antenyus

Active member
اوه اوه اوه چه خبره اینجا .........خوش ب حال خودم بابا فقط تفریحی میزنم :motat: شما ها تا ته رفتین تو منجلاب :wacsmiley:

اراذل برید خونه هاتون:sdasdasd:

sanazmohandes

New member
من پشیمونم چرا زودتر از اینا معتاد نشدم مثلا یه سال یا 2 سال پیش سرنوشت منو عوض میکرد تو موفقیتم تاثیر داشت:tonguesmiley:

بالا