معتاد به علوم پزشکی دات کام!!!

a_67

New member
سلام
من معتاد هم از امروز ترک می کنم تا 15 اسفند. میگید نه، نگاه کنید!:thumbsupsmileyanim:

pariya

New member
منم معتاد شدم ولی احساس میکنم نتووووووووووووووووووووونم ترک کنم:13:

خزر

New member
من تازه اومدم ولی فک کنم منم دارم میشم. چون از همین الان علائم بیماری رو دارم

sara77

New member
bacheha shishe darinvali fek konam male man az noe kerak bashe akhe to in 1 hafte ashna shodam shabo roz umadam inja hala khobe hanoz terme 2 eyy khoda che ghalati kardam alan khomaramm cheghad bade akhe bayad beram dg

sara77

New member
:image170:man sob ke pa misham miam pa sistem injori:riz481:bad ta shab ke mikham bekhabam babam injori az poshte in sayt mano ba inmodel boland mikone:image170:

خزر

New member
شما که وضعت خیلی خرابه. برو پیش یک ر. خودش میدونه با کی هستم

n.b.m

New member
من یکی دوسال پیش که دانشجوی کارشناسی بودم عضو این سایت شده بودم (البته با یه نام کاربری دیگه ) فقط اومده بودم یه راهنمایی از بچه های ارشد بگیرم و برم، اون موقع اصلا معتاد نشدم، حتی بعدش رمز عبورمو یادم رفت!!! ولی چند وقت پیش بعد از یه دو سالی برگشتم که این دفعه یه راهنمایی بگیرم برا آزمون دکترا، اما این دفعه گیر افتادم!!! من صب تا شب لپ تاپم روشنه (البته برای انجام کارای دیگم) همین که دارم کارامو انجام می دم پنجره علوم پزشکی هم همینطور بازه!!!
ولی دیگه باید کم کم برم تو ترک!!!

آخرین ویرایش:

8521413

New member
من یکی دوسال پیش که دانشجوی کارشناسی بودم عضو این سایت شده بودم (البته با یه نام کاربری دیگه oloom) فقط اومده بودم یه راهنمایی از بچه های ارشد بگیرم و برم، اون موقع اصلا معتاد نشدم، حتی بعدش رمز عبورمو یادم رفت!!! ولی چنند وقت پیش بعد از یه دو سالی برگشتم که این دفعه یه راهنمایی بگیرم برا آزمون دکترا، اما این دفعه گیر افتادم!!! من صب تا شب لب تابم روشنه (البته برای انجام کارای دیگم) همین که دارم کارامو انجام می دم پنجره علوم پزشکی هم همینطور بازه!!!

مثل خودمی!!!
من هم صبح تا شب لپتاپم روشنه و سایت هم باز... همینطور که دارم کارهای دیگه رو انجام میدم... هر از کاهی هم یه نگاهی بع سایت می اندازم...

nsj

New member
من یکی دوسال پیش که دانشجوی کارشناسی بودم عضو این سایت شده بودم (البته با یه نام کاربری دیگه ) فقط اومده بودم یه راهنمایی از بچه های ارشد بگیرم و برم، اون موقع اصلا معتاد نشدم، حتی بعدش رمز عبورمو یادم رفت!!! ولی چند وقت پیش بعد از یه دو سالی برگشتم که این دفعه یه راهنمایی بگیرم برا آزمون دکترا، اما این دفعه گیر افتادم!!! من صب تا شب لپ تاپم روشنه (البته برای انجام کارای دیگم) همین که دارم کارامو انجام می دم پنجره علوم پزشکی هم همینطور بازه!!!

شما ارشدتو گرفتی ؟ میشه یه راهنمایی هم به ما بدی ؟؟؟؟

sara77

New member
bacheha man saram dare monfajer misheeeeeeeee az bas sob ta shab miam dg mordmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

بالا