من بعد از اعلام نتایج ترک میکنم.میگید نه،پس ببینید!!:tonguesmiley:
سلام
من معتاد هم از امروز ترک می کنم تا 15 اسفند. میگید نه، نگاه کنید!:thumbsupsmileyanim:
من یکی دوسال پیش که دانشجوی کارشناسی بودم عضو این سایت شده بودم (البته با یه نام کاربری دیگه oloom) فقط اومده بودم یه راهنمایی از بچه های ارشد بگیرم و برم، اون موقع اصلا معتاد نشدم، حتی بعدش رمز عبورمو یادم رفت!!! ولی چنند وقت پیش بعد از یه دو سالی برگشتم که این دفعه یه راهنمایی بگیرم برا آزمون دکترا، اما این دفعه گیر افتادم!!! من صب تا شب لب تابم روشنه (البته برای انجام کارای دیگم) همین که دارم کارامو انجام می دم پنجره علوم پزشکی هم همینطور بازه!!!
ولی دیگه باید کم کم برم تو ترک!!!
من یکی دوسال پیش که دانشجوی کارشناسی بودم عضو این سایت شده بودم (البته با یه نام کاربری دیگه ) فقط اومده بودم یه راهنمایی از بچه های ارشد بگیرم و برم، اون موقع اصلا معتاد نشدم، حتی بعدش رمز عبورمو یادم رفت!!! ولی چند وقت پیش بعد از یه دو سالی برگشتم که این دفعه یه راهنمایی بگیرم برا آزمون دکترا، اما این دفعه گیر افتادم!!! من صب تا شب لپ تاپم روشنه (البته برای انجام کارای دیگم) همین که دارم کارامو انجام می دم پنجره علوم پزشکی هم همینطور بازه!!!
ولی دیگه باید کم کم برم تو ترک!!!
سلام دوست عزیز. بله من فعلا دانشجوام. خواهش میکنم هر سوالی که داشتین من درخدمتم....شما ارشدتو گرفتی ؟ میشه یه راهنمایی هم به ما بدی ؟؟؟؟