مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
یچه ها اگه واسه بیوشیمی همه فصلا بجز متابولیسمارو بخونیم نمیشه 50 زد؟
من متابولیسم دوس ندارم:sadsmiley:

بنظرم متابولیسم تو بقیه جاها بدردت میخوره مثلا فصل ویتامین ها
یا حتی مثلا در فصل اندامک سلولی مولکولی، متابولیسم تا حدی کمکت میکنه

nahal5555

New member
کاش همه بیان گزارش بدن ساعت مطالعه شونو.من این هفته افتضاح درسیدم.:smiliess (9)::65d6a5d6s:

vet lab sciences

New member
ممنون از خبرتون هرچند از اخذ مجوز تا آماده سازی دانشکده و پذیرش دانشجو فاصله زیادی هست و فکر نکنم امسال پذیرش داشته باشند !
تا اونجایی که من خبر دارم اعضای بورد ایمنی در سال 91 از علوم پزشکی همدان بازدید داشتند و از قبل ترش دانشگاه درصدد راه اندازی ارشد ایمنی بودند
و اینکه چرا تا حالا نشده بود جای تعجب داشت یعنی فقط 2 سال برای گرفتن یک بله طول کشید ... !!!

خواهش می کنم.
با این پتانسیلی که بنده از این دانشگاه دیدم و اساتید بسیار باسواد و فعالی که این دانشگاه داره ، مطمئنم که در اطلاعیه ی افزایش ظرفیت ، دانشگاه علوم پزشکی همدان برای ایمونولوژی اضافه میشه.
برای مثال همین دکتر علیرضا زمانی (استاد تمام) که به عنوان استاد مدعو برای دانشجویان Ph.D ایمونولوژیمون (در کنار استاد ایمونولوژی خودمون) تدریس می کنه ، خودش به تنهایی می تونه یه گروه ایمونولوژی رو ساپورت کنه!

misagh68

New member
شبتون خوش سکانداران ایمنی آینده ایراننننننننننن جان....
به امید صبحی سه شنبه ای...........!!!!!!!

آخه من عاشق سه شنبه هام:heart::thanks::heart:

آسمون

New member
آسمون جان، ننه، قربون شکلت
این چیزی که فرمودی مطمئنی 50 درصده؟
ساختمان کربوهیدرات، اسید آمینه و پروتئین، لیپید
متابولیسم کربوهیدرات، اسید آمینه و پروتئین، لیپید

این سرفصلایی که اشاره کردی بنظرم 70 درصد سوالات رو هم پوشش میدن

توعمرم اینق احساس پیربودن نکرده بودم...دیگه داره باورم میشه دوره دهه شصستیا تموم شده!همش تقصیر توه وسام...دچار پیری زودرسم کردی،
منظورمن 50درصدکتاب بودکه به اندازه70درصد سوال میاد ازش!البته بقول تو توکتابم حساب کنی بیشتراز50درصده پسرم...پیریه دیگه مادر شوما جوونی کن وببخش...حواس نمونده برام که:sarma::sarma:

آسمون

New member
وای احسان چقدخندیدم به پستات روحت شاد...
آقامهدیار مادرخوش اومدی صفا آوردی
من چون سرعتم پایینه حرفامو جم میکنم یه جا میزنم
شقایق جون؛ فک کنم سوالت درباره اندازه سلول خاطره بالنف بود...تاجایی که من یادمه لنف درحال استراحت و سلول خاطره کوچیک هسن و لنف فعال بزرگ میشه...کوچیک ینی درحد rbc
حالا اینکه به هردوشون میگن لنف کوچیک جدا ازبحثای دیگس بخاطر کم شدن فعالیتای داخلیشونه که کوچیکن
عزیزم سوالاتو پ خ بفرس واسم اینجاتا میام جواب بدم صفحه رو گم میکنم

- - - Updated - - -

وای احسان چقدخندیدم به پستات روحت شاد...
آقامهدیار مادرخوش اومدی صفا آوردی
من چون سرعتم پایینه حرفامو جم میکنم یه جا میزنم
شقایق جون؛ فک کنم سوالت درباره اندازه سلول خاطره بالنف بود...تاجایی که من یادمه لنف درحال استراحت و سلول خاطره کوچیک هسن و لنف فعال بزرگ میشه...کوچیک ینی درحد rbc
حالا اینکه به هردوشون میگن لنف کوچیک جدا ازبحثای دیگس بخاطر کم شدن فعالیتای داخلیشونه که کوچیکن
عزیزم سوالاتو پ خ بفرس واسم اینجاتا میام جواب بدم صفحه رو گم میکنم

آسمون

New member
واسه عنوان مقالت هم سخت نگیر من زیاد دیدم که از کلمه پسران و دختران استفاده میشه...مث دانشجویان!هیچکسم گیرنداده!اما بانظر احسان موافقم تأثیر نوجوانان پسربیشتره...

آسمون

New member
حافظه ندارم که فک کنم شقایق میخاس کتاب بخره...
شقایق جان کتاب لودیش خلاصه که یک جلدی هستش هم کفایت میکنه من مال2008رودارم که البته ترجمش روون نیس و اون اولاکه داغ بودم میخاسم لودیش بخونم یک فصل خوندم ازش زده شدم.اما پیشنهادم اینه شما کنارش یه کتاب تألیفی بخرمث مجیدمهدوی یا هرچی توصیه میکنن واول اونوبخون بعدش بروسراغ لودیش.
برای بیو هم کتاب تألیفی خوب زیاد هس مث برای کنکور،پروین پاسالار ،رضامحمدی و این روزا جعفر نژادم افتاده تو دهنا...
بازم اگه سوالی داشتی بپرس گلم

آسمون

New member
راسی بچه ها من اگه ج سوالارو نمیدم بخاطر نتم هسش که داغونه...هرکدوم یادم باشه ج میذم
انشالله منم این هفته میترکونم...
آقا محمد اون اعتماد بنفس درمانی روخوب اومدی...باهات صددرصدموافقم من که امسال همه جارومیزنم خداکنه همدانم اضافه بشه...

آسمون

New member
یادمه یه بارم یکی پرسیده بود برا فرمولای بیوچه منبعی هس!
کتاب ضروریات بیوشیمی رضامحمدی یکم مسأله هارو حل کرده وتوضیح داده
من پارسال چن تافرمولشو یادداشت کرده بودم امسالم اون اوایل سوالامو همینجا ازبچه هاپرسیدم و بقیه تستای مسأله دارو هم خودم راه حل هاشوکشف کردم باجاگذاری جواب تست!
اگه سوالی دارین بپرسین بتونم کمک میکنم.
اما منبع کتاب نمیشناسم همه روگفته باشه...

آسمون

New member
باز حضورغیابو کنارگذاشتیم غیبتا زیاد شدکه!
صبا هروق اومدی با برگه مرخصی بیا...
حالا اگه مث آقاوسام دربستربیماری بودی هم قبوله!
همینجا تبصره سرعت نت حلزونی و نداشتن امکانات استفاده ازنت رو هم به مواردموجه اضافه میکنم البته با اجازه استاد

آخرین ویرایش:
من پارسال چن تافرمولشو یادداشت کرده بودم امسالم اون اوایل سوالامو همینجا ازبچه هاپرسیدم و بقیه تستای مسأله دارو هم خودم راه حل هاشوکشف کردم باجاگذاری جواب تست!

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عینکتم بذار لطفا ننه :smilies:

آسمون

New member

جوابم چش بودمگه؟ فک کنم کلوچه پرسیده بود که برامثلا نرمالیته و مولاریته و حل مسأله های بیوشیمی چه کتابی خوبه...منم گفتم خودم موقع زدن تستا فرمولایی که برا حل سوالات لازم بود رو درآوردم ازینوراونور...امابعضیاشو کتاب رضامحمدی حل کرده...
مادر نن جونت باکلاسه!چشاشولیزیک کرده!

kolouche

New member

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عینکتم بذار لطفا ننه :smilies:

آره آسمون جان... من پرسیده بودم....مرســــــــــــــــی:ad54ad:
من واسه سوالای اکی والان ، مولاریته، نرمالیته و این چیزا میخواستم وسام....

شقایق71

New member
حافظه ندارم که فک کنم شقایق میخاس کتاب بخره...
شقایق جان کتاب لودیش خلاصه که یک جلدی هستش هم کفایت میکنه من مال2008رودارم که البته ترجمش روون نیس و اون اولاکه داغ بودم میخاسم لودیش بخونم یک فصل خوندم ازش زده شدم.اما پیشنهادم اینه شما کنارش یه کتاب تألیفی بخرمث مجیدمهدوی یا هرچی توصیه میکنن واول اونوبخون بعدش بروسراغ لودیش.
برای بیو هم کتاب تألیفی خوب زیاد هس مث برای کنکور،پروین پاسالار ،رضامحمدی و این روزا جعفر نژادم افتاده تو دهنا...
بازم اگه سوالی داشتی بپرس گلم

ممنوووووووووووووووون .تچکور تچکر. گل خانوم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا