فقط به خاطر حضور غیاب اومدم:tonguesmiley:
سلام ......منم هستم.......
بیشتر اوقات سرمیزدم ولی..............
مطلب جالبی بود....
تازه شروع کردم به خوندن....کاش بشه که بشه.... ازدویدن ونرسیدن خسته م......
انشالا که همگی موفق باشین....
فقط به خاطر حضور غیاب اومدم:tonguesmiley:
سلام ......منم هستم.......
بیشتر اوقات سرمیزدم ولی..............
مطلب جالبی بود....
تازه شروع کردم به خوندن....کاش بشه که بشه.... ازدویدن ونرسیدن خسته م......
انشالا که همگی موفق باشین....
بچه ها من تازه بیدار شدما اما باز خوابم میاد بهرحال تا صبح باید بیدار باشم کسی اهنگ خیلی شاد خواب بپرون میشناسه دانلود کنم؟چون اهنگ اگه تکراری نباشه تاثیرش فوق العاده بیشتره
بیـا اینو دانلود کن خواب از سرت بپره: SonicC - Hades![]()
چه مدلی میخوای؟ ایرانی خارجی؟
بی کلام با کلام؟
چه سبـکی؟
وای ممنون شبیه همین شکلکی که گذاشتین شدم خخخخ.فرقی نداره همشون خوبن اگه مابین درس گوش داده بشه حتی با کلام باشه یکنواختیش کمترم هست اما اگر یلحظه بخوام همراه درس گوش بدم خب بی کلام و خارجی بهتره.شاد باشه هرچی میخواد باشه))))واقعا ممنون واقعا چیزی هست که بچه های تاپیک بخوانو شما نتونی براشون پیداش کنی!!!!!!؟اچارفرانسه تاپیکینا
بقول یکی از استادا
late خوردی50):
بــــععععله معلومه بخاطر حضورغیـاب اومدی...7977cujr38iyymsu8: حجالت نمیکشی فقط بخاطر حضور غیاب میای؟!؟!؟!
t0837h0nn8zfqu8ult
از این به بعد واسه اهنگم میام![]()
ممنووون دارم دانلودشون میکنم.دوستان کنکور بهداشت چه تاریخیه دقیقا؟علوم کی بود؟شماها شرکت کردین؟چون انگار گفتین ایمونو علومم داره .یه سوالی دارم اول انتخاب رشته میکنید بعد دفترچه سوالات فقط مال همون رشتست یا نه ممکنه چندتا رشته رو بگع باتوجه به نتیجتون میتونید قبول بشید ودفترچه جامع تر؟یکم لطفا بگین قضیه کنکور ارشد چجوریاست واسم ناشناختست!!!
بــــععععله معلومه بخاطر حضورغیـاب اومدی...7977cujr38iyymsu8: حجالت نمیکشی فقط بخاطر حضور غیاب میای؟!؟!؟!
t0837h0nn8zfqu8ult
از این به بعد واسه اهنگم میام![]()
آفرین :25r30wi:
خوب کاری می کنی..