مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
آخ آخ آخ... بچه ها من امشب سالن بودم بدجور خستم، حضور غیاب رو امشب استثناعاً زودتر انجام میدم؛

حاضرین:

نهال
کلوچه
آسمون
محمد
وسام
صبا
شقایق
پی ام ان
میثاق

غایبین:

vet lab
نسترن
مارلیک
گلاب
نازنین
پریا

اگه کسی اضافه شد حاضریش رو ساعت 4 صبح میزنم.

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
اینم درس آموزشی امروز، واقعن چیز خوبیه این یکی:

1324319931_coffee_vs_tea-infographic_l.jpg

misagh68

New member
سلام ......منم هستم.......
بیشتر اوقات سرمیزدم ولی..............
مطلب جالبی بود....

تازه شروع کردم به خوندن....کاش بشه که بشه.... ازدویدن ونرسیدن خسته م......
انشالا که همگی موفق باشین....

saaabaaa

New member
مطلب جالبی بود....

کار نشد نداره میثاق جون:a2d3:

شقایق71

New member
بچه ها من تازه بیدار شدما اما باز خوابم میاد بهرحال تا صبح باید بیدار باشم کسی اهنگ خیلی شاد خواب بپرون میشناسه دانلود کنم؟چون اهنگ اگه تکراری نباشه تاثیرش فوق العاده بیشتره

eeeeeeehsan

New member
فقط به خاطر حضور غیاب اومدم:tonguesmiley:

بــــععععله معلومه بخاطر حضورغیـاب اومدی... :p7977cujr38iyymsu8: حجالت نمیکشی فقط بخاطر حضور غیاب میای؟!؟!؟! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

مطلب جالبی بود....

به به میثـاق گل هم به جمع ما اضافه شد.. تبریک میگم بهت میثاق جان. منم مثل خودت تازه شروع کردم به خوندن، ساعت مطالعت رو خـفن زیـاد کنی میتونی برسی، من مطمئنم.

ایشالا.. موفق باشی :rose:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من تازه بیدار شدما اما باز خوابم میاد بهرحال تا صبح باید بیدار باشم کسی اهنگ خیلی شاد خواب بپرون میشناسه دانلود کنم؟چون اهنگ اگه تکراری نباشه تاثیرش فوق العاده بیشتره

بیـا اینو دانلود کن خواب از سرت بپره: SonicC - Hades
19.gif

چه مدلی میخوای؟ ایرانی خارجی؟
بی کلام با کلام؟
چه سبـکی؟

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها قبول دارین شکلکای این سایت از هر سایتی کمتـره؟!!! من مجبـورم برم شکلک از این سایت اون سایت کش برم بیام اینجا!! :65d6a5d6s:

شقایق71

New member
بیـا اینو دانلود کن خواب از سرت بپره: SonicC - Hades
19.gif

چه مدلی میخوای؟ ایرانی خارجی؟
بی کلام با کلام؟
چه سبـکی؟

وای ممنون شبیه همین شکلکی که گذاشتین شدم خخخخ.فرقی نداره همشون خوبن اگه مابین درس گوش داده بشه حتی با کلام باشه یکنواختیش کمترم هست اما اگر یلحظه بخوام همراه درس گوش بدم خب بی کلام و خارجی بهتره.شاد باشه هرچی میخواد باشه:)))))واقعا ممنون واقعا چیزی هست که بچه های تاپیک بخوانو شما نتونی براشون پیداش کنی!!!!!!؟اچارفرانسه تاپیکینا

eeeeeeehsan

New member
وای ممنون شبیه همین شکلکی که گذاشتین شدم خخخخ.فرقی نداره همشون خوبن اگه مابین درس گوش داده بشه حتی با کلام باشه یکنواختیش کمترم هست اما اگر یلحظه بخوام همراه درس گوش بدم خب بی کلام و خارجی بهتره.شاد باشه هرچی میخواد باشه:)))))واقعا ممنون واقعا چیزی هست که بچه های تاپیک بخوانو شما نتونی براشون پیداش کنی!!!!!!؟اچارفرانسه تاپیکینا

خواهش می کنم، اینـا همش از روی علاقه و انجام وظیفست. من خودمم دیوونه ی آهنگم، بخصوص غیـر ایرانی. دیگه وقتی یکی میبینم پایست و طالبه خودمم لذت میبرم همراهیش کنم.

این چندتا رو امتحـانی آپلود کردم، سبکاش باهم فرق می کنه. همشون شاد نیستن ولی واسه تنوع بد نیست؛

Come With Me Now - KONGOS

Hit The Road Jack - Hermes House Band

Bonfire - Knife Party

raconte moi une histoire - m83

Timber - pitbull feat. KeSha

Best Day Of My Life

Alex band - will not back down

Athlete - wild wolvs

Call on love to find you

Christina Perri - A Thousand Years

Ed Sheeran - Give Me Love

Plump - hangon

Jason Walker - Down

Jason Walker - Echo

Mates Of State - At Least I Have You

playmen feat reckless - together forever

Reno - Gods of Macho

Rihanna-Russian Roulette

zaz - eblouie par la nuit

حالا هرکی ندونه فکر می کنه ما اینجـا آهنگ فروشی باز کردیم!! :25r30wi:

بچه ها اگه بازم آهنگ خواستین بگین بذارم. شقایق راست میگه، این روزا وقتی ذهن خسته میشه آهنگ قشنگ خیلی میچسبه...

آخرین ویرایش:

شقایق71

New member
ممنووون دارم دانلودشون میکنم.دوستان کنکور بهداشت چه تاریخیه دقیقا؟علوم کی بود؟شماها شرکت کردین؟چون انگار گفتین ایمونو علومم داره .یه سوالی دارم اول انتخاب رشته میکنید بعد دفترچه سوالات فقط مال همون رشتست یا نه ممکنه چندتا رشته رو بگع باتوجه به نتیجتون میتونید قبول بشید ودفترچه جامع تر؟یکم لطفا بگین قضیه کنکور ارشد چجوریاست واسم ناشناختست!!!

eeeeeeehsan

New member
ممنووون دارم دانلودشون میکنم.دوستان کنکور بهداشت چه تاریخیه دقیقا؟علوم کی بود؟شماها شرکت کردین؟چون انگار گفتین ایمونو علومم داره .یه سوالی دارم اول انتخاب رشته میکنید بعد دفترچه سوالات فقط مال همون رشتست یا نه ممکنه چندتا رشته رو بگع باتوجه به نتیجتون میتونید قبول بشید ودفترچه جامع تر؟یکم لطفا بگین قضیه کنکور ارشد چجوریاست واسم ناشناختست!!!

22 / 23 خرداد.

والا مابقی سوالاتت رو منم خودم خبر ندارم، خوب شد پرسیدی... آسمون که اومد جواب میده..

شقایق71

New member
دوستان اگرموافق باشین سعی میکنم هروقت 504خوندم کلمات مهمترشو اینجا هم بنویسم البته شما که استادین ولی خب شاید یهو یکیش مفید باشه سرجلسه براتون.
Othe=curse=سوگند
Inhabit=اقامت داشتن
Peril=خطر
Recline=خوابیدن دراز کشیدن لم دادن=lean back=stretch out=lie down
sinister=evil=wicked=dishonest=frighteningوحشتناک پست متقلب پلید
Wager=betشرط
Tempt=وادار کردن
Blend=mix
devise=invent=برنامه ریزی کردن اختراع کردن

شقایق71

New member
دوستان عزیز لطفا هرکی بیاد از انگیزش واسه انتخاب رشته ایمونو بگه که چی شد که اینو انتخاب کرد ودرباره بازار کارش چی میدونین چطوریه؟من خودم شنیدم که واسه کارای تحقیقاتی مدلا درمقایسه با ژنتیک راحتتر میشه کار کرد وبا یع دستگاه همه کارارو میشه صورت داد بقول استادمون میگفت خود ایمنیا میگن فقط ظرف نمیشوره!!!اما مثلا واسه کارای ژنتیکی کلی دستگاه گران قیمت نیازه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا