مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
وسام تو ازوقتی احسان اومده خیلی شیطون شدیا...قبلا فک میکردم یه آدم جدی باشی!
میخای پای آبجی مارلیکم روبه تاپیک بکشونی؟اون چن روزی سرش شلوغه وقت نداره...
راسی احسان این کاربری که لایک میزنه پریاس؟پریا ازبچه های فعال تاپیک پارسال بود.اما. امسال کم پیداس فک کنم یامشغول طرحه یا وقت آزادش کمه...وگرنه بچه خوبیه...مگه نه پریا؟

آره خودشـه، پریـا خانم وقتشون آزاده ولی کلاسشون رفته بالا یخورده، مگـه نگه پریـا خانم..!؟؟

شقایق71

New member
بچه ها من دوشنبه 15هم امتحان فصل1و2و5ابوالعباسو میانترم دارم.بذارید امتحان سه شنبه این هفتمو بدم میام سراغتون:)))زودتر گفتم که روی استانه تحملتون کار کنید اعصاباتونو تقویت کنید ودربرابر سوالات ابتداییم شکیبا باشین با تشکر

eeeeeeehsan

New member
Untitled-2.jpg

eeeeeeehsan

New member
خوش بحالتون اینقد تاپیکتون پر شور و حرارته:1dco2x0p1lilzhfpg1t

هماتو هم مثل ایمنیه، هیچ فرقی جز درس اصلیش نداره. شما هم بیاین اینجا کی بدش میاد. celion بود یبار اومد اینجا گفت میخوام گزارش بدم، یبار داد و دیگه نیومد. اینجوری نباشه که شما هم برین و نیاین، شرکت کنید..

آسمون

New member
وسام تو ازوقتی احسان اومده خیلی شیطون شدیا...قبلا فک میکردم یه آدم جدی باشی!
میخای پای آبجی مارلیکم روبه تاپیک بکشونی؟اون چن روزی سرش شلوغه وقت نداره...
راسی احسان این کاربری که لایک میزنه پریاس؟پریا ازبچه های فعال تاپیک پارسال بود.اما. امسال کم پیداس فک کنم یامشغول طرحه یا وقت آزادش کمه...وگرنه بچه خوبیه...مگه نه پریا؟

احسان بیا تحوییل بگیر:smiliess (15):

آقا وسام سوء تفاهم نشه ها. من قصد جسارت نداشتم منظورم استفاده ازطنز و مزه پرونی واسه عوض کردن جو سنگین تاپیک بود...آخه قبلا خیلی جدی وخشک بودی...برا لحن بدم درحضورتمام بچه های معذرت میخام...استاد شماهم یه نمره منفی نثارم کن تا حواسم جمع بشه...

ازینکه سعی کردی مارلیکو برگردونی هم خیلی مرسی...بازم معرفت شما...انشالله چن روز دیگه برمیگرده...

eeeeeeehsan

New member
آقا وسام سوء تفاهم نشه ها. من قصد جسارت نداشتم منظورم استفاده ازطنز و مزه پرونی واسه عوض کردن جو سنگین تاپیک بود...آخه قبلا خیلی جدی وخشک بودی...برا لحن بدم درحضورتمام بچه های معذرت میخام...استاد شماهم یه نمره منفی نثارم کن تا حواسم جمع بشه...

ازینکه سعی کردی مارلیکو برگردونی هم خیلی مرسی...بازم معرفت شما...انشالله چن روز دیگه برمیگرده...

10 نمره منفـی بعلت سرعت غیر مجاز و رانندگی در م*س*ت*ی.... چناب سروان ماشینشون رو لطفاً هدایت کنید به سمت پارکینگ و خودشونم به سمت زندون.
lulz.jpg

شوخی می کنم.. باریکلا به جسارت تو.

خواهش می کنم، باعث خوشحالی همست.
:riz304::riz304::riz304:

eeeeeeehsan

New member
یه روز مردی قصابی را به خانه اش میاورد
تا گوسفندی را براش سر ببرد...
مرده به قصابه گفت برادر میخوام برام تیکه تیکش کنی
با گوشتش کباب درست کنم ..
سر و پاها و روده با معده را خوب تمیز کن میخوام کله باچه درست کنم...
پوستشم باخودت نبر میخوام سجاده درست کنم.....
با مدفوعش هم میخوام کود درست کنم.....
و زیاده ها را بزار میخوام برا گربه خدا حفظت کنه
مهمتر از همه استخوناست خانمم میخواد سوپ درست کنه !
گوسفنده يه نگاش میکنه میگه :
يهو صدامم ضبط کن بزار برا زنگِ موبایلت ديگههه..!

lulz.jpg

بچه ها روزتون شـاد :riz304:

آسمون

New member
بچه ها یه پیشنهاد دارم:
بعدکنکور یه تاپیک بزنیم باعنوان: خوشگذرونی گروهی بعدکنکور ارشد ایمونولوژی93!!!و هرکی نتیجه کنکورش هرچی شدبازم سربزنه اونجاو جمعمون حفظ بشه...

- - - Updated - - -

بچه ها یه پیشنهاد دارم:
بعدکنکور یه تاپیک بزنیم باعنوان: خوشگذرونی گروهی بعدکنکور ارشد ایمونولوژی93!!!و هرکی نتیجه کنکورش هرچی شدبازم سربزنه اونجاو جمعمون حفظ بشه...

eeeeeeehsan

New member
بچه ها یه پیشنهاد دارم:

من موافقم، تا حالا همچین کاری تو انجمن ها انجام نشده... من میگم از همین الآن تاپیکش رو بزن.

دوستان عزیز
از همتون ممنونم خصوصا احسان عزیز
آسمون از تو هم واقعا ممنونم، جمع فعلی ما در این زمان مثال زدنی و قابل تحسین هست
البته دوستان اگر لطف کنن بیشتر درمورد برنامه مطالعاتی خودشون، ساعات، تست و ... بگن هم بهتر خواهد شد

آسمون

New member
دوستان عزیز
البته دوستان اگر لطف کنن بیشتر درمورد برنامه مطالعاتی خودشون، ساعات، تست و ... بگن هم بهتر خواهد شد

خب برای شروع من اول میگم
برنامه این روزای من:
دوساعت مرور ایمنی
دوساعت زبان کنکورسالای گذشته و مرورلغات
یک ساعت خوندن نکات(هرروز مربوط به یک درس)
بقیه ساعتاهم تست میزنم هرجایادم رفته باشه یه نگابه کتاب میندازم.این مورداکه گفتم درطول روز پراکندس ومابینش دوساعت خاب نیمروزبهاری دارم!

eeeeeeehsan

New member
دوستان عزیز

خواهش می کنم عزیزم،

ولی من برنامه درسیم تعریفی نداره، کماکان در حال تلاش برای رسیدن به مطالعه 50% دروس. خودت چرا برنامت رو نمیگی کلک ؟!!؟ :smiliess (3):

خب برای شروع من اول میگم
برنامه این روزای من:
دوساعت مرور ایمنی
دوساعت زبان کنکورسالای گذشته و مرورلغات
یک ساعت خوندن نکات(هرروز مربوط به یک درس)
بقیه ساعتاهم تست میزنم هرجایادم رفته باشه یه نگابه کتاب میندازم.این مورداکه گفتم درطول روز پراکندس ومابینش دوساعت خاب نیمروزبهاری دارم!

خواهش می کنم عزیزم،

ولی من برنامه درسیم تعریفی نداره، کماکان در حال تلاش برای رسیدن به مطالعه 50% دروس. خودت چرا برنامت رو نمیگی کلک ؟!!؟ :smiliess (3):

راس میگیآآآ

من این روزا برنامه م تقریبا شبیه آسمون...

من حدود سه ساعت روزانه برای تست ایمنی و مرور مباحث اختصاص دادم
3-4 ساعت بیوشیمی و سلولی مولکولی، مرور مباحث و تست
حدود 1 ساعت هم زبان و باکتری

kolouche

New member
بچه ها این قسمت اکی والان و مولاریته و مولالیته و نرمالیته و اینا ک من اصا نمیفهممو :1dco2x0p1lilzhfpg1t از کجا بخونیم خوب باشه......؟؟؟...... مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا