مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شقایق71

New member
چندروزه زود خوابم میگیره. نمیخونم. بااینکه کلی امتحانو درسو کنفرانس دارم .اصلا نمیدونم چرا استرس ندارم هیچوقت.دیگه دارم از دست خودم کلافه میشم بچه ها گاهی حتی باید قدر چیزای کوچیکو به ظاهر مضر رو هم بدونیم مثل همین استرس گرفتنو.من حاضرم اقا،استاد،ایندفعه اسممو اول لیست بنویس خب.همش منو نخودی میذاری

شقایق71

New member
امروز یه ضدخواب کشف کردم!!معرفی میکنم ادامس نعنایی اربیت!!ببخشید ادامس نعنایی بووووق.یادم نبود نباید تبلیغ بشه.جدی خیلی موثر بود ولی خب متاسفانه الان ندارم هرکی داره قربون دستش یه دوتام بفرسته اینطرف که لازمه شدیدا!

kolouche

New member
ببین منم نبودما..... صبا جان خیلی خود جوش این کارو کرده.... متحول شده .....:p :(40):

eeeeeeehsan

New member
چندروزه زود خوابم میگیره. نمیخونم. بااینکه کلی امتحانو درسو کنفرانس دارم .اصلا نمیدونم چرا استرس ندارم هیچوقت.دیگه دارم از دست خودم کلافه میشم بچه ها گاهی حتی باید قدر چیزای کوچیکو به ظاهر مضر رو هم بدونیم مثل همین استرس گرفتنو.من حاضرم اقا،استاد،ایندفعه اسممو اول لیست بنویس خب.همش منو نخودی میذاری

امروز یه ضدخواب کشف کردم!!معرفی میکنم ادامس نعنایی اربیت!!ببخشید ادامس نعنایی بووووق.یادم نبود نباید تبلیغ بشه.جدی خیلی موثر بود ولی خب متاسفانه الان ندارم هرکی داره قربون دستش یه دوتام بفرسته اینطرف که لازمه شدیدا!

نه عزیزم شما امسال رو جدی نگرفتی، اگه گرفته بودی الآن دور از جون در حال موت بودی از استرس. ایشالا.. امسال، ولی اگه نشد سال دیگه همین موقع ها قدر استرس نداشتنت رو میدونی.

آدامس نعنایی رو پایم :thumbsupsmileyanim:
یه آدامسی پنج شش سال پیش بود بنام بوووووق (فرست first)، تلخ نمیشد، سفت و کهنه نمیشد، تازه بدجوری هم نشاط می آوورد، یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی... یه ماه بود و دیگه من ندیدم، از 100 تا بوووووق (اربیت و تریدنت) بهتره.
ولی بهترین درد نخوابیدن خندیدنه، دیدن فیلم و سریال کوتاهی که خنده دار باشه.

بچه ها
حداقل چیزی درمورد برنامه های مطالعاتی خودتون هم بگید
ضرر نداره هآآآآآآآآآآآآآ

راستی امروز یه تست عجیب دیدم پرسیده بود: طراح محترم پرسیده بود:
رونویسی از dna توسط کدام rna پلی مراز انجام می شود؟
1- نوع i
2- نوع ii
3- نوع iii
4- نوع iv

آخه طراح عزیز، قربون شکلت، شما چه فکری کردید؟
دوس داری دانشجو رو اذیت کنی؟ خب یک سوال رو اونقد بپیچون تا کسی نتونه جوابش بده
چه کاریه سوالی میدی که همه گزینه هاش درستن؟
اخه دانشجوی بدبخت سرجلسه با اون همه استرس از کجا بفهمه جنابعالی دوس داری باش شوخی کنی و همه گزینه ها یی که دادی درستن؟
دانشجو بعد از ده دقیقه تفکر این سوال رو جواب نمیده

eeeeeeehsan

New member
حاضری های امروز:

شقایق
وسام
محمد
آسمون
پی ام ان
نهال
صبا
کلوچه

غایبین:

vet lab
مارلیک
گلاب
نسترن

مجـبورم کردین اسم ببرم؛

Pariya و Nazanin هم دو گلی هستن که اثراتشون هست ولی خودشون نیستند، لطفاً تشریف بیارید. اون عزیزانی هم که نه اثراتتون هست نه خودتون، زشته پنهانی بیاین و این دم آخری تو تاپیک شرکت نکنید، بیاین...

با تشکر.

آخرین ویرایش:
حاضری های امروز:

شقایق
وسام
محمد
آسمون
پی ام ان
نهال
صبا
کلوچه

غایبین:

vet lab
مارلیک
نسترن

مجـبورم کردین اسم ببرم؛

Pariya و Nazanin هم دو گلی هستن که اثراتشون هست ولی خودشون نیستند، لطفاً تشریف بیارید. اون عزیزانی هم که نه اثراتتون هست نه خودتون، زشته پنهانی بیاین و این دم آخری تو تاپیک شرکت نکنید، بیاین...

با تشکر.

:4d564ad6: بچه تنبلا ته کلاسن :thanks:

من اعتراض دارم
احساااااااااااااااان اسم اونیکه خیلی هواشو داری هم بیار

شقایق71

New member
نه عزیزم شما امسال رو جدی نگرفتی، اگه گرفته بودی الآن دور از جون در حال موت بودی از استرس. ایشالا.. امسال، ولی اگه نشد سال دیگه همین موقع ها قدر استرس نداشتنت رو میدونی.

آدامس نعنایی رو پایم :thumbsupsmileyanim:
یه آدامسی پنج شش سال پیش بود بنام بوووووق (فرست first)، تلخ نمیشد، سفت و کهنه نمیشد، تازه بدجوری هم نشاط می آوورد، یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی... یه ماه بود و دیگه من ندیدم، از 100 تا بوووووق (اربیت و تریدنت) بهتره.
ولی بهترین درد نخوابیدن خندیدنه، دیدن فیلم و سریال کوتاهی که خنده دار باشه.

اره امسال که واسه ارشد نخوندمو حتی رشتمم کاملا مشخص نیست منظورم امتحانای دانشگاه بود.میگم اقا احسان نخ دندون فروشیو بیخیال شین بیاید بریم تو کار تبلیغات ادامس بووووووق.
ادامس بوق ادامس منو تو!دیگر نگران خستگیهای زودبه هنگام پرخوابیها پوسیدگی دندان ظرفای نشسته!تموم شدن شارژ گوشی ........خود نباشید ادامس بووووق ادامسی متفاوت (نه تلخ میشه نه کهنه ،قورتش ندی درسته!!!!!!)

آسمون

New member
وسام تو ازوقتی احسان اومده خیلی شیطون شدیا...قبلا فک میکردم یه آدم جدی باشی!
میخای پای آبجی مارلیکم روبه تاپیک بکشونی؟اون چن روزی سرش شلوغه وقت نداره...
راسی احسان این کاربری که لایک میزنه پریاس؟پریا ازبچه های فعال تاپیک پارسال بود.اما. امسال کم پیداس فک کنم یامشغول طرحه یا وقت آزادش کمه...وگرنه بچه خوبیه...مگه نه پریا؟

آخرین ویرایش:
وسام تو ازوقتی احسان اومده خیلی شیطون شدیا...قبلا فک میکردم یه آدم جدی باشی!
میخای پای آبجی مارلیکم روبه تاپیک بکشونی؟اون چن روزی سرش شلوغه وقت نداره...
راسی احسان این کاربری که لایک میزنه پریاس؟پریا ازبچه های فعال تاپیک پارسال بود.اما. امسال کم پیداس فک کنم یامشغول طرحه یا وقت آزادش کمه...وگرنه بچه خوبیه...مگه نه پریا؟

احسان تحویبل بگیر:smiliess (15):

eeeeeeehsan

New member
اره امسال که واسه ارشد نخوندمو حتی رشتمم کاملا مشخص نیست منظورم امتحانای دانشگاه بود.میگم اقا احسان نخ دندون فروشیو بیخیال شین بیاید بریم تو کار تبلیغات ادامس بووووووق.
ادامس بوق ادامس منو تو!دیگر نگران خستگیهای زودبه هنگام پرخوابیها پوسیدگی دندان ظرفای نشسته!تموم شدن شارژ گوشی ........خود نباشید ادامس بووووق ادامسی متفاوت (نه تلخ میشه نه کهنه ،قورتش ندی درسته!!!!!!)

:25r30wi:
قبـوله، بسم الله... چون ایده از من بوده 60 من 40 شما...:tonguesmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا