ایمونولوژی2013
New member
.
وقتی هنوز زمانش نرسیده...
![]()
یادش بخیر... مثل تو بازی GTA))
![]()
![]()
ای بابا احسان
اینهمه تلاش کردیم بچه ها رو جمع کنیم
این صحنه های خشن چیه گذاشتی ادم قبلش میره تو حلقش
.
وقتی هنوز زمانش نرسیده...
![]()
یادش بخیر... مثل تو بازی GTA))
![]()
![]()
احسان من احساس می کنم علاوه بر دفتر حضور غیاب یک دفتر دیگه هم بذاریم
که بچه ها رو بزور مجبور به دوستی بکنیم
اگه گفتی.....؟
ای بابا احسان
اینهمه تلاش کردیم بچه ها رو جمع کنیم
این صحنه های خشن چیه گذاشتی ادم قبلش میره تو حلقش
بچه ها یکی بیاد خلاصه به من بگه؛ تو دوران جنینی و بلوغ، لنفوسیت b و t و خونسازی تو کدوم قسمت ها، بافت ها، اندام ها، غده های لنفاوی، ارگان های و ... ساخته میشه؟ اینقدر دسته بندی کردم آخرش هم گیج شدم!!
بچه ها ببینید درسته این:
جنینی: از اول جنینی تا 3 ماهگی تو کیسه زرده، از 3 تا 6 ماهگی کبد خونسازی میکنه، از 6 ماهگی تا آخر جنینی طحال و مغز استخوان خونسازی می کنه، بعد تولد هم فقط مغز استخوان.
طحال ازماه سوم همراه کبد شروع میکنه به خونسازی.و مغزاستخوان ازماه چهارم شروع میکنه.درواقع ازسه ماهگی به بعد چن ارگان باهم فعالیت میکنن.کبدمهمترین ارگان درنیمه اول جنینی و مغزاستخوان درنیمه دوم...
بلوغ: مغز استخوان خونسازی می کنه اگر مشکلی پیش اومد طحال و کبد برای خونسازی به کمکش میاد.
سلول t در اندام لنفاوی: تو تیموس ساخته میشه و همونجا هم بالغ میشه. تو غدد لنفاوی هم هست، ولی تو اعضای بدن مثل کبد نیست!!
سلول b در اندام لنفاوی: تو مغز استخوان ساخته میشه، یه عدشون همونجا بالغ میشن، یه عده هم میرن تو طحال و غدد لنفی دیگه.
سلول t بابغ تو مدولاست، اولیه بشتر تو کورتکس.
ناحیه سلول t تو غدد لنفی قسمت پاراکورتکسه،
سلول b تو غدد لنفی بیشتر تو قسمت فولیکوله . ناحیه کورتکس غدد لنفاوی غنی از bسل هستش که شامل فولیکول هاست.
:25r30wi::25r30wi::25r
دنبال دردسرمیگردیا...
ای بابا حالا ما شدیم دردسر
خوبه میخوام طرح دوستی راه بندازم
همه چی برعکس شده:smiliess (13):
[/color]
تقریبا درسته فقط یکم اشکال داشت قسمت اول که کاملش کردم
مگه اینجوری نیس: سلول b مراحل ابتدایی بلوغشو تو مغز استخوانه بقیه اش تو طحال. یعنی همه سلولای b مراحل بلوغشون اینجوریه نه یه عده
احسان من با گوگل کروم میام افر نمیده قبلا میدادا الان نمیدونم چش شده :sdasdasd:
[/color]
تقریبا درسته فقط یکم اشکال داشت قسمت اول که کاملش کردم
سلام دوستان بهترین ترجمه ابوالعباس چی هست؟
آقا سرکاریه؟!
والا ازونجایی ک من استادم میگم ساکت!خخخ....من کلن بادوستی موافقم!بنظرمن حق باایمونولوژیه اااااااای بابا حالا ما شدیم دردسر
خوبه میخوام طرح دوستی راه بندازم
همه چی برعکس شده:smiliess (13):
ای احسان ...
محمد تو یه چیزی بگو