مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
.
وقتی هنوز زمانش نرسیده...

www.farsv_.com-3.gif

یادش بخیر... مثل تو بازی GTA :)))

real-life-gta.gif

163573_591.gif

ای بابا احسان
اینهمه تلاش کردیم بچه ها رو جمع کنیم
این صحنه های خشن چیه گذاشتی ادم قبلش میره تو حلقش

eeeeeeehsan

New member
بچه ها یکی بیاد خلاصه به من بگه؛ تو دوران جنینی و بلوغ، لنفوسیت b و t و خونسازی تو کدوم قسمت ها، بافت ها، اندام ها، غده های لنفاوی، ارگان های و ... ساخته میشه؟ اینقدر دسته بندی کردم آخرش هم گیج شدم!!

بچه ها ببینید درسته این:
جنینی: از اول جنینی تا 3 ماهگی تو کیسه زرده، از 3 تا 6 ماهگی کبد خونسازی میکنه، از 6 ماهگی تا آخر جنینی طحال و مغز استخوان خونسازی می کنه، بعد تولد هم فقط مغز استخوان.

بلوغ: مغز استخوان خونسازی می کنه اگر مشکلی پیش اومد طحال و کبد برای خونسازی به کمکش میاد.

سلول t در اندام لنفاوی: تو تیموس ساخته میشه و همونجا هم بالغ میشه. تو غدد لنفاوی هم هست، ولی تو اعضای بدن مثل کبد نیست!!
سلول b در اندام لنفاوی: تو مغز استخوان ساخته میشه، یه عدشون همونجا بالغ میشن، یه عده هم میرن تو طحال و غدد لنفی دیگه.

سلول t بابغ تو مدولاست، اولیه بشتر تو کورتکس.
ناحیه سلول t تو غدد لنفی قسمت پاراکورتکسه،
سلول b تو غدد لنفی بیشتر تو قسمت فولیکوله.

آسمون

New member
بچه ها ببینید درسته این:
جنینی: از اول جنینی تا 3 ماهگی تو کیسه زرده، از 3 تا 6 ماهگی کبد خونسازی میکنه، از 6 ماهگی تا آخر جنینی طحال و مغز استخوان خونسازی می کنه، بعد تولد هم فقط مغز استخوان.
طحال ازماه سوم همراه کبد شروع میکنه به خونسازی.و مغزاستخوان ازماه چهارم شروع میکنه.درواقع ازسه ماهگی به بعد چن ارگان باهم فعالیت میکنن.کبدمهمترین ارگان درنیمه اول جنینی و مغزاستخوان درنیمه دوم...

بلوغ: مغز استخوان خونسازی می کنه اگر مشکلی پیش اومد طحال و کبد برای خونسازی به کمکش میاد.

سلول t در اندام لنفاوی: تو تیموس ساخته میشه و همونجا هم بالغ میشه. تو غدد لنفاوی هم هست، ولی تو اعضای بدن مثل کبد نیست!!
سلول b در اندام لنفاوی: تو مغز استخوان ساخته میشه، یه عدشون همونجا بالغ میشن، یه عده هم میرن تو طحال و غدد لنفی دیگه.

سلول t بابغ تو مدولاست، اولیه بشتر تو کورتکس.
ناحیه سلول t تو غدد لنفی قسمت پاراکورتکسه،
سلول b تو غدد لنفی بیشتر تو قسمت فولیکوله . ناحیه کورتکس غدد لنفاوی غنی از bسل هستش که شامل فولیکول هاست.

تقریبا درسته فقط یکم اشکال داشت قسمت اول که کاملش کردم

آخرین ویرایش:

PMN

New member
[/color]

مگه اینجوری نیس: سلول b مراحل ابتدایی بلوغشو تو مغز استخوانه بقیه اش تو طحال. یعنی همه سلولای b مراحل بلوغشون اینجوریه نه یه عده

PMN

New member
احسان من با گوگل کروم میام افر نمیده قبلا میدادا الان نمیدونم چش شده :sdasdasd:

eeeeeeehsan

New member
مگه اینجوری نیس: سلول b مراحل ابتدایی بلوغشو تو مغز استخوانه بقیه اش تو طحال. یعنی همه سلولای b مراحل بلوغشون اینجوریه نه یه عده

احسان من با گوگل کروم میام افر نمیده قبلا میدادا الان نمیدونم چش شده :sdasdasd:

نه همشون اینطوری نیستـند، یه عده ای تو همون مغز استخوان بالغ میشن و یه عده هم میرن اینور اونور بالغ میشن.
شما کرومی که داری رو پاک کن اینو جاش نصب کن، یا وقتی که پاک کردی همونی که داری رو دوباره نصب کن خوب میشه.

- - - Updated - - -

[/color]

خـــیلی خیـــلی ممنون :riz304:

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان بهترین ترجمه ابوالعباس چی هست؟

دوست عزیز ترجمـه ی دکتر کیهانی و دکتر خـلیلی جزو روونترین ترجمه هاست، ولی با اینحال برو کتابفروشی مابقی ترجمه ها رو از نزدیک ببین ببین کدوم واست روونتره و به دردت میخوره، اینو باید خودت تشخیص بدی :riz304:

eeeeeeehsan

New member
دیگه واجب شده اونی که میره این انجمن اون انجمن رو لـوش بدم، به قول یکی بگـــــــــــــــممممم؟؟؟ :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
راهنمایی می کنم...

آ
س
م
و
ن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

نیسـت...

گ
ل
ا
ب
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

هم نیسـت...

اون کسی نیست جـززززززز؟؟؟

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
ارزشـمندتـریـن مـکانـهایی که در دنیـا
می تـوان حضـور داشـت:​

در فکر کسی ...

در دعای کسی ... و

در قلب کسی.

Immunity

Well-known member
ای بابا حالا ما شدیم دردسر
خوبه میخوام طرح دوستی راه بندازم
همه چی برعکس شده:smiliess (13):
ای احسان ...
محمد تو یه چیزی بگو
والا ازونجایی ک من استادم میگم ساکت!خخخ....من کلن بادوستی موافقم!بنظرمن حق باایمونولوژیه ااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا