مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
میگم چه عجب کلوچه پیداش شد
میخواستم به محمد بسپارم پیگیر غیبتش باشه
اخه محمد کنترل نامحسوسمونه
نیست اما هست:smilies-azardl (113
داش محمد چاکریم:smilies-azardl (113

kolouche

New member
واقعن؟؟ من شنیده بودم شده 10 تا!! شایعه کردن نامردا :tonguesmiley:[/QUOTE]

آره..... چن سال قبل 10 تا بود... از وفتی ک ایمونو 45 تا ده اونم 15 تا شده...

Immunity

Well-known member
میگم چه عجب کلوچه پیداش شد
میخواستم به محمد بسپارم پیگیر غیبتش باشه
اخه محمد کنترل نامحسوسمونه
نیست اما هست:smilies-azardl (113
داش محمد چاکریم:smilies-azardl (113
خخخخ....باحال بود...من هرجا ببینم بچها دارن کم وکاستی میذارن خودمو نشون میدم..میخامت!!!من دوس دارم قبولیای ایمنی ازاینجا باشن ایشالا توارشد روابطمون نزدیکتر بشه بتونیم مقاله ای و سمیناری چیزی ارایه بدیم...من فک کنم آسمون از دست خانوم...ناراحته بخاطرهمین چن روز نبود...بچها اصلا نذارید کاری یاحرفی روتون تاثیرمنفی بذاره الان وقت این کاراااااا نیست!

آسمون

New member
ینی من ایقد لوس به نظرمیرسم؟!!!! من فقط ازیه چی ناراحت میشم توزندگیم اونم فقط به عزیزام ربط داره!خیالت راحت محمد من دارم حسابی میخونم...راسی بازبرگشتم به قبولی تهران همکلاسی!

حیف نمیشه دلیل نبودنم روبگم!!!بذار آقا احسانم فک کنه یه دسی زده!!!اما اعتراف میکنم دوس داشتم بیام اما نمیشد!نتم داشتما اما...

ینی من ایقد لوس به نظرمیرسم؟!!!! من فقط ازیه چی ناراحت میشم توزندگیم اونم فقط به عزیزام ربط داره!خیالت راحت محمد من دارم حسابی میخونم...راسی بازبرگشتم به قبولی تهران همکلاسی!

حیف نمیشه دلیل نبودنم روبگم!!!بذار آقا احسانم فک کنه یه دسی زده!!!اما اعتراف میکنم دوس داشتم بیام اما نمیشد!نتم داشتما اما...

آسمونم چند روزی نقش محمد رو بازی کرد و کنترل نامحسوس ما بود
ای شیطون بودی اما حرف نمیزدی:a2d3::a2d3:

طوریش نیست، ایشالا.. زودتر خوب میشی میشینی میخونی.

سیر، آبگوشت کدو، مایعات زیاد بخور. ورزش هم بکن تا از بی رمقی بیای بیرون، تنها بدی سرماخوردگی همینه.

یعنی این نسخه هایی که احسان میپیچه مامان بزرگامون هم بلد نبودن
بابا ای ول داری

eeeeeeehsan

New member

ایشالا.. که مشکلی نیست، اگرم هست خیره و زودتر حل بشه.

بچه ها تست بیوشیمی i q bبهتره یا جعفرنژاد؟

من i q b رو دارم راضیم، جعفرنژاد رو اطلاعی ندارم.

eeeeeeehsan

New member
نهنگ،نهنگ...!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواهش من از لپ تاپم وقتی هنگ میکنه و سکته میزنه! |:

گزارش:
2 ساعت ایمنی
1 ساعت بیوشیمی

90afshin

New member
سلام eeeeeeehsan حالا که آنی به نطرت بهتر نیست به جای لودیش دو تا ی سلولی مولکولی بخونم؟

- - - Updated - - -

دو تا سلولی مولکولی

eeeeeeehsan

New member
سلام eeeeeeehsan حالا که آنی به نطرت بهتر نیست به جای لودیش دو تا ی سلولی مولکولی بخونم؟

- - - Updated - - -

دو تا سلولی مولکولی

فکر کنم منظورت جـزوه بوده که حذف شده. نمیدونم، اگر جـزوش کامله چرا که نه، وقتتم کمتر گرفته میشه و مطلب اضافی نمیخونی الکی. ولی ته تهش باید دست به کار بشی، همه کتابا و جـزوه هایی بهت معرفی میشه و اسمش به گوشت میخوره رو یه نگاه بندازی تا متوجه بشی چی به دردت میخوره. برو کتابفروشی یا نمایشگاه کتاب، وقت بذار کتابایی که روشون شک داری رو نگاه بنداز ببین کدوم مطلبش روونتر و قابل فهم تره واست. نیاز نیست فکرت رو مشغول کنی و بری دنبال اینکه ببینی کدوم کاملتره، چون قراره تست بخونی تا کاملش کنی.

Immunity

Well-known member

نه منظوربدی نداشتم...شماالگوی مایی...تنهاهدف جمع شدن ما توانجمن کمک به همدیگس ولاغیر!بقول مهندس تواین چن روزه ک بکنکورمونده بمسایل بی اهمیت بگیم ن الان وقتش نیست!!!خوشحالم تصمیم گرفتی بیای دانشگاتهران!!!

90afshin

New member
سلام رفقا
میخواستم بپرسم به نظرتون کتاب تستی که پاسخنامه هم داشته باشه توو بازار چی خوبه؟ ممنمون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا