مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
بچه ها؟کی تواین تاپیک به من امتیازمیده؟!دوس دارم بدونم کیه!قربون دستت ایندفه خودتومعرفی کن!:rose:

خیلی هم ممنون بابت امتیازا...:ad54ad:

آخرین ویرایش:

marlik

New member

ببخشید خانم مارلیک عزیز دقیقا منظورتون از اینکه " بچه ها رو سردرگم نکنید" چی بود؟یعنی شما طرف صحبتتون با منه؟منظورتون اینه که حتی سوالامونم از بچه ها نپرسیم؟کسی که با دیدن یه سوال میخوادسردرگم بشه همون بهتر به این تاپیک سر نزنه به شما اجازه نمیدم با من اینطور صحبت کنید اینکه شما قبول شدید نوشجونتون ولی دلیل نمیشه از روی مطالب سرسری بگذریم شاید شما شانس داشتین.....ولی من کلا یادگرفتم با دقت همه مسایل رو بررسی کنم ....
نسترن عزیز اینم اثرات کنکوره تند برخورد میکنی.بابا گفتم سردرگم نکنید منظورم اینجوری خودتونو بقیه استرس میگیرید.سوالاتونو بپرسید ولی بهش گیر ندید.منم دوسال زحمت کشیدم تا قبول شدم نه شانسی میدونی ایمنی رو به هیچ عنوان نمیشه تو هیچ شهری شانسی قبول شد مخصوصا شیراز وتهران و چن شهر دیگه.البته بچه ها خدا بخاد تمومه.با تموم وجودتون در کنار تلاشتون توکل به خدا یادتون نره.خودمو مثال زدم چون دقیقا همینجوری بودم وخاستم امیدوار بشید.اگه اینجام چون به خودم قول دادم بعد قبولیم هر کار بتونم واسه بقیه بکنم.و بیشتر هم بخاطر آسمونم هست که اینجام.و هر کاری بتونم واسش میکنم.اینم بگم الان وقت قبول شدنه
دقت واسه بعد قبولی هست تو مقطع ارشد.من مخاطبم فقط شما نبودی و به اون بچه هایی گفتم که دوس داشتن از تجربیاتم استفاده کنن.امیدوارم همتون موفق باشید وهمتون نتیجه ی زحمتاتونو ببینید بخصوص آسمونم حال همتونو درک میکنم.به جای تشکر این برخوردت هم به حساب حال قبل کنکورت میذارم و واست آرزوی موفقیت میکنم.ازت میخام زود ناراحت نشی و قضاوت نکنی.اگه هم هیچکدومتون نخایید سوالای شمارو هم بخاطر آسمونم جواب میدم.منتظرم همتون بیاید تو همین تاپیک و بگید شهرهای مورد علاقتون قبول شدید.و آسمون منم خیرش تو تهران باشه و قبول بشه

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
نسترن عزیز اینم اثرات کنکوره تند برخورد میکنی.بابا گفتم سردرگم نکنید منظورم اینجوری خودتونو بقیه استرس میگیرید.سوالاتونو بپرسید ولی بهش گیر ندید.منم دوسال زحمت کشیدم تا قبول شدم نه شانسی میدونی ایمنی رو به هیچ عنوان نمیشه تو هیچ شهری شانسی قبول شد مخصوصا شیراز وتهران و چن شهر دیگه.البته بچه ها خدا بخاد تمومه.با تموم وجودتون در کنار تلاشتون توکل به خدا یادتون نره.خودمو مثال زدم چون دقیقا همینجوری بودم وخاستم امیدوار بشید.اگه اینجام چون به خودم قول دادم بعد قبولیم هر کار بتونم واسه بقیه بکنم.و بیشتر هم بخاطر آسمونم هست که اینجام.و هر کاری بتونم واسش میکنم.اینم بگم الان وقت قبول شدنه
دقت واسه بعد قبولی هست تو مقطع ارشد.من مخاطبم فقط شما نبودی و به اون بچه هایی گفتم که دوس داشتن از تجربیاتم استفاده کنن.امیدوارم همتون موفق باشید وهمتون نتیجه ی زحمتاتونو ببینید بخصوص آسمونم حال همتونو درک میکنم.به جای تشکر این برخوردت هم به حساب حال قبل کنکورت میذارم و واست آرزوی موفقیت میکنم.ازت میخام زود ناراحت نشی و قضاوت نکنی.اگه هم هیچکدومتون نخایید سوالای شمارو هم بخاطر آسمونم جواب میدم.منتظرم همتون بیاید تو همین تاپیک و بگید شهرهای مورد علاقتون قبول شدید.و آسمون منم خیرش تو تهران باشه و قبول بشه

مارلیک خانم من به شخصه زحمتی که میاین اینجا سر میزنید رو درک می کنم و سپاسگزارتونم، وقعاً روحیه بخشه. نسترن خانم هم منظورتون رو بد برداشت کردند، شما صلوات بفرستید..

marlik

New member
مارلیک خانم من به شخصه زحمتی که میاین اینجا سر میزنید رو درک می کنم و سپاسگزارتونم، وقعاً روحیه بخشه. نسترن خانم هم منظورتون رو بد برداشت کردند، شما صلوات بفرستید..
آقا احسان بامزه میگید صلوات بفرستید انگار دعواس:25r30wi::25r30wi::25r30wi:من هیچ توقعی واسه کمکم ندارم و اگه اینجوری گفتم خاستم نسترن جان بدونه منم میتونم الکی ناراحت بشم ودیگه زود عصبی نشه و زود قضاوت نکنه.من لطف خدا شامل حالم شد وزحمتام نتیجه داد تا بتونم به همه کمک میکنم.وبرای آرامش آسمونم دایم سر میزنم به این تاپیک تا بدونه هواشو دارم.ایشالا لطف خدا شامل حال شماها هم میشه وزحمت همتون جواب میده.از شماهم ممنونم واسه درکتون و سپاسگزاریتون.به امید موفقیت همتون و آسمونم

eeeeeeehsan

New member
آقا احسان بامزه میگید صلوات بفرستید انگار دعواس:25r30wi::25r30wi:من هیچ توقعی واسه کمکم ندارم و اگه اینجوری گفتم خاستم نسترن جان بدونه منم میتونم الکی ناراحت بشم ودیگه زود عصبی نشه و زود قضاوت نکنه.من لطف خدا شامل حالم شد وزحمتام نتیجه داد تا بتونم به همه کمک میکنم.وبرای آرامش آسمونم دایم سر میزنم به این تاپیک تا بدونه هواشو دارم.ایشالا لطف خدا شامل حال شماها هم میشه وزحمت همتون جواب میده.از شماهم ممنونم واسه درکتون و سپاسگزاریتون.به امید موفقیت همتون و آسمونم

وااااااااا
یعنی دعوا نبود؟!!
کلی ذوق کردم دارم ایجاد صلح می کنم! :25r30wi:

خواهش می کنم، بهرحال حضورتون اینجا قابل ستایشه و ممنونم ازتون. ایشلا.. همه قبول بشن.

nastaran8

New member
نسترن جان؟فک نمیکنی داری زیادی تندمیری؟؟؟روی صحبت آبجیم باهمه مابودبارها این حرفوبه خودمنم زده...که وقتی روسوالی ایقد بحث هس ودوتاگزینش درست بنظرمیرسه وقتم رو روش هدرندم وجاش چن تاتست دیگه بزنم...
مارلیک اگه جواب سوالتوداده بخاطراینه که من ازش خاهش کردم به تاپیک سربزنه و جواب سوالامون روبده وکمکمون کنه...اصلاهم توذاتش نیس کسی روناراحت کنه عمدا...
البته حق میدم بخاطرکنکورهمه اخلاقمون تندشده ولی درست نیس باکسی که قصدش کمکه اینجوری حرف بزنیم...
موفق باشین بچه ها...
روزعلومم به برو بچ آز تبریک میگم...
نه اسمون جان تند نرفتم من به کسی اجازه نمیدم با من اینطوری صحبت کنه ...در ضمن میتونن ج سوالاتم ندن تا حالا که نتونستن کمکی بکنن همه جوابایی رو هم که دادن خودمون هم بلدیم صرف اینکه ارشد میخونن دلیل بر باسوادی ایشون نیست...و اینو میشه از راهنماییاشون فهمید اتفاقا اگر خوب فکر کنی میبینی ممکنه همین سوالا که شبه امیز امسالم تکرار شه و بقول یکی از استادای محترمم ممکنه همین مسله که برات سواله سر جلسه برات پیش بیاد پس بهتر اشکال رو قبل از امتحان رد کرد...
در ضمن شما اسمون جون چون با مارلیک دوستی جبهه بیخود گرفتی ...درضمن اینکه میگی درذاتش نیست کسی رو ناراحت کنه عمدا رو دقیقا میشه از نحوه بیان جملاتش فهمید" سردرگم نکنید بچه ها رو" بجای این حرف اگر واقعا قصدش کمک بود میتونست از یکی از استاداش سوال رو بپرسه و جواب رو بگه نه اینکه....

nastaran8

New member

اصلا هم اینطور نیست که میگید اگر واقعا قصدتون کمک بود میتونستید اگر جواب سوالی رو نمیدونید از استاداتون بپرسید و کمکی کنید نه اینکه بگید " بچه ها رو سردرگم نکنید" این کمک کردن نیست خانم مارلیک...
در ضمن زمانی میتونید کمک کنید که مسله رو حل کنید نه اینکه بگید از روی سوالایی که شبه امیز همینطور رد شید من جوابی در مورد سوالم از شما نگرفتم که بخوام تشکر کنم..درضمن به زبون اوردن اینکه بجای تشکر تند برخورد کردم نشون میده شما انتظار تشکر دارین...درهر حال هرانچه خدا خواهد آن شود نه انچه بنده خواهد...
شما در مقامی نیستین که برای حداقل من تعیین تکلیف کنید که سوالامو بپرسم یا نپرسم..میتونید جواب ندید
درضمن منظور من از اینکه شانس داشتید این نبود که الکی قبول شدید منظورم این بود شانس داشتید و سوالات دو پهلو به تورتون نخورده :-d عجیبه که اینطوری برداشت کردید

آخرین ویرایش:

PMN

New member
سلام بچه ها من یه مدت اینترنت نداشتم نمیومدم. از امشب میام گزارش که احسان احساس غربت نکنه :tsimuzpzwoap1t9y3o7 اواتار گلابم خیلی باحاله :tonguesmiley:

golabatun

New member
ما که آواتار بزرگونه گذاشتیم گفتن چیه باو؟جمع کن بد آموزی داره واسه بچه:smilies-azardl (12)
الان اینا باهاس برن درس بخونن.منحرف میشن:ahi5slcgm04mi8jqqkl
دیگه گفتم باشه بابا بیا اینم آواتار :5:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها کسی جوابی واسه این سوالا داره؟؟

IgM
IgG
IgA
IgD
IgE
هر کدوم چند زنجیره پروتئینی دارن؟
هر کدوم چند جایگاه شناسایی آنتی ژن دارن؟
هر کدوم چند تا آنتی ژن رو میشناسن؟
تو عفونت واسه نوزاد و جنین IgM دخالت میکنه یا IgG؟ من آخرش اینو نفهمیدم!!

eeeeeeehsan

New member
وقتی یه سگ خواب میبینه..

299088_259.gif

Immunity

Well-known member
سلام بچهاخوبین...دیدم جمعتون جمعه گلتون(البت همتون گلین)کمه!!اومدم ک فضاعلمی تر شه...گلاب اواتار جالبیه ولی ما یه ایمونولوژیستیم از اثرات بد سیگار اگاهیم!!!
من از دوستان خواهش میکنم باهم مهربون تر باشن..یه سوال ارزش این همه نامهربونیو ترشح اپی نفرین وکورتیزولو نداره...تا یادم نرفته اینو بگم..درس خونا رو میگیرن...قابل توجه بعضیااااااااا

آسمون

New member
بچه ها کسی جوابی واسه این سوالا داره؟؟

IgM
IgG
IgA
IgD
IgE
هر کدوم چند زنجیره پروتئینی دارن؟
هر کدوم چند جایگاه شناسایی آنتی ژن دارن؟
هر کدوم چند تا آنتی ژن رو میشناسن؟
تو عفونت واسه نوزاد و جنین IgM دخالت میکنه یا IgG؟ من آخرش اینو نفهمیدم!!

آقا احسان فک کنم مشکلت تو داشتن زنجیره j و scباشه...زنجیره j تو آنتی بادیای دایمرو پنتامر وجودداره. زنجیره sc هم تو آنتی بادی های ترشحی به مخاط(sigm و. siga )وجود داره.آنتی بادیای igaو igmبه خاطر تشکیل دایمر وپنتامر وشکلای ترشحی به خارج ازمخاط میتونن تعداد زنجیره وظرفیت بیشتر داشته باشن ولی بقیه آنتی بادیاثابتن وتعداد رشته شون4تا(2تاسبک+2تاسنگین) وتعدادظرفیتشون2تاس.
تعداد رشته siga(دایمرiga( :10تاهس (4تاسبک+4تاسنگین+j +sc )
تعداد رشته igmپنتامر: 21 (10تاسبک+10تاسنگین+j )
حالا اگه sigmباشه دارایscهستش
ظرفیتاشونم به ترتیب 4تا و10تاهس
اما اینکه به چندتا آنتی ژن میچسبن رو نمیشه تعیین کرد ممکنه یه آنتی بادی به دوتا اپی توپ از دوتا آنتی ژن مشابه بچسبه...
درباره عفونت جنین هم بایدبگم چون igmاز جفت عبورنمیکنه میتونه شاخص عفونت جنین باشه چون وقتی توبدن جنین igmبالاباشه ینی خودش ساخته پس عفونت ازخودشه.

راستش خستم و نمیدونم جوابم چقد کامله و قابل فهمه!!
بچه ها من یه مدت انجمن نمیام...شایدفقط چن روز...اگه سوال یاکاری داشتین به مارلیک بگین تابهم خبربده...
شبتون قشنگ وروزگار به کامتون...

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
سلام بچهاخوبین...دیدم جمعتون جمعه گلتون(البت همتون گلین)کمه!!اومدم ک فضاعلمی تر شه...گلاب اواتار جالبیه ولی ما یه ایمونولوژیستیم از اثرات بد سیگار اگاهیم!!!
من از دوستان خواهش میکنم باهم مهربون تر باشن..یه سوال ارزش این همه نامهربونیو ترشح اپی نفرین وکورتیزولو نداره...تا یادم نرفته اینو بگم..درس خونا رو میگیرن...قابل توجه بعضیااااااااا

منو که نمیگی!!!؟ اگه منو میگی باید بگم آینـه :smiliess (3):

eeeeeeehsan

New member
آقا احسان فک کنم مشکلت تو داشتن زنجیره j و scباشه...زنجیره j تو آنتی بادیای دایمرو پنتامر وجودداره. زنجیره sc هم تو آنتی بادی های ترشحی به مخاط(sigm و. siga )وجود داره.آنتی بادیای igaو igmبه خاطر تشکیل دایمر وپنتامر وشکلای ترشحی به خارج ازمخاط میتونن تعداد زنجیره وظرفیت بیشتر داشته باشن ولی بقیه آنتی بادیاثابتن وتعداد رشته شون4تا(2تاسبک+2تاسنگین) وتعدادظرفیتشون2تاس.
تعداد رشته siga(دایمرiga( :10تاهس (4تاسبک+4تاسنگین+j +sc )
تعداد رشته igmپنتامر: 21 (10تاسبک+10تاسنگین+j )
حالا اگه sigmباشه دارایscهستش
ظرفیتاشونم به ترتیب 4تا و10تاهس
اما اینکه به چندتا آنتی ژن میچسبن رو نمیشه تعیین کرد ممکنه یه آنتی بادی به دوتا اپی توپ از دوتا آنتی ژن مشابه بچسبه...
درباره عفونت جنین هم بایدبگم چون igmاز جفت عبورنمیکنه میتونه شاخص عفونت جنین باشه چون وقتی توبدن جنین igmبالاباشه ینی خودش ساخته پس عفونت ازخودشه.

راستش خستم و نمیدونم جوابم چقد کامله و قابل فهمه!!
بچه ها من یه مدت انجمن نمیام...شایدفقط چن روز...اگه سوال یاکاری داشتین به مارلیک بگین تابهم خبربده...
شبتون قشنگ وروزگار به کامتون...

کاملاً متوجه شدم، واقعاً ممنون.

nahal5555

New member
بچه ها میشه لطفا بگین تستای فصل 8 ابوالعباس کدوم فصل آآآی کیووو بی هستش؟
5 ساعت ایمنی و 180 تا لغت زبان

- - - Updated - - -

بچه ها میشه لطفا بگین تستای فصل 8 ابوالعباس کدوم فصل آآآی کیووو بی هستش؟
5 ساعت ایمنی و 180 تا لغت زبان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا