eeeeeeehsan
New member
حـالا کسی درمونی برای تنبلی سراغ نداره؟؟ :tonguesmiley:
گزارش:
3 ساعت زبان
گزارش:
3 ساعت زبان
حـالا کسی درمونی برای تنبلی سراغ نداره؟؟ :tonguesmiley:
گزارش:
3 ساعت زبان
به به چشمم روشن! درمون شما فقط یک دست کتک مفصله!من روباش دلم خوش بود نصیحتام ج میده!پسرخوب توکه نمیخای چن ماه دیگه
همون دوستت که خونه گرفته بهت اس بده بگه فلان شهرقبول شده بعدازتوبپرسه کجاقبول شدی امازبونم لال بگی بین الملل!
آقا احسان روزاداره میگذره ها...فردادیگه جدی بچسب به درس...به خاطر خوشالی خونوادت هم که شده این دوماه روجدی بگیر...برنامه ریزی کن حتی اگه مثل من همش ازبرنامت عقب بیفتی و مجبورشی هردوسه روز دوباره...اماواقاتأثیر داره حداقل روزاولش با انگیزه میخونی...اگه کمکى از دست من برمیادبگو...کتک روهم ازیکی ازنزدیکان بخاه ازطرف من نثارت کنه!
تنبلی موقوف!
چشم، اطاعت امر.
ولی دست بزنت خیلیه ها، یکم مسلط باش به اعصابت!! بیچاره بچه های آیندت، به اندک شیطونی کتکه رو نوش جان می کنن!:smiliess (3):
کلی خندیدم...دستت دردنکنه...
بچه ای باسن شما که تنبلی کنه اونم درچنین موردى که داره با آیندش بازی میکنه باید ادب بشه دیگه...
یکم عصبی هسم اما زیادی مهربونم بچه های آیندم روسرم سوارنشن کتک خوردن پیشکش!
بهرحال اگه جسارتی کردم ببخشید...قصدم بیداری ازخواب غفلت بود
شادباشین
بازم معرفت خودمون چن نفر!که روزی چن باربه اینجاسرمیزنیم!پستم نذاریم حداقل میایم ببینیم یه وق تاپیک رو ندزدیده باشن وسرجاش باشه!
عزیزم منظورازbcr همون آنتی بادی های سطح سلول هستن...لطفا جواب این سوال رو بگید با توضیح:
کدام عبارت در مورد مولکولهای شناسایی کننده انتی ژن بر سطح لنفوسیتهای t و b صحیح است
1-فقطbcr پس از تکامل لنفوسیت b از ان ترشح میشود
2-فقط tcr پس از تکانل لتفوسیت t از آن ترشح میشود
3- هردو پس از تکامل لنفوسیتهای b و t از سلول ترشح میشوند
4- هیچیک از مولکولهای فوق ترشحی نیستند
به نظر من جواب باید گزینه ۴ باشه ولی ۱ رو جواب اعلام کردن !.
لطفا جواب این سوال رو بگید با توضیح:
کدام عبارت در مورد مولکولهای شناسایی کننده انتی ژن بر سطح لنفوسیتهای t و b صحیح است
1-فقطbcr پس از تکامل لنفوسیت b از ان ترشح میشود
2-فقط tcr پس از تکانل لتفوسیت t از آن ترشح میشود
3- هردو پس از تکامل لنفوسیتهای b و t از سلول ترشح میشوند
4- هیچیک از مولکولهای فوق ترشحی نیستند
به نظر من جواب باید گزینه ۴ باشه ولی ۱ رو جواب اعلام کردن !.
حق با اسمونه..درتکمیل صحبت اسمون بایدبگم اگه گفته بود کمپلکس bcr میشد گزینه4..چون همونطورکه میونیم این کمپلس از انتی بادی(bcr)..وcd81.....cd21 تشکیل شدهعزیزم منظورازbcr همون آنتی بادی های سطح سلول هستن...
حق با اسمونه..درتکمیل صحبت اسمون بایدبگم اگه گفته بود کمپلکس bcr میشد گزینه4..چون همونطورکه میونیم این کمپلس از انتی بادی(bcr)..وcd81.....cd21 تشکیل شده
آقامحمد منم یه سوال دارم!چن ماهه ذهنم درگیرشه!آقا این آواتارتون رو تفسیرکن بیزحمت...
ممنونم از جواباتون دوستان عزیز
اما اگر bcr منظورش بقول شما انتی بادی سطح سلول پس نمیتونه ترشح بشه چون اونموقع میشه انتی بادی ترشحی نه سطح سلولی آخه؟!!!
ممنونم از جواباتون دوستان عزیز
اما اگر bcr منظورش بقول شما انتی بادی سطح سلول پس نمیتونه ترشح بشه چون اونموقع میشه انتی بادی ترشحی نه سطح سلولی آخه؟!!!
کتاب عباس میگه AB به دوفرم وجود داره..غشایی وترشحی...که IgM به هردو فرم وجودداره...غشایی اش واسه موقعی ک naive , ترشحی اش واسه پلاسماسله!!که منظور از تکامل تواین سوال همون تبدیل naive به پلاسماسله.....