مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
مرسی احسان عزیز...روشای خوبیه...حتما استفاده میکنم...من پارسال که کارورزی داشتم به بهانه خستگی کارمیخابیدم اما امسال واقعا دلیلی براش ندارم!پارسال که رفتم توکارنسکافه یه مدت اما بقول تو بدنم زودسازگارشدباهاش!حالاببینم ازین روشاکدوم جواب میده !!!

آسمون

New member
حـالا کسی درمونی برای تنبلی سراغ نداره؟؟ :tonguesmiley:

گزارش:

3 ساعت زبان

به به چشمم روشن! درمون شما فقط یک دست کتک مفصله!من روباش دلم خوش بود نصیحتام ج میده!پسرخوب توکه نمیخای چن ماه دیگه
همون دوستت که خونه گرفته بهت اس بده بگه فلان شهرقبول شده بعدازتوبپرسه کجاقبول شدی امازبونم لال بگی بین الملل!
آقا احسان روزاداره میگذره ها...فردادیگه جدی بچسب به درس...به خاطر خوشالی خونوادت هم که شده این دوماه روجدی بگیر...برنامه ریزی کن حتی اگه مثل من همش ازبرنامت عقب بیفتی و مجبورشی هردوسه روز دوباره...اماواقاتأثیر داره حداقل روزاولش با انگیزه میخونی...اگه کمکى از دست من برمیادبگو...کتک روهم ازیکی ازنزدیکان بخاه ازطرف من نثارت کنه!
تنبلی موقوف!

eeeeeeehsan

New member
به به چشمم روشن! درمون شما فقط یک دست کتک مفصله!من روباش دلم خوش بود نصیحتام ج میده!پسرخوب توکه نمیخای چن ماه دیگه
همون دوستت که خونه گرفته بهت اس بده بگه فلان شهرقبول شده بعدازتوبپرسه کجاقبول شدی امازبونم لال بگی بین الملل!
آقا احسان روزاداره میگذره ها...فردادیگه جدی بچسب به درس...به خاطر خوشالی خونوادت هم که شده این دوماه روجدی بگیر...برنامه ریزی کن حتی اگه مثل من همش ازبرنامت عقب بیفتی و مجبورشی هردوسه روز دوباره...اماواقاتأثیر داره حداقل روزاولش با انگیزه میخونی...اگه کمکى از دست من برمیادبگو...کتک روهم ازیکی ازنزدیکان بخاه ازطرف من نثارت کنه!
تنبلی موقوف!

چشم، اطاعت امر.
ولی دست بزنت خیلیه ها، یکم مسلط باش به اعصابت!! بیچاره بچه های آیندت، به اندک شیطونی کتکه رو نوش جان می کنن! :whistle: :smiliess (3):

آسمون

New member
چشم، اطاعت امر.
ولی دست بزنت خیلیه ها، یکم مسلط باش به اعصابت!! بیچاره بچه های آیندت، به اندک شیطونی کتکه رو نوش جان می کنن! :whistle: :smiliess (3):

کلی خندیدم...دستت دردنکنه...
بچه ای باسن شما که تنبلی کنه اونم درچنین موردى که داره با آیندش بازی میکنه باید ادب بشه دیگه...
یکم عصبی هسم اما زیادی مهربونم بچه های آیندم روسرم سوارنشن کتک خوردن پیشکش!
بهرحال اگه جسارتی کردم ببخشید...قصدم بیداری ازخواب غفلت بود
شادباشین

eeeeeeehsan

New member
کلی خندیدم...دستت دردنکنه...
بچه ای باسن شما که تنبلی کنه اونم درچنین موردى که داره با آیندش بازی میکنه باید ادب بشه دیگه...
یکم عصبی هسم اما زیادی مهربونم بچه های آیندم روسرم سوارنشن کتک خوردن پیشکش!
بهرحال اگه جسارتی کردم ببخشید...قصدم بیداری ازخواب غفلت بود
شادباشین

منم شوخی کردم تا یکم حال و هوای این فروم بیحال عوض بشه.
خوشحالی شما خوشحالی ما هم هست، ایشالا.. شما هم همیشه شاد باشین.

eeeeeeehsan

New member
گزارش:

2 ساعت بیوشیمی
1 ساعت ایمنی

- - - Updated - - -

گزارش:

2 ساعت بیوشیمی
1 ساعت ایمنی

آسمون

New member
بازم معرفت خودمون چن نفر!که روزی چن باربه اینجاسرمیزنیم!پستم نذاریم حداقل میایم ببینیم یه وق تاپیک رو ندزدیده باشن وسرجاش باشه!

nastaran8

New member
لطفا جواب این سوال رو بگید با توضیح:
کدام عبارت در مورد مولکولهای شناسایی کننده انتی ژن بر سطح لنفوسیتهای t و b صحیح است
1-فقطbcr پس از تکامل لنفوسیت b از ان ترشح میشود
2-فقط tcr پس از تکانل لتفوسیت t از آن ترشح میشود
3- هردو پس از تکامل لنفوسیتهای b و t از سلول ترشح میشوند
4- هیچیک از مولکولهای فوق ترشحی نیستند
به نظر من جواب باید گزینه ۴ باشه ولی ۱ رو جواب اعلام کردن !.

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
کدام عبارت در مورد مولکولهای شناسایی کننده انتی ژن بر سطح لنفوسیتهای t و b صحیح است
عزیزم منظورازbcr همون آنتی بادی های سطح سلول هستن...

Immunity

Well-known member

عزیزم منظورازbcr همون آنتی بادی های سطح سلول هستن...
حق با اسمونه..درتکمیل صحبت اسمون بایدبگم اگه گفته بود کمپلکس bcr میشد گزینه4..چون همونطورکه میونیم این کمپلس از انتی بادی(bcr)..وcd81.....cd21 تشکیل شده

آسمون

New member
آقامحمد منم یه سوال دارم!چن ماهه ذهنم درگیرشه!آقا این آواتارتون رو تفسیرکن بیزحمت...

nastaran8

New member
حق با اسمونه..درتکمیل صحبت اسمون بایدبگم اگه گفته بود کمپلکس bcr میشد گزینه4..چون همونطورکه میونیم این کمپلس از انتی بادی(bcr)..وcd81.....cd21 تشکیل شده

ممنونم از جواباتون دوستان عزیز
اما اگر bcr منظورش بقول شما انتی بادی سطح سلول پس نمیتونه ترشح بشه چون اونموقع میشه انتی بادی ترشحی نه سطح سلولی آخه؟!!!

Immunity

Well-known member
آقامحمد منم یه سوال دارم!چن ماهه ذهنم درگیرشه!آقا این آواتارتون رو تفسیرکن بیزحمت...

ممنون ازین همه دقت وتیزبینی!خخ...راستشوبخای برداشت ازاده....بعدازمدتها تلاش وکوشش باین نتیجه رسیدم immunity در دوچیزه...پول و رشته ایمنی !!!

Immunity

Well-known member
اما اگر bcr منظورش بقول شما انتی بادی سطح سلول پس نمیتونه ترشح بشه چون اونموقع میشه انتی بادی ترشحی نه سطح سلولی آخه؟!!!

کتاب عباس میگه AB به دوفرم وجود داره..غشایی وترشحی...که IgM به هردو فرم وجودداره...غشایی اش واسه موقعی ک naive , ترشحی اش واسه پلاسماسله!!که منظور از تکامل تواین سوال همون تبدیل naive به پلاسماسله.....

میگم منم با این سوال مشکل داشتم قبلا :New (6):

حالا یک سوال با اجازتون بپرسم؟ از سلولی مولکولی

آخر ما نفهمیدیم سرعت همانند سازی سلول سرطانی و نرمال وجه تشابهشون هست یا اختلافشون؟؟؟ تو i-q-b دوتاشو گفته
طولانی ترین مرحله ی اینترفاز مگه G1 نیست؟ تو I-Q-B گفته S طولانیتره

nastaran8

New member
کتاب عباس میگه AB به دوفرم وجود داره..غشایی وترشحی...که IgM به هردو فرم وجودداره...غشایی اش واسه موقعی ک naive , ترشحی اش واسه پلاسماسله!!که منظور از تکامل تواین سوال همون تبدیل naive به پلاسماسله.....

بله مطمنا که انتی بادی دو فرم ترشحی و غشایی داره...ولی فرم ترشحی ربطی به فرم navie نداره هاااا و تکامل BCR میتونه منظور تکمیل ساختارش باشه که از زنجیره سبک و سنگین ساخته میشه نه تبدیل naive به پلاسماسل ...

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
من فک کنم سرعت همانندسازی dna تودوتاشون برابره!!! ولی تعداد دفعات همانندسازی توی سلول سرطانی و بالطبع تعداد تقسیمات سلولی در سلول سرطانی بیشتره!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا