مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

golabatun

New member
آخه با توجه به آزمون امسال اکثر سوالات از قسمت مولکولی بود!!!زیست دکتر عبادی 2 جلده!!! حجمش خیلی زیاده!! به نظرم اگه میخواید دکتر عبادی بخونید، مجد بهتره!

ج.ز.و.ه عبادی که ملکولی و سلولیش جداس هرکدوم 100 صفحس فک کنم

sa@@ra

New member
آخه با توجه به آزمون امسال اکثر سوالات از قسمت مولکولی بود!!!زیست دکتر عبادی 2 جلده!!! حجمش خیلی زیاده!! به نظرم اگه میخواید دکتر عبادی بخونید، مجد بهتره!

مجد اصلا خوب نیس و دیگه هم قدیمیه ضعف داره تو خیلی بخشا الان هم که فوکوس روی لودیش و the cell هست.تازه مجد یه سری اصطلاخات قدیمی و به روز نشده داره که ادمو ازار میده
ج.ز.ه عبادی هم از 100 ص بیشتره گلاب

Immunity

Well-known member
مجد اصلا خوب نیس و دیگه هم قدیمیه ضعف داره تو خیلی بخشا الان هم که فوکوس روی لودیش و the cell هست.تازه مجد یه سری اصطلاخات قدیمی و به روز نشده داره که ادمو ازار میده
ج.ز.ه عبادی هم از 100 ص بیشتره گلاب
the cellکتاب خوبیه...ولی هنوز ترجمش نیمده فک کنم

sa@@ra

New member
the cellکتاب خوبیه...ولی هنوز ترجمش نیمده فک کنم

اره تا ت الان هیچ ترجمه خوبی ازش نیومده و من خود تکستشو دارم فوقوالعادس اما خوب حجیمه
بچه ها فرق نداره سا کتاب سعی کنید خوب بخونید و کیفیت مهمه .این همه منبع که نمیشه همزمان خوند یه منبع رو خوب وکامل مسلط شید همیشه سوالاتی داده میشه که نمیشه پاسخ داد پس نقد رو بچسبید

sevil

New member
سلام بچه ها اینجور که میبینم ماشا خوب شروع کردین به درس خوندن افررررین
اما من نمیدونم چرا منتظرم مهر بیاد بعداااا:dadad4:
یه سری سوال داشتم اینکه اخرش زیست سلولی کدوم بهتره؟؟؟من لودیش و خواستم بخونم اما خدایش خیلی زیاد و سنگینه!!مریم خالصی بخونم کافیه؟؟
بعدشم میکروب سوالاش واقعا خیلی ریز و نکته ای بودن اونو چیکا کنم:14:

shona

New member
بچه ها منم هستم !!! من 91 کنکور دادم قبول نشدم و طرحمو شروع کردم ، الانم هم طرحمو میرم هم میخام بخونم .ایشالا که هممون سال دیگه بیایم از دانشگاه قبولیمون بگیم. :bunnyearsmiley:

Immunity

Well-known member
بچه ها منم هستم !!! من 91 کنکور دادم قبول نشدم و طرحمو شروع کردم ، الانم هم طرحمو میرم هم میخام بخونم .ایشالا که هممون سال دیگه بیایم از دانشگاه قبولیمون بگیم. :bunnyearsmiley:

خوش اومدی...امیدوارم همه موفق بشیم........بقول اون دوستمون
یه روزه خوب میــــــــاد

PMN

New member
بچه های ایمنی کجا رفتین؟ بیاین اینجا یه برنامه ای قراری چیزی بذاریم بشینیم بخونیم! :13:

PMN

New member
سلام ما داریم میخونیم .......شما شرو کردین؟؟؟؟؟

خوندن که چه عرض کنم! خوندنو شروع کردم تعطیلم کردم! الان میخوام دوباره شرو کنم! :j58r36j3gcr4suxymup

اگه دارین میخونین چرا کسی نمیاد گزارش بده! مگه اینجا مطالعه گروهی نیس! :21:

ft_zoha

New member
سلام خداقوت .فردا اول مهره تازه میخوام شروع کنم اما منابعم کامل نیست و بعد از یک سال فاصله افتادن بین دانشگاه و مغزم نمیدونم از کجا باید شرو کینم. از درسایی که قوی هستم یا از سخت ها؟

golabatun

New member
سلام خداقوت .فردا اول مهره تازه میخوام شروع کنم اما منابعم کامل نیست و بعد از یک سال فاصله افتادن بین دانشگاه و مغزم نمیدونم از کجا باید شرو کینم. از درسایی که قوی هستم یا از سخت ها؟

سلام دوست عزیز به نظر من از درسی شروع کن که علاقه داری

golabatun

New member
بچه های ایمنی کجا رفتین؟ بیاین اینجا یه برنامه ای قراری چیزی بذاریم بشینیم بخونیم! :13:

سلام من که فعلا ایمنی دارم میخونم و یکم لغت زبان.و دارم انتخاب میکنم کتاب واسه بیو و ملکولی
:21:

rezhvan

New member
salam vay farda avale mehere akhe ki ba darsaye daneshgah darsam bekhone kheyli sakhte:13::13::14::smiliess (7):miliess (2

kolouche

New member
آره منم چن روز بود درسو تعطیل کرده بودم...... با انرژی شروع کنیم دیگه بچه ها........ موفق باشین ایشاالله......

vorujak

New member
:smiliess (12)::smiliess (12)::smiliess (10)::smiliess (10):سلام به همگي...اميدوارم حالتون خوب باشه.
من تازه عضوشدم وازامروزميخام شروع بخوندن كنم
بنظرم اينجابايد يكي رهبربشه وبقيه روراهنمايي كنه بعدازاينكه يه مطلبويا...خونديم بيايم گزارش بديم.
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا