kolouche
New member
یک رقمی نه فقط یک !!!غیر ازین باشه غیر قابل قبوله
پره خب.... برو یه رشته دیگه.... :25r30wi:
یک رقمی نه فقط یک !!!غیر ازین باشه غیر قابل قبوله
آخه با توجه به آزمون امسال اکثر سوالات از قسمت مولکولی بود!!!زیست دکتر عبادی 2 جلده!!! حجمش خیلی زیاده!! به نظرم اگه میخواید دکتر عبادی بخونید، مجد بهتره!
آخه با توجه به آزمون امسال اکثر سوالات از قسمت مولکولی بود!!!زیست دکتر عبادی 2 جلده!!! حجمش خیلی زیاده!! به نظرم اگه میخواید دکتر عبادی بخونید، مجد بهتره!
the cellکتاب خوبیه...ولی هنوز ترجمش نیمده فک کنممجد اصلا خوب نیس و دیگه هم قدیمیه ضعف داره تو خیلی بخشا الان هم که فوکوس روی لودیش و the cell هست.تازه مجد یه سری اصطلاخات قدیمی و به روز نشده داره که ادمو ازار میده
ج.ز.ه عبادی هم از 100 ص بیشتره گلاب
the cellکتاب خوبیه...ولی هنوز ترجمش نیمده فک کنم
ebadi taqriban 2tae mahdaviie!!!!!ج.ز.و.ه عبادی که ملکولی و سلولیش جداس هرکدوم 100 صفحس فک کنم
بچه ها منم هستم !!! من 91 کنکور دادم قبول نشدم و طرحمو شروع کردم ، الانم هم طرحمو میرم هم میخام بخونم .ایشالا که هممون سال دیگه بیایم از دانشگاه قبولیمون بگیم. :bunnyearsmiley:
ممنون...ایشالا . حالا برنامه اینجا چطوریه ؟ هرکی واس خودش میخونه یا برنامه خاصی دارین ؟؟؟خوش اومدی...امیدوارم همه موفق بشیم........بقول اون دوستمون
یه روزه خوب میــــــــاد
سلام ما داریم میخونیم .......شما شرو کردین؟؟؟؟؟
سلام خداقوت .فردا اول مهره تازه میخوام شروع کنم اما منابعم کامل نیست و بعد از یک سال فاصله افتادن بین دانشگاه و مغزم نمیدونم از کجا باید شرو کینم. از درسایی که قوی هستم یا از سخت ها؟
بچه های ایمنی کجا رفتین؟ بیاین اینجا یه برنامه ای قراری چیزی بذاریم بشینیم بخونیم! :13:
آره 4 استاد خوبه .... من خودم تابستون پارسال بنجامینی خوندم..... خیلی ابتدایی توضیح داده..... بعد واسم ابوالعباس قابل هضم بود......