مطالعه گروهی کتاب لغات ضروری تافل کلیه رشته ها (شروع از 16 شهریور 92)

mamai86

New member
سلام بچه ها منم ميخوام شروع كنم اما چندتا سوال دارم
اول اينكه كتاب من 130 درس داره با معني فارسي كسي ميدونه داستانش چيه چون ديدم تو تايپيك اول زده اين كتاب 30 درس داره؟
بعد اينكه شما با لايتنر ميخونيد؟ دستيش يا الكترونيك؟
سوال اخرتونو میتونم جواب بدم، من نه با لایتنر نه با نرم افزار.. از رو کتاب سی درسی میخونم

سلام به همگی من فعلا تعطیل کردم تو رو خدا منو حذف نکنید پدر شوهرم فوت شده نمی تونم یه چند وقتی دیگه گزارش بدم درگیر هستم:sadsmiley:
تسلیت میگم.
نترس یاسمن جان
من و چند نفر دیگه از خود شمام یه عالمه عقبیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ROJO

New member
سلام بچه ها منم ميخوام شروع كنم اما چندتا سوال دارم
اول اينكه كتاب من 130 درس داره با معني فارسي كسي ميدونه داستانش چيه چون ديدم تو تايپيك اول زده اين كتاب 30 درس داره؟
بعد اينكه شما با لايتنر ميخونيد؟ دستيش يا الكترونيك؟

Essential Words for the TOEFL:: esme ketab
Bebin ayzam in k gozashtam darse yekeshe. Ketabeto niiga kon in loghata ya 80-90% moshabehe ina mishe darse aval.ketabam 30 darse , hame az hamin mikhoonan

,LESSON 1 abroad , abrupt , acceptable , acclaim ,actually ,adverse ,advice ,attractive ,autonomous disapproval, disruptive , haphazardly , ideal ,persistent, wide

من کتاب developing reading skill رو گرفتم ولی پایین کناش نوشته advance .
این کتاب هم مبتدی داره هم متوسط هم پیشرفته .
کدوم منبع وزارت بهداشته؟

عسل 69

New member
بچه ها من که درسارو میخونم بعد برمیگردم درس قبل میبینم حداقل ۸۰٪ فراموش شده ، آیا این فقط مشکله منه یا همه این مشکلو دارید؟؟:14::14:

ROJO

New member
عزیزم ،دیگه متنارو نمیزاری؟؟؟
من تو کتابم فقط کلمه هاشو دارم،متنارو ندارم

هفته پیش خیلی سرم شلوغ بود،،، عکسا هم یکم ادیت میخواد یکم زمان لازم داره ، چشم شنبه 9 رو میزارم

H_S

New member
بچه ها من که درسارو میخونم بعد برمیگردم درس قبل میبینم حداقل ۸۰٪ فراموش شده ، آیا این فقط مشکله منه یا همه این مشکلو دارید؟؟:14::14:
منم همین مشکلو داشتم ولی با تکرار و مرور اوضاع بهتر میشه

jilla

New member
سلام عسل جان نگران نباش منم مث تو هستم.
اما من لغت های هر درس در دفتریادداشتم مینویسم و هر روز صبح در اتوبوس مرور میکنم و این باعث شده لغتا خوب در ذهنم بمونه.
تو هم امتحان کن خیلی کمک میکنه. :smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
5 متن اول درس 9

9.1.jpg

9.2.jpg

9.3.jpg

maryam84

New member
سلام
من از امروز می خواهم شروع کنم