مطالعه گروهی کتاب لغات ضروری تافل کلیه رشته ها (شروع از 16 شهریور 92)

ROJO

New member
5 متن اول درس 10

10.1.jpg

10.2.jpg

10.3.jpg

H_S

New member
سلام دوستان
3 شنبه شانزده مهر
درس 11 خونده شد.

H_S

New member
سلام دوستان
جمعه 19 مهر درس 12 خوانده شد.

آخرین ویرایش:

targol

New member
سلام به همه دوستان عزیز من عضو جدید هستم هنوز به لینک های انجمن اشنا نیستم و امروز مطالعه گروهی کتاب لغات ضروری تافل رو دیدم از دوستان عزیز تقاضای کمک داشتم برای من که دیر شروع کردم چطور واز کجا شروع کنم تا بتونم خودمو برسونم ممنون میشم ازتون:33::rose:

jilla

New member
سلام دوستان
میبینم همه تند تند میخونن آفرین :applause:
ولی من هنوز درس 10 هستم این هفته کمی از برنامه عقب افتادم ولی سعیمو میکنم که زود جبران کنم.:14:

jilla

New member
سلام به همه دوستان عزیز من عضو جدید هستم هنوز به لینک های انجمن اشنا نیستم و امروز مطالعه گروهی کتاب لغات ضروری تافل رو دیدم از دوستان عزیز تقاضای کمک داشتم برای من که دیر شروع کردم چطور واز کجا شروع کنم تا بتونم خودمو برسونم ممنون میشم ازتون:33::rose:

سلام ترگل جان خوش اومدی
ما هر هفته 2 درس از تافل میخونیم و جمعه ها هم برای مرور هست.
به نظرم تو با ما شروع کن یعنی از شنبه ( 20 مهر) درس 11 بخون اگه تونستی به موقع تموم کنی خودت از درس اول کم کم بخون اگر هم نشد حداقل تا آخر آذر با ما 20درس میخونی بعدش خودت 10درس باقیمانده رو میخونی.:smilies-azardl (113

ROJO

New member
بچه ها من 10 درس اولو دیروز مرور کردم اصن انتظار نداشتم اینقد یادم مونده باشه، خیلی خوب بود، نگران نباشید ما آذرماه تموم کنیم ، میتونم تو یه هفته بعدأ کل تافلو مرور کنیم،میدونین چن دور میشه خوندشون تا زمان کنکور!:smilies-azardl (113 فقط الان که میخونید با دقت بخونید به مثالا خوب توجه کنید، به تافل وردز خواهید گفت ' زرشک!:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

targol

New member
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییت من هم این هفته درس 11 رو می خونم:28:

hamidehjoon

New member
سلام بچه های فعال وهدفمندوپرتلاش انجمن
من قراربودباشماتافل بخونم اماچون سطحم ضعیف بودترجیح دادم اول 504 روهمزمان بالزگی بخونم فعلا سه تادرس 504 خوندم امیدوارم رفته رفته سرعتم بره بالا
موفق باشید

بالا