ای بابا چرااینجوری میکنید؟میدونم همه ناراحتن خیلی مخصوصانوتر.... یعنی کمک به بچه ها وازجمله خودمن انقدرارزش نداره که سوءمدیریت رویه مدت کوتاه تحمل کنیداره منم عازمم که برم...سرنوشت کسی که تو انجمن فعالیت کنه میشه مثل نوتر.. موندن بی فایدس...اون که اینقدر تو انجمن فعالیت کرد اون شد ...ما چه خواهیم شد!!!!...بچه ها خوب درس بخونید کنکور نزدیکه
من با نوتر زیاد حرف زدم... ایشون هیچ تمایلی بر برگشتن نداره...با مسایل پیش اومده کاملا بهش حق میدم...در عین حال به اندازه کفایت جای پای ارزنده از خودش به جای گذاشته که بتونید ازش استفاده کنید. مثل منابع ارشد تغذیه...متاسفانه شما هم کوچکترین حمایتی ازش نکردید...درخواست کمک ولی بدون حمایت ...
هیومن که اصلا نیاز نیست بخونید.تعداد سوالاتی که ازش برای ارشد میاد اونقدر نیست که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه. ولی مادرن و کراس رو باید خوند.قبلا 20 درصد مادرن و 80 درصد کراس میدادن الان 50 مادرن 50 کراس میدن. دکتر محمئ زاده و طری قت نکات مادرن و کراس رو داره.ولی کتابی که هر دو رو پوشش بده نیست.
50 % سوالات از مادرن ؟ فکر کنم یه مقدار زیادی تخمین زدید . تو کنکور امثال از 60 تا سوال تغذیه 58 تا سوال ، قطعا از کتاب کراس بود . البته این عدد هر سال یکم جابجا میشه ولی نه تا این حد که شما گفتید . حتی الان تو کنکور دکترا هم اینقدر از مادرن سوال نمیدن.
به نظر من فصلای درشت مغذی های مدرن مهم هستن بهتره خونده بشن . ویتامینا و مواد معدنیش رو میشه خلاصه کرد نکات مهمش رو خوند که خیلی وقت نگیره