سلام به همه شما دوستای گلم راستشو میخوایین وقتی میبینم خیلی با اراده و انگیزه دارین جلو میرین بهتون غبطه میخورم،من لیسانسم صنایع غذاییه ولی خیلی علاقه دارم ارشد تغذیه ادامه بدم،منتها هیچکدوم از این منابع و ندارم . نمیدونم چه جور میشه تهیه کرد به خصوص ط ر ی ق ت،شاید هم دیگه خیلی خیلی دیر شده واسه شروع کردن ،من سه ساله فارغ التحصیل شدم و همچنان َاین آرزوی ارشد تغذیه مونده به دلم،بعضی وقتا فک میکنم هیچ وقت به خواسته هام نمیرسم نمیدونم چرا اینجور شدم چونکه یبار شکست خوردم من از اول عشق پزشکی بودم که بهش نرسیدم واین همه سال دپرس موندم،کسی هست کمک کنه،من الان 26 سالمه ومیدونم خیلی سال گذشته که بخوام دوباره بعد از این همه مدت واسه پزشکی بخونم،ولی اگه بخوام اراده کنم میتونم وارشد تغذیه احساس میکنم مطالب واسم سنگین باشه چون که رشته خودم نبوده ،من موندم سر دو راهی ای خدا کاری بکن:33[/b]: [/b]
- - - Updated - - -
سلام به همه شما دوستای گلم راستشو میخوایین وقتی میبینم خیلی با اراده و انگیزه دارین جلو میرین بهتون غبطه میخورم،من لیسانسم صنایع غذاییه ولی خیلی علاقه دارم ارشد تغذیه ادامه بدم،منتها هیچکدوم از این منابع و ندارم . نمیدونم چه جور میشه تهیه کرد به خصوص ط ر ی ق ت،شاید هم دیگه خیلی خیلی دیر شده واسه شروع کردن ،من سه ساله فارغ التحصیل شدم و همچنان َاین آرزوی ارشد تغذیه مونده به دلم،بعضی وقتا فک میکنم هیچ وقت به خواسته هام نمیرسم نمیدونم چرا اینجور شدم چونکه یبار شکست خوردم من از اول عشق پزشکی بودم که بهش نرسیدم واین همه سال دپرس موندم،کسی هست کمک کنه،من الان 26 سالمه ومیدونم خیلی سال گذشته که بخوام دوباره بعد از این همه مدت واسه پزشکی بخونم،ولی اگه بخوام اراده کنم میتونم وارشد تغذیه احساس میکنم مطالب واسم سنگین باشه چون که رشته خودم نبوده ،من موندم سر دو راهی ای خدا کاری بکن:33[/B]: [/B]
sسلام سمیرا جون شدنش که میشه ولی واقعا انرژی و وقت گذاشتن میخواد