سلام ... من سه فصل اول تغذیه رو خوندم .. اما با اینکه هرشب درسای روز رو مرور میکردم الان هیچی یادم نمیاد :14:
خیلی دارم تلاش میکنم اما به اندازه ای که میخونم جواب نمیگیرم :smilies-azardl (181
الان یکم سرد شدمو درسای قبل رو ول کردم ... میخام برم فصلای جدید رو بخونم .. اما این فکر که قبلیا رو خوب یاد نگرفتم اذیتم میکنه :dadad4:
اگه بتونم روحیمو بدست بیارم منم هر شب میام اینجا گزارش میدم ^_^
سلام . من پارسال شرکت کردم تو کنکور قبول هم شدم . نوتر درست میگه کاملا طبیعیه که یادتون بره درسا . این همه مطلب رو مگه میشه به خاطر سپرد اونم چندتا درس متفاوت . اون روش تکرار هم خوبه ولی کی وقتشو داره ؟ حجم مطلب زیاد بشه نمیتونین دیگه جلو برین عملی نیست آخه . بیشتر بدرد لغت زبان میخوره.
شما همین روشتون رو ادامه بدین جلو برین . تو دور بعد سرعتتون میره بالاتر و دور بعد ترش هم باز بالاتر میره و مطالب بیشتری یادتون میمونه . من یک ماه آخر همه درسارو یه بار دوره کردم . یعنی کل تغذیه و بیوشیمی و فیزیو رو تو یه ماه دوره کردم و بعد هم 10 روز قبل امتحان باز همه رو یه دور خوندم . 4 روز فیزیو + 2 روز بیو + 4 روز آخر قبل امتحان هم تغذیه . اون 10 روز اخر شمارو نجات میده وقت طلایی شماست .باید از حافظه کوتاه مدت استفاده کنید البته به شرط اینکه تو طول سال خوب بخونید که بتونید اون چند روز آخر در کمترین زمان ممکن همه مطالب رو یه بار بخونید . موفق باشید .