مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

بابک 1359

New member
سلام ... من سه فصل اول تغذیه رو خوندم .. اما با اینکه هرشب درسای روز رو مرور میکردم الان هیچی یادم نمیاد :14:
خیلی دارم تلاش میکنم اما به اندازه ای که میخونم جواب نمیگیرم :smilies-azardl (181
الان یکم سرد شدمو درسای قبل رو ول کردم ... میخام برم فصلای جدید رو بخونم .. اما این فکر که قبلیا رو خوب یاد نگرفتم اذیتم میکنه :dadad4:
اگه بتونم روحیمو بدست بیارم منم هر شب میام اینجا گزارش میدم ^_^

سلام . من پارسال شرکت کردم تو کنکور قبول هم شدم . نوتر درست میگه کاملا طبیعیه که یادتون بره درسا . این همه مطلب رو مگه میشه به خاطر سپرد اونم چندتا درس متفاوت . اون روش تکرار هم خوبه ولی کی وقتشو داره ؟ حجم مطلب زیاد بشه نمیتونین دیگه جلو برین عملی نیست آخه . بیشتر بدرد لغت زبان میخوره.
شما همین روشتون رو ادامه بدین جلو برین . تو دور بعد سرعتتون میره بالاتر و دور بعد ترش هم باز بالاتر میره و مطالب بیشتری یادتون میمونه . من یک ماه آخر همه درسارو یه بار دوره کردم . یعنی کل تغذیه و بیوشیمی و فیزیو رو تو یه ماه دوره کردم و بعد هم 10 روز قبل امتحان باز همه رو یه دور خوندم . 4 روز فیزیو + 2 روز بیو + 4 روز آخر قبل امتحان هم تغذیه . اون 10 روز اخر شمارو نجات میده وقت طلایی شماست .باید از حافظه کوتاه مدت استفاده کنید البته به شرط اینکه تو طول سال خوب بخونید که بتونید اون چند روز آخر در کمترین زمان ممکن همه مطالب رو یه بار بخونید . موفق باشید .

celine

New member
منم مشکل شمارو دارم.گایتون که خوندم دوباره شروع کردم از اول...یجوری شدم..کمک

- - - Updated - - -

بچه ها میشه کسایی که از روش مطالعشون رازی هستن و نتیجه گرفتن به منم روششونو بگن

سلام دوستام من پارسال دقیقا اشتباه شما رو کردم خواستم بگم که شما این اشتباه رو نکنید خوندن گایتون یا کتایب حجیم دیگه برا فیز وقت گیر و اشتباهه
من این کار کردم و وقتی برمیگشتم چیزی یادم نبود و نزدیکای کنکور دیدم اینجوری نمیشه به کتاب خلاصم و تستا رو آوردم که تونستم 46 بزنم چون وقت برا مرورش نداشتم که اگه این خلاصه ها و تستا رو نزده بودم عمرا این درصدم داشتم . کتابای خلاصه ی خوبی که مهسا جون معرفی کردن عالین با تست طی زمان خیلی کمتر واقعا پاسخگو هستن پس این روش خوندنتون جز استرس هیچی نداره سریعتر منابعتون رو عوض کنید

celine

New member
سلام . من پارسال شرکت کردم تو کنکور قبول هم شدم . نوتر درست میگه کاملا طبیعیه که یادتون بره درسا . این همه مطلب رو مگه میشه به خاطر سپرد اونم چندتا درس متفاوت . اون روش تکرار هم خوبه ولی کی وقتشو داره ؟ حجم مطلب زیاد بشه نمیتونین دیگه جلو برین عملی نیست آخه . بیشتر بدرد لغت زبان میخوره.
شما همین روشتون رو ادامه بدین جلو برین . تو دور بعد سرعتتون میره بالاتر و دور بعد ترش هم باز بالاتر میره و مطالب بیشتری یادتون میمونه . من یک ماه آخر همه درسارو یه بار دوره کردم . یعنی کل تغذیه و بیوشیمی و فیزیو رو تو یه ماه دوره کردم و بعد هم 10 روز قبل امتحان باز همه رو یه دور خوندم . 4 روز فیزیو + 2 روز بیو + 4 روز آخر قبل امتحان هم تغذیه . اون 10 روز اخر شمارو نجات میده وقت طلایی شماست .باید از حافظه کوتاه مدت استفاده کنید البته به شرط اینکه تو طول سال خوب بخونید که بتونید اون چند روز آخر در کمترین زمان ممکن همه مطالب رو یه بار بخونید . موفق باشید .

ممنون آقا بابک ولی بچه ها حواستون باشه نگید مثلا تغذیه رو یه دور تموم کنم بعد برگردم دوره اشتباهه
هر فصلی که خوندین سعی کنید دو روز بعد یه هفته و یه ماه بعدش دوباره مرور کنید و گرنه فراموش میشه

celine

New member
بچه ها من هفته ای یه بار از این به بعد جمعه ها میام گزارش میدم
وایبرمم تو ترکم:applause::tonguesmiley:
گفتم اطلاع بدم نگید اینم گذاشت رفت البته وقتای پدیگه اگه بتونم میام

zamane

New member
فک نکنم درس تغذیه با این حجم زیاد و وحشتناک طبق منحنی این چنینی جواب بده
بعدا که حجم مطالب خونده شده زیاد شد به مشکل میخورید
من وظیفم بود بگم :rose:

ممنونم از تاکیدتون..من تصمیم دارم واسه قسمت ویتامینا این برنامه رو عملی کنم... برای بقیه قسمتها همون مرور اخر شب و اخر هفته رو میذارم :) :) مرسی که گفتین

zamane

New member

ایشالا همینطور بشه که شما میگین :):) دممنونم از راهنماییتون ..

hosein.m

New member
دوستان شما اگه یه مبحثی رو متوجه نشید و خیلی براتون دور از ذهن باشه چیکار میکنید؟ آیا ازش رد میشید؟ مثلا من فصل همانند سازی dna رو اصلا نمیفهمم، پیشنهادی برام دارید؟

- - - Updated - - -

دوستان شما اگه یه مبحثی رو متوجه نشید و خیلی براتون دور از ذهن باشه چیکار میکنید؟ آیا ازش رد میشید؟ مثلا من فصل همانند سازی DNA رو اصلا نمیفهمم، پیشنهادی برام دارید؟

نوتر

New member
دوستان شما اگه یه مبحثی رو متوجه نشید و خیلی براتون دور از ذهن باشه چیکار میکنید؟ آیا ازش رد میشید؟ مثلا من فصل همانند سازی dna رو اصلا نمیفهمم، پیشنهادی برام دارید؟

- - - Updated - - -

دوستان شما اگه یه مبحثی رو متوجه نشید و خیلی براتون دور از ذهن باشه چیکار میکنید؟ آیا ازش رد میشید؟ مثلا من فصل همانند سازی DNA رو اصلا نمیفهمم، پیشنهادی برام دارید؟

تکرار تکرار تکرار

امیریان

New member
سلام دوستان
اینجا کسی هست که لیسانس صنایع غذایی داشته باشه و بخواد ارشد تغذیه شرکت کنه?
لطفا پاسخ بدید...من کلی سوال دارم

mehrshad.namdar

New member
سلام بچه ها من تغذیه طریقت میخونم و قسمت مادرن جزوم قدیمیه. ترجمه جدید شما از کجا میخونید؟ لازمه این قسمت های مادرن قدیمی خونده بشه؟

مادرن جدید رو از دکتر محمد زاده میتونید بخونید.قسمت های قدیمی رو هم به نظرم بخونید هر چند قسمت مادرن دکتر طریقت خیلی کامل نیست. حداقل قدیمی دکتر طریقت که قسمت مادرنش کامل نبود.

mw.ashel

New member
elham-4.jpg

samira sorkheh

New member
سلام منم صنایع غذایی خوندم میخواستم ارشد تغذیه ادامه بدم ومیتونم کمکتون کنم تا جایی که میتونم
سلام دوستان
اینجا کسی هست که لیسانس صنایع غذایی داشته باشه و بخواد ارشد تغذیه شرکت کنه?
لطفا پاسخ بدید...من کلی سوال دارم

samira sorkheh

New member
پاسخ

سلام منم صنایع غذایی خوند:ahi5slcgm04mi8jqqklم میخواستم ارشد تغذیه ادامه بدم ومیتونم کمکتون کنم تا جایی که میتونم

samira sorkheh

New member
سلام به همه شما دوستای گلم راستشو میخوایین وقتی میبینم خیلی با اراده و انگیزه دارین جلو میرین بهتون غبطه میخورم،من لیسانسم صنایع غذاییه ولی خیلی علاقه دارم ارشد تغذیه ادامه بدم،منتها هیچکدوم از این منابع و ندارم . نمیدونم چه جور میشه تهیه کرد به خصوص ط ر ی ق ت،شاید هم دیگه خیلی خیلی دیر شده واسه شروع کردن ،من سه ساله فارغ التحصیل شدم و همچنان َاین آرزوی ارشد تغذیه مونده به دلم،بعضی وقتا فک میکنم هیچ وقت به خواسته هام نمیرسم نمیدونم چرا اینجور شدم چونکه یبار شکست خوردم من از اول عشق پزشکی بودم که بهش نرسیدم واین همه سال دپرس موندم،کسی هست کمک کنه،من الان 26 سالمه ومیدونم خیلی سال گذشته که بخوام دوباره بعد از این همه مدت واسه پزشکی بخونم،ولی اگه بخوام اراده کنم میتونم وارشد تغذیه احساس میکنم مطالب واسم سنگین باشه چون که رشته خودم نبوده ،من موندم سر دو راهی ای خدا کاری بکن:33[/b]: [/b]

- - - Updated - - -

سلام به همه شما دوستای گلم راستشو میخوایین وقتی میبینم خیلی با اراده و انگیزه دارین جلو میرین بهتون غبطه میخورم،من لیسانسم صنایع غذاییه ولی خیلی علاقه دارم ارشد تغذیه ادامه بدم،منتها هیچکدوم از این منابع و ندارم . نمیدونم چه جور میشه تهیه کرد به خصوص ط ر ی ق ت،شاید هم دیگه خیلی خیلی دیر شده واسه شروع کردن ،من سه ساله فارغ التحصیل شدم و همچنان َاین آرزوی ارشد تغذیه مونده به دلم،بعضی وقتا فک میکنم هیچ وقت به خواسته هام نمیرسم نمیدونم چرا اینجور شدم چونکه یبار شکست خوردم من از اول عشق پزشکی بودم که بهش نرسیدم واین همه سال دپرس موندم،کسی هست کمک کنه،من الان 26 سالمه ومیدونم خیلی سال گذشته که بخوام دوباره بعد از این همه مدت واسه پزشکی بخونم،ولی اگه بخوام اراده کنم میتونم وارشد تغذیه احساس میکنم مطالب واسم سنگین باشه چون که رشته خودم نبوده ،من موندم سر دو راهی ای خدا کاری بکن:33[/B]: [/B]

solarbeh

New member
خداوند هیچ آرزوی به دل انسان نمی اندازه مگر توانایی های اون فرد را در رسیدن به آرزو را دیده باشد
دوستانی که تصمیم گرفتن به ادامه تحصیل در رشته تغذیه، توکل کنید به خدا و به تواتایی های خودتون ایمان داشته باشید.
کافیه اراده کنید.
موفق باشید.

بالا