مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

powered

New member
سلام دوستان
من تصمیم دارم امسال هم توی کنکور شرکت کنم.
خبری راجع به تغییر دادن رشته های مجاز نشده؟ چون شنیده بودم اعتراضاتی شده برای اینکه توی پذیرش رشته ها محدودیت ایجاد بشه.
من هم رشته کارشناسیم تغذیه نیست. میخواستم بدونم زمزمه هایی برای این تغییرات ایجاد شده یا اینکه قرار نیست تغییر خاصی نسبت به پارسال صورت بگیره؟
میخوام مثل بعضی از دوستانم نشه که پارسال داشتن برای پرستاری داخلی و جراحی میخوندن و یکهو رشته های ما از لیست حذف شد.

خدا نکنه.اگه این اتفاق بیافته من دیوونه میشم.آخه مگه ما چه گناهی کردیم که هر چی رشته خوبه حذفش میکنن.تا کی قطعی میشه این شایعه؟ من خیلی نگرانم تمام کتابارم خریدم

mona_ndi

New member
سلام دوستان
من تصمیم دارم امسال هم توی کنکور شرکت کنم.
خبری راجع به تغییر دادن رشته های مجاز نشده؟ چون شنیده بودم اعتراضاتی شده برای اینکه توی پذیرش رشته ها محدودیت ایجاد بشه.
من هم رشته کارشناسیم تغذیه نیست. میخواستم بدونم زمزمه هایی برای این تغییرات ایجاد شده یا اینکه قرار نیست تغییر خاصی نسبت به پارسال صورت بگیره؟
میخوام مثل بعضی از دوستانم نشه که پارسال داشتن برای پرستاری داخلی و جراحی میخوندن و یکهو رشته های ما از لیست حذف شد.

میدونی دوستم هیچ جیزی معلوم نیس.متاسفانه یه سری از دوستان این رشته رو فقط مال خودشون میدونن. در صورتی که شاید بچه هایی که از رشته های دیگه میان خیلی بیشتر بخونن و بیشتر تلاش کنن.متاسفانه هر روز دارن یه جوری گند میزنن به روحیه بجه ها

matyam91

New member
سلام بجه ها من از امروز تصمیم گرفتم برا ارشد بخونم و هر شب بیام گزارش بدم:ahi5slcgm04mi8jqqkl به دلگرمی همتون نیازمندم:tonguesmiley:

mehrshad.namdar

New member
سلام به همه دوستان. از یکی از اساتید بورد سوال کردم. گفتن هر تغییری ایجاد بشه حداقل از دوسال قبل به دانشگاه ابلاغ میکنند. این یعنی حداقل امسال و سال آینده تغییری قرار نیست اتفاق بیوفته. پس نگران تغییر جدی نباشید و درس بخونید. فقط گفتن قراره رفرنس تغذیه برای دکترا عوض بشه که اونم امسال و سال آینده نخواهد بود....

matyam91

New member
خوب خدارا شكر كه زود اين ابهامم برطرف شد !!!!!!بجه ها از بلا تكليفي درومدن!من كه ديكه اينقدر از اين شايعات راجع به رشتمون شنيدم كه ديكه هر خبري رو ميشنوم باور نكيكنم الانم كه بحث تعرفه هاست و خبرهاي عجيب و غريب كه از كوشه كنار راجع به ويزيتاي ما ميدن .خدا به داد همه رشته هاي علوم بزشكي مخصوصا رشته ما برسه!!!!!!

matyam91

New member
راستي بجه ها من امروز 2ساعت تغذيه و 1 ساعت فيزيو خوندم اينم كزارش من

matyam91

New member
بجه ها نميخونيد يا ميخونيد نمياييد به ما بكيد !من امروز 2ساعت تغذيه 2ساعت فيزيو1 ساعت زبان خوندم

celine

New member
سلام
من اومدم
تعطیلات نشد بخونم
دوباره برنامم رو درست کردم ایشالا تا آخر آبان به برنامه ی ماهم برسونم
میام گزارش
موفق باشید

arvin7#

New member
ممنون که ما رو از نگرانی درآوردی دوست عزیز ؛ دوستان تغذیه ای اگه توجه کنند بچه های مهندسی پزشکی از همه ی رشته های علوم پایه و مهندسی میتونن برای ارشد شرکت کنن

celine

New member
امروز هشت ونیم ساعت ولی به برنامه نرسیدم تغذبه ویتامین k و مرور فوقانی تحتانی زبان و یه کم بیو

matyam91

New member
اي ول به تو سلين جان ميايي و كزارش ميدي جراغ ايتجارو روشن نكه داشتي شما با ج برنامه اي درس ميخونين ؟؟؟؟

matyam91

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به ............. نمیدونم به کی اگه کسی اومد به اون نیومدم سلام سلامتی میاره دیگه...
امروز تغذیه و بیو زبان فیزیو هر کدوما 2 ساعت خوندم
فردا نمی تونم درس بخونم چون میخام برم 3 تا امتیاز مدون بازآموزی کسب کنم!!!!!!:4d564ad6:
امیدوارم همه ارشد قبول شیم:sad:

hosein.m

New member
سلام دوستان کسی کنکور وزارت علوم شرکت نمیکنه؟
من شرایطم طوریه که روزی 3 الی 4 ساعت درس میخونم ولی نا امید نمیشم چون معتقدم رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود.

celine

New member
اي ول به تو سلين جان ميايي و كزارش ميدي جراغ ايتجارو روشن نكه داشتي شما با ج برنامه اي درس ميخونين ؟؟؟؟

oخسته نباشی مریم جون مرسی
من با یه برنامه تو مایه های برنامه ی مهسا

امروز تغذیه ورزش تموم شد و اخرای تنفسم یه فصل بیو ویتامین و زبان لزگی

- - - Updated - - -

oخسته نباشی مریم جون مرسی
من با یه برنامه تو مایه های برنامه ی مهسا

امروز تغذیه ورزش تموم شد و اخرای تنفسم یه فصل بیو ویتامین و زبان لزگی

flor

New member
سلاممممم خسته نباشین.یاد خودم افتادم پارسال این موقع ها.بخونید موفق باشین

بالا