سلام
من تازه تو این سایت عضو شدم
رشتم تغذیه است و ارشد میخوام شرکت کنم
امسال کنکور دادم ولی قبول نشدم.ینی حتی مجاز هم نشدم با این که خونده بودم .نمیگم عالی خونده بودم ولی باز حقم این نبود:smiliess (12):
واسه سال بعد از مهر خواستم شروع کنم یه چند روز هم خوندم ولی انگیزه ام از بین رفت..امیدی نع به خوندن دارم نه به قبولی نه هیچی دیگه..کلا احساس پوچی میکنم
الان که یه ماه از مهر گذشته و هیچی نخوندم حس بدی دارم و با خودم میگم دیگه فایده نداره..
بچه ها کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکار کنم؟ خیلی تو وضعیت بدی ام..همش بیکار و علاف میگردم و فیلم می بینم.!
دوستان سلام. من بیوشیمی رو از کتاب ضروریات میخونم.آیا همه فصولش باید خونده بشه؟
بچه ها نمیدونم کجا باید سوال بزارم همین جا میزارم
نوتر لطفا جواب میدی یا هر کی که میدونه ممنون
رژیم fodap یا fodmap یکیه؟ میشه دقیقا بگید که توی این رژیم چه موادی مجاز و چه موادی غیر مجازه و کجا باید رعایت بشه یا نشه؟
- - - Updated - - -
این رژیم مربوط به بیماران IBS فک کنم
FO : فروکتوالیگو ساکاریدها
D : دی ساکریدها
M : مونوساکارید
P : پلی ال ها
FODMAP یک رژيم غذایی حذفی است که کمک میکند تا مشخص کنید که به چه قندهایی حساس هستید و از چه غذاهایی باید اجتناب کنید.
وقتی آنها قند دریافت میکنند، بدن آنها نمیتواند آن را به درستی در روده کوچک هضم کند، در نتیجه این مواد در روده تخمیر شده و تولید گاز میکنند که منجر به ایجاد علائم گوارشی میشود.
بچه ها نمیدونم کجا باید سوال بزارم همین جا میزارم
نوتر لطفا جواب میدی یا هر کی که میدونه ممنون
رژیم fodap یا fodmap یکیه؟ میشه دقیقا بگید که توی این رژیم چه موادی مجاز و چه موادی غیر مجازه و کجا باید رعایت بشه یا نشه؟
- - - Updated - - -
این رژیم مربوط به بیماران IBS فک کنم
FO : فروکتوالیگو ساکاریدها
D : دی ساکریدها
M : مونوساکارید
P : پلی ال ها
FODMAP یک رژيم غذایی حذفی است که کمک میکند تا مشخص کنید که به چه قندهایی حساس هستید و از چه غذاهایی باید اجتناب کنید.
وقتی آنها قند دریافت میکنند، بدن آنها نمیتواند آن را به درستی در روده کوچک هضم کند، در نتیجه این مواد در روده تخمیر شده و تولید گاز میکنند که منجر به ایجاد علائم گوارشی میشود.
fodmap درسته
همونطور که میدونید این رژیم رژیم حذفی . از یک فرد به فرد دیگر فرق داره. بستگی به دستگاه گوارش فرد و باکتری هاش داره که کدوم قند رو هضم کنن کدوم رو نه
مثل رژیم غذایی خذفی در آلرژی های غذایی بستگی به فرد داره. اما در اینجا بشکل حذفی مواد کربوهیدارتی جایگزین میشن
سلاااااااااااااام
سلاااااااااااااام