مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

hosein.m

New member
دوستان سلام. من بیوشیمی رو از کتاب ضروریات میخونم.آیا همه فصولش باید خونده بشه؟

solarbeh

New member
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی مضاعف خودتون رو برای ماراتن بزرگ و نفس گیر سال 94 آماده کنید.
گزارش درسی روز دوشنبه: 7 ساعت درس؛ خواندن و مرور فصل انرژی+ صفحاتی از تداخل غذا و دارو
روز 3 شنبه: 9 ساعت درس؛ فصل تداخل غذا و دارو به اتمام رسید.

الهه 1991

New member
سلام
من تازه تو این سایت عضو شدم
رشتم تغذیه است و ارشد میخوام شرکت کنم
امسال کنکور دادم ولی قبول نشدم.ینی حتی مجاز هم نشدم با این که خونده بودم .نمیگم عالی خونده بودم ولی باز حقم این نبود:smiliess (12):
واسه سال بعد از مهر خواستم شروع کنم یه چند روز هم خوندم ولی انگیزه ام از بین رفت..امیدی نع به خوندن دارم نه به قبولی نه هیچی دیگه..کلا احساس پوچی میکنم
الان که یه ماه از مهر گذشته و هیچی نخوندم حس بدی دارم و با خودم میگم دیگه فایده نداره..
بچه ها کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکار کنم؟ خیلی تو وضعیت بدی ام..همش بیکار و علاف میگردم و فیلم می بینم.!

fateme14m

New member
سلام منم شروع کردم
تغدیه رو عالی میرم جلو عالی ولی بیو و فیزیو اصلا خوب نیست :wacsmiley:

نوتر

New member
سلام
من تازه تو این سایت عضو شدم
رشتم تغذیه است و ارشد میخوام شرکت کنم
امسال کنکور دادم ولی قبول نشدم.ینی حتی مجاز هم نشدم با این که خونده بودم .نمیگم عالی خونده بودم ولی باز حقم این نبود:smiliess (12):
واسه سال بعد از مهر خواستم شروع کنم یه چند روز هم خوندم ولی انگیزه ام از بین رفت..امیدی نع به خوندن دارم نه به قبولی نه هیچی دیگه..کلا احساس پوچی میکنم
الان که یه ماه از مهر گذشته و هیچی نخوندم حس بدی دارم و با خودم میگم دیگه فایده نداره..
بچه ها کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکار کنم؟ خیلی تو وضعیت بدی ام..همش بیکار و علاف میگردم و فیلم می بینم.!

احساسی که برای شما بوجود اومده کاملا طبیعی هست.
ولی من با اجازتون یکم تنبلی رو هم ضمیمه ی این احساستون میکنم. البته با اجازه!!
همونطور که خودتون گفتین پارسال انقد زحمت نکشیده بودین که کفاف قبول شدن شما رو بده. پس با این اوصاف 2-3 ماه تابستان برای افسوس خوردن به نظرم کافی بود. بقیش دیگه اسمش میشه فرار از مسئولیت.
اگر واقعا قصد ارشد خوندن دارین که باید شروع کنید. هیچ اتفاق خاصی هم رخ نداده هنوز. هم آسمون سر جاشه هم زمین و هم زندگی جاریس.

من منظورتون رو از اینکه گفتین دیگه فایده نداره نفهمیدیم؟؟ منظورتون این بود چون این چند هفته ی مهر رو نخوندین یعنی دیگه قبول نمیشین؟؟ یا چی؟؟
اگه اینجوری باشه که همه ی کسایی که مهر رو خوندن باید ثبت نام کنن و اونایی که مهر رو نخوندن باید دیگه ثبت نام نکنن بگن ما دیگه قبول نمیشیم!!!!

بهتره برا خودتون برنامه ماهانه تنظیم کنید.
برای ماه آبان بدونید تکلیفتون با خودتون چیه. در این صورت خیلی راحت میتونید به کمک خدا و توسل به ائمه اطهار کار خودتون رو پیش ببرید
به خودتون ایمان داشته باشید و از تجربه پارسالتون که میتونه سکوی پرتاب شما تو این مرحله باشه بخوبی در جهت مثبت استفاده کنید.:riz304:
:riz304: در پناه حق

نوتر

New member
دوستان سلام. من بیوشیمی رو از کتاب ضروریات میخونم.آیا همه فصولش باید خونده بشه؟

سلام از فصل بیوشیمی اختصاصی یه سری فصل ها لازم نیستن
اینا رو نمیخاد: فصل 49/51/53/54/55

البته شاید سوال داشته باشه ها مثلا یه دونه در کل. ولی ارزش وقت گذاشتن نداره
فصل 41 رو هم خوندین خوندین. شاید مثل دکترای پارسال ازش سوال اومد. تو ارشد هم سوال میاد ازش

ساناز19

New member
سلام.ببخشید کسی می تونه یه رژیم برا من بنویسه؟!هزینشم هر چقدر شد پرداخت میکنم!

atash

New member
نوتر عزیز چرا پیام خصوصی براتون ارسال نمیشه اخطار میده لطفا تنضیماتتونو چک کنید کارتون دارم

celine

New member
بچه ها نمیدونم کجا باید سوال بزارم همین جا میزارم
نوتر لطفا جواب میدی یا هر کی که میدونه ممنون
رژیم fodap یا fodmap یکیه؟ میشه دقیقا بگید که توی این رژیم چه موادی مجاز و چه موادی غیر مجازه و کجا باید رعایت بشه یا نشه؟

- - - Updated - - -

رژیم FODAP یا FODMAP یکیه؟ میشه دقیقا بگید که توی این رژیم چه موادی مجاز و چه موادی غیر مجازه و کجا باید رعایت بشه یا نشه؟

saeedvums

New member
رژیم fodap یا fodmap یکیه؟ میشه دقیقا بگید که توی این رژیم چه موادی مجاز و چه موادی غیر مجازه و کجا باید رعایت بشه یا نشه؟

- - - Updated - - -

این رژیم مربوط به بیماران IBS فک کنم

FO : فروکتوالیگو ساکاریدها
D : دی ساکریدها
M : مونوساکارید
P : پلی ال ها

FODMAP یک رژيم غذایی حذفی است که کمک می‌کند تا مشخص کنید که به چه قندهایی حساس هستید و از چه غذاهایی باید اجتناب کنید.
وقتی آنها قند دریافت می‌کنند، بدن آنها نمی‌تواند آن را به درستی در روده کوچک هضم کند، در نتیجه این مواد در روده تخمیر شده و تولید گاز می‌کنند که منجر به ایجاد علائم گوارشی می‌شود.

آخرین ویرایش:

solarbeh

New member
بچه ها تاپیک رفع اشکال ایجاد شد، سوالات خودتون رو اونجا مطرح کنید که راحت به جواب برسید و به سوال و جواب های سایر دوستان هم دسترسی داشته باشید.
از نظر وقت هم صرفه جوییه
موفق باشید

نوتر

New member

- - - Updated - - -

این رژیم مربوط به بیماران IBS فک کنم

FO : فروکتوالیگو ساکاریدها
D : دی ساکریدها
M : مونوساکارید
P : پلی ال ها

FODMAP یک رژيم غذایی حذفی است که کمک می‌کند تا مشخص کنید که به چه قندهایی حساس هستید و از چه غذاهایی باید اجتناب کنید.
وقتی آنها قند دریافت می‌کنند، بدن آنها نمی‌تواند آن را به درستی در روده کوچک هضم کند، در نتیجه این مواد در روده تخمیر شده و تولید گاز می‌کنند که منجر به ایجاد علائم گوارشی می‌شود.

fodmap درسته
همونطور که میدونید این رژیم رژیم حذفی . از یک فرد به فرد دیگر فرق داره. بستگی به دستگاه گوارش فرد و باکتری هاش داره که کدوم قند رو هضم کنن کدوم رو نه
مثل رژیم غذایی خذفی در آلرژی های غذایی بستگی به فرد داره. اما در اینجا بشکل حذفی مواد کربوهیدارتی جایگزین میشن

celine

New member
خییییلی ممنونم از سعید و نوتر
چشم سولارابه اونجا سوالا رو میذارم فقط اینکه پس این مواد که نام برده شد باید استفده شون در این بیماران محدود بشه
آخه توی تستا نوشته رژیم حاوی الیگو دی منو ساکارید ها و پلی ال ها ی قابل تخمیر (fodmap)از نظر تئوریکی در این بیماری مفید است.یعنی کل منو ساکارید ها کل دی ساکارید ها و کل الیگو ساکاریدها خذف بشه البته به گفته نوتر به صورت شخصی
پس دیگه کلش نمیشه؟؟؟؟
خودش نوشته فقط فروکتوز لاکتوز فروکتو و گالاکتوالیگوساکاریدها و قند های الکلی
پس یعنی مثلا ساکارز مجازه ؟؟؟ پس چرا نوشته کل دی ساکارید ها ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

خییییلی ممنونم از سعید و نوتر
چشم سولارابه اونجا سوالا رو میذارم فقط اینکه پس این مواد که نام برده شد باید استفده شون در این بیماران محدود بشه
آخه توی تستا نوشته رژیم حاوی الیگو دی منو ساکارید ها و پلی ال ها ی قابل تخمیر (FODMAP)از نظر تئوریکی در این بیماری مفید است.یعنی کل منو ساکارید ها کل دی ساکارید ها و کل الیگو ساکاریدها خذف بشه البته به گفته نوتر به صورت شخصی
پس دیگه کلش نمیشه؟؟؟؟
خودش نوشته فقط فروکتوز لاکتوز فروکتو و گالاکتوالیگوساکاریدها و قند های الکلی
پس یعنی مثلا ساکارز مجازه ؟؟؟ پس چرا نوشته کل دی ساکارید ها ؟؟؟؟

بالا