سلم بچه ها :rose:
منم میخوام ارشد ویروس بخونم.
لطفا منو راهنمایی کنید!
کتاب ویروس کدوم انتشارات رو باید بگیرم؟هم مورای هم جاوتز و میخوام.
ایمنی هم میخوام 4 استاد بخونم. ژنتیک هم نجات مهدیه.زبان هم 504 وتافل
چه طوره به نظرتون؟
ترسا جان این کتابه واسه چه انتشاراتیه? من یه خورده تنفر دارم از ایمنی ) دنبال یه کتاب روونم که قشنگ توضیح داده باشه
ایمنی دکتر یوسفی خیلی بهتر از 4استاده
دنبال این کتاب ایمنیه هستم هرجا میرم اینجوری نیگام میکنن:5: . اسم کاملش چی چیه? :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دروووود بر love virology.دمت گرم.تا 3-4روز دیگه کتابها میرسه دستم.ایشالا با هم شروع میکنیم
حس درس خوندنم نییییس،اینجوری درس میخونم:65d6a5d6s: دلم میخواد اینجوری بخونم :smilies-azardl (181 هوووم, اینجا هم که چراغا خاموشه:smiliess (9): اخه این چه تاپیک مطالعه ی گروهی ایه7977cujr38iyymsu8: واااای کفشهایم کو.....بايد امشب بروم.
بايد امشب چمداني را
كه به اندازه پيراهن تنهايي من جا دارد، بردارم
و به سمتي بروم كه درختان حماسي پيداست،
رو به آن وسعت بيواژه كه همواره مرا ميخواند .. يك نفر باز صدا زد: سهراب!
نمیخوام بهت استرس وارد کنم اما اینطوری بخونی وقت کم میاری!!!!!!!!!! البته طبیعیه بذار آبان آذز بشه ااونوقت بهت میگم حوصله نداشتن برا درس خوندن یعنی چی!!!!!
اما ما(کنکوریای پارسال و ارشدای مهر) اینجاییم که بهت بگیم نگران نباش همه این حس و حالا بهشون دست میده اما باید محکم جلو بری
ببین ما ها اکثرا نرسیدیم تموم درسا رو بخونیم این برات یه تجربه باشه تابستونو ازدست نده رو بعد عید حساب نکن تا قبل از عید همه درسارو تموم کن بعد عید انشا ا.. فقط مرررررررررررررررروووووووووووووووووووررررررررررررر
دیدی چقد وقت کم داری؟
OK?
حس درس خوندنم نییییس،اینجوری درس میخونم:65d6a5d6s: دلم میخواد اینجوری بخونم :smilies-azardl (181 هوووم, اینجا هم که چراغا خاموشه:smiliess (9): اخه این چه تاپیک مطالعه ی گروهی ایه7977cujr38iyymsu8: واااای کفشهایم کو.....بايد امشب بروم.
بايد امشب چمداني را
كفشهايم كو؟ :| [/QUOTE
دروود وولک نشد بیو اینجا فاز منفی بدیا این روزا همه اینطور هستند خود به خود خووب میشه راستی این شعرکووووووو ابوودانیشم هستاااااااااااااا الان میزارووم برات
دمپایی ابریم کو؟
چه کسی بود صدا زد "ممد"؟
آشنا بود صدا؛ مثل هوا با تن نخل
مادرم در خواب است
باید امشب بروم!
باید امشب چمدانی را
که به اندازهی عینک ریبن و زیرپوش کاپتان جادارد بردارم!!
و به سمت "آبودان" بروم
که نخلهای حماسی پیداست
رو به آن وسعت بیواژه ی شط که همواره مرا میخواند
یک نفر باز صدا زد: "ممد!
دمپایی ابریم کو؟
سلام برlove virology عزیز .دستت درد نکنه داداشم کتابهارو برام گرفته.ممنونم از راهنماییت.
ترسا خانم شما هم دستت درد نکنه ایمنی یوسفی رو گرفتم.ولی به زور پیدا شد!
حس درس خوندنم نییییس،اینجوری درس میخونم:65d6a5d6s: دلم میخواد اینجوری بخونم :smilies-azardl (181 هوووم, اینجا هم که چراغا خاموشه: اخه این چه تاپیک مطالعه ی گروهی ایه واااای کفشهایم کو.....بايد امشب بروم.
بايد امشب چمداني را
كفشهايم كو؟
بهترین انگیزه برای درس خوندن:به این فکر کن اگه تو هم خوب درس بخونی میای تهران با من همکلاسی میشی.:smilies-azardl (113
همین برات کافیه!:riz277: