منم با اجازه تو این بحث شرکت کنم...
ترسا جان درست میگه.تو رشته علوم آزمایشگاهی رقابت و بورس تو ایمونو و هماتو است.بیشتر هم به خاطر بازار کارشه ولی اینکه بیشتر داوطلب های ویروس از رشته آزمایشگاهند به خاطر اینه که این رشته به درس های رشته ما خیلی نزدیکه.ولی راستش این رشته داوطلب های خاص خودشو داره.توی ما من فقط میخواستم ویروس شرکت کنم.دوستام ویروس رو به خاطر این که خیلی غیر قابل لمسه (نسبت به باکتری،قارچ یا انگل )دوست نداشتند.ولی به نظر من خیلی هیجان انگیزه پارتیکل های به این کوچیکی که فقط با پرتو ها سایه ای از شکلشون داریم الان اکثر بیماری های رایج دنیا را ایجاد میکنند.یه جورایی آدم را به مبارزه دعوت میکنند با مکانیسم های خاص بیماری زاییشون.باید واقعا عاشق ویروس ها باشید تا از خوندنش خسته نشید.
منم هنوز بلا تکلیفم در مورد قبولی ولی با نظر ترسا جان موافقم در مورد درس خوندن.خیلی خودتونو اذیت نکنید .درس های این رشته زیاده ولی در درجه اول ویرووس وزبان وایمنی هست.بین 5 تای دیگه رو سه تاش بیشتر از نظر وقت سرمایه گذاری کنید که پایه تون قوی تره ،دوتا دیگه شو مطالعه داشته باشی دو نمونه تست بزنید کافیه.البته بازم به نظر من.اصلا ان شالله که همگی قبول میشیم دیگه نیازی به کنکوری درس خوندن نیست.
با سلام و عرض ادب به همه شما خواستاران علم:
توصیه ای که به شما دوستان دارم اینه که منابع مفیدتر و کم تر،اما با عمق بیشتر بخونید و اصلا نگران زمان از دست رفته و باقیمانده نباشید. چرا که هر کسی با خودش محک زده می شه وتوانایی های افراد بسیار متفاوته. چه بسا خیلی ها بسیار خوندند وموفق نشدند و خیلی ها هم مفیدتر خوندند و موفق شدند. مسیر را درست انتخاب کنید،فقط همین.
با آرزوی موفقیت همه شما عزیزان...
با سلام و ممنون آدنو جانبا سلام و عرض ادب به همه شما خواستاران علم:
توصیه ای که به شما دوستان دارم اینه که منابع مفیدتر و کم تر،اما با عمق بیشتر بخونید و اصلا نگران زمان از دست رفته و باقیمانده نباشید. چرا که هر کسی با خودش محک زده می شه وتوانایی های افراد بسیار متفاوته. چه بسا خیلی ها بسیار خوندند وموفق نشدند و خیلی ها هم مفیدتر خوندند و موفق شدند. مسیر را درست انتخاب کنید،فقط همین.
با آرزوی موفقیت همه شما عزیزان...
amene و love virology عزیز
منابع که دیگه مشخصه و همه شما اطلاعاتی دارید. برای ویروس و ایمنی باید فقط کتاب مرجع خوند، بقیه درس ها رو از رو کتاب هایی مثل نکات برتر یا 3m به همراه پاسخ نامه تشریحیش بخونید کافیه. نگران نباشید،الان دیگه در همه رشته ها انقدر ظرفیت ها رو بالا بردن که به اندازه همه داوطلب ها جا هست!
به طور کلی ویروس و ایمنی و زبان قبولی شما رو تضمین می کنه و اون درس های ضریب 1 دانشگاه شما رو تعیین می کنه. رتبه من 24 شد ولی ترازم یادم نیست.
بچه هایی که کنکور دادیم ایشاا...قبولیم:sad: