love virology
New member
جالبه تفسیر خوب داریاااااااااااا مورای هم میخونی دیگه / کوچولو موچولوووووووو ههههههههههههههه
سلام دستت درد نکنه
از شنبه منم شروع میکنم
فقط یه سوال.:smiliess (4):این ویروس شناسی جاوتز همراه با باکتری هست یا جدا خودش یه کتابه؟
- - - Updated - - -
سلام دستت درد نکنه
از شنبه منم شروع میکنم
فقط یه سوال.:smiliess (4):این ویروس شناسی جاوتز همراه با باکتری هست یا جدا خودش یه کتابه؟
- - - Updated - - -
من برا کنکورم خیلی زحمت کشیدم اما بخاطر مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم نتیجه خوبی بگیرم بخاطر همینم احساس میکنم که راهنمای خوبی براتون نباشم.... خودم بخاطر اینکه نتونستم مرور کنم خیلی ضربه خوردم به همین دلیل اصرار زیادی دارم که طوری درس بخونید که بتونید مرور کنید. با همه این احوالات هر کمکی از دستم ساخته باشه دریغ نمیکنمدرود بر دوست گراامی که با نظرتشوووون مارا راهنمایی میدن Rahai ولی کمتر به ما سر میزنن و اکثرا سکوت میکنند دوست داریم بیشتر اینجا باشند و مارو مستفیذ کنند سپاس
من برا کنکورم خیلی زحمت کشیدم اما بخاطر مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم نتیجه خوبی بگیرم بخاطر همینم احساس میکنم که راهنمای خوبی براتون نباشم.... خودم بخاطر اینکه نتونستم مرور کنم خیلی ضربه خوردم به همین دلیل اصرار زیادی دارم که طوری درس بخونید که بتونید مرور کنید. با همه این احوالات هر کمکی از دستم ساخته باشه دریغ نمیکنم
موفق شاد پر انرژی باشید
مرور فراموش نشه:riz304: