برا جعفرنژاد که کتاب نیس.. جوه اس
یه کتاب تست خیلی عالی هم داره اسمش "گنجینه سوالات بیوشیمی" انتشارات کتابخانه فرهنگه..
خیلی ممنون عزیزم.
شما هم موفق باشی
من پایه ام اساسی :smilies-azardl (113سلام دوستان من به دلایلی تازه از امروز شروع می کنم به خوندن فقط یه سوال دارم کسی میدونه لنینجر ترجمه دکتر رضا محمدی خوبه یا نه؟ 3 جلدیه. و یه چیز دیگه من می خوام با بودجه بندی آزمون های سنا پیش برم کسی پایه هست برا خوندن؟ :smilies-azardl (113
نکاتی که فکر می کنید مهمه تو تاپیک نکات بگین دوستان استفاده کنن راه دوری نمیره هم به خودتون کمک میشه مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه هم کمکی به کنکوریها میشه.
حتی دوستانی هم که امسال کنکور دادن هم میتونن نکاتی رو که تو آزمون ارشد امسال دیدن بیان کنن تا همه استفاده کنن:rose::rose::rose:
نکاتی که فکر می کنید مهمه تو تاپیک نکات بگین دوستان استفاده کنن راه دوری نمیره هم به خودتون کمک میشه مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه هم کمکی به کنکوریها میشه.
حتی دوستانی هم که امسال کنکور دادن هم میتونن نکاتی رو که تو آزمون ارشد امسال دیدن بیان کنن تا همه استفاده کنن:rose::rose::rose:
بچه ها تایسپکها رو خیلی زیاد کردین ............... متاسفانه اینجوری داریم سرگرم سایت و انجمن میشیم ................ فک کنمم دوتا تایپیک بس بود یکی همین و کی هم برای نکات ...................
من که حوصله رفتن به دیگر تایپیکها رو ندارم چون اینجوری باید هر وقت که میام وقت زیادی رو اینجا بگذرونم .............
بهر صورت امیدوارم که با تایپیک بازی مهتاد نشیم بهسایت و وقتمونو اینجا نگذرونیم ............ چون معتاد شدن به سایت دیگه تجربه شده و ثابت شده است........
هر چند یه کم سرم شلوغ شده ............ اما همیشه تو همین تایپیک به دوستان سر میزنم ......
امید bbt عزیز به این نکته که گفتم یه کمی نظری بندازن .....................
شب همگی خوش
دوستان نظرتون راجع به کتاب بیوشیمی پروین پاسالار و پانته آ ایزدی نشر دیباگران چیه ؟ من می خوام لنینجر و این کتابو بخونم با کتاب تست به نظرتون کافیه؟ کتاب احسانی رو نتونست پیدا کنم7977cujr38iyymsu8:
دوست عزیز همه قسمت های لنینجر رو نباید بخونییی.............باید قسمت هایی که لازمه رو بخونی ساختمان و متابولیسم بهمراه اب و اسیدو بارها.........من تا الان داشتم لنینجر می خوندم... خب خیلی کتاب شیرینیه اصلا همین جوری دوست دارم بازش کنم و بخونم... ولی برای کنکور به این نتیجه رسیدم مناسب نیست...
من 9 واحد تو دوره کارشناسی بیوشیمی خوندم. به نظرم یه ی خوب و یه کتاب کامل تر از می تونه جواب گو باشه. چون نمی شه همه ی لنینجر رو خوند و خیلی از مطلب هایی هم که می گه خصوصا اوایل فصل پیش پا افتاده ست و نمی شه برایش وقت گذاشت. در اولین فرصت می رم دانشگاه و با استادام هم مشورت می کنم. ولی در کل منم تصمیم گرفتم برم سراغ احسانی و جعفرنژاد...
فقط یه سری سوالای بالینی توی کنکور می یاد که من هنوز نمی دونم برای جواب دادن به اونا چه کتابی رو باید خونده باشیم. مثلا دولین مناسبه؟