مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

setareh58

New member

برا جعفرنژاد که کتاب نیس.. جوه اس

یه کتاب تست خیلی عالی هم داره اسمش "گنجینه سوالات بیوشیمی" انتشارات کتابخانه فرهنگه..

خیلی ممنون عزیزم.

شما هم موفق باشی

سارا جون ممنون از پاسخت:smiliess (3):

milad_f67

New member
اين رفرنس كه همه ميگيد اصلا وقت ميكنيد بخونيد رفرنس فقط واسه رفع اشكال هست دوست عزيزمون سارا درست ميگه هاي جعفر نژاد با تست هاش خيلي راحت به قبولي كمك ميكنه

neda93

New member
سلام دوستان من به دلایلی تازه از امروز شروع می کنم به خوندن فقط یه سوال دارم کسی میدونه لنینجر ترجمه دکتر رضا محمدی خوبه یا نه؟ 3 جلدیه. و یه چیز دیگه من می خوام با بودجه بندی آزمون های سنا پیش برم کسی پایه هست برا خوندن؟ :smilies-azardl (113
من پایه ام اساسی :smilies-azardl (113

pary

New member
سلام به همگی 2روز نبودم ببین اینجا چه

یک نفر پیش قدم بشه و استین بالا ب
ن زنه و تایک برای آخر هفته که بتونیم با هم نکته ها را مرور کنیم باره لطفا
ببخشید تایپ کردم پر از اشکالها با موبایل یکم سخته

pary

New member
سلام اقای ب ب ت
ببخشید اجازه هست منم به تاپیکتون بیام
:smiliess (3):
گفتم شاید اجازه ندید به همون دلیلی کخه خودت میدونی
امضا
یک مادر درسخون

BBT

New member
اختیار داری پری خانم این تاپیک برای همه بچه های بیوشیمی هست
میخواستم به همه تون پیام بدم ولی نمیشد حتما همه بیاید

bioshimi93

New member
نکاتی که فکر می کنید مهمه تو تاپیک نکات بگین دوستان استفاده کنن راه دوری نمیره هم به خودتون کمک میشه مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه هم کمکی به کنکوریها میشه.

حتی دوستانی هم که امسال کنکور دادن هم میتونن نکاتی رو که تو آزمون ارشد امسال دیدن بیان کنن تا همه استفاده کنن:rose::rose::rose:

آتش سرد

New member
نکاتی که فکر می کنید مهمه تو تاپیک نکات بگین دوستان استفاده کنن راه دوری نمیره هم به خودتون کمک میشه مطالب تو ذهنتون تثبیت میشه هم کمکی به کنکوریها میشه.

حتی دوستانی هم که امسال کنکور دادن هم میتونن نکاتی رو که تو آزمون ارشد امسال دیدن بیان کنن تا همه استفاده کنن:rose::rose::rose:

شروع خوبی داشتی بیوشیمی جان. من هم به زودی ملحق میشم واسه بیان نکات........:bunnyearsmiley:

عسل 69

New member

خیلی خوبه.منم حتما همکاری میکنم

kiana

New member
دوستان نظرتون راجع به کتاب بیوشیمی پروین پاسالار و پانته آ ایزدی نشر دیباگران چیه ؟ من می خوام لنینجر و این کتابو بخونم با کتاب تست به نظرتون کافیه؟ کتاب احسانی رو نتونست پیدا کنم :p7977cujr38iyymsu8:

بچه ها به نظر من انفرادی درس بخونید.خلاصه نویسی هم حتما انجام بدین.زیاد هم وقت نذارین واسه انجمن.واسه مشورت و کسب اطلاعات اینجا بیاین نه گزارش عملکرد.

anital

New member
من تا الان داشتم لنینجر می خوندم... خب خیلی کتاب شیرینیه اصلا همین جوری دوست دارم بازش کنم و بخونم... ولی برای کنکور به این نتیجه رسیدم مناسب نیست...
من 9 واحد تو دوره کارشناسی بیوشیمی خوندم. به نظرم یه ی خوب و یه کتاب کامل تر از می تونه جواب گو باشه. چون نمی شه همه ی لنینجر رو خوند و خیلی از مطلب هایی هم که می گه خصوصا اوایل فصل پیش پا افتاده ست و نمی شه برایش وقت گذاشت. در اولین فرصت می رم دانشگاه و با استادام هم مشورت می کنم. ولی در کل منم تصمیم گرفتم برم سراغ احسانی و جعفرنژاد...
فقط یه سری سوالای بالینی توی کنکور می یاد که من هنوز نمی دونم برای جواب دادن به اونا چه کتابی رو باید خونده باشیم. مثلا دولین مناسبه؟

mohammad63

Well-known member
بچه ها تایسپکها رو خیلی زیاد کردین ............... متاسفانه اینجوری داریم سرگرم سایت و انجمن میشیم ................ فک کنمم دوتا تایپیک بس بود یکی همین و کی هم برای نکات ...................
من که حوصله رفتن به دیگر تایپیکها رو ندارم چون اینجوری باید هر وقت که میام وقت زیادی رو اینجا بگذرونم .............
بهر صورت امیدوارم که با تایپیک بازی مهتاد نشیم بهسایت و وقتمونو اینجا نگذرونیم ............ چون معتاد شدن به سایت دیگه تجربه شده و ثابت شده است........
هر چند یه کم سرم شلوغ شده ............ اما همیشه تو همین تایپیک به دوستان سر میزنم ......
امید bbt عزیز به این نکته که گفتم یه کمی نظری بندازن .....................
شب همگی خوش

BBT

New member
بچه ها تایسپکها رو خیلی زیاد کردین ............... متاسفانه اینجوری داریم سرگرم سایت و انجمن میشیم ................ فک کنمم دوتا تایپیک بس بود یکی همین و کی هم برای نکات ...................
من که حوصله رفتن به دیگر تایپیکها رو ندارم چون اینجوری باید هر وقت که میام وقت زیادی رو اینجا بگذرونم .............
بهر صورت امیدوارم که با تایپیک بازی مهتاد نشیم بهسایت و وقتمونو اینجا نگذرونیم ............ چون معتاد شدن به سایت دیگه تجربه شده و ثابت شده است........
هر چند یه کم سرم شلوغ شده ............ اما همیشه تو همین تایپیک به دوستان سر میزنم ......
امید bbt عزیز به این نکته که گفتم یه کمی نظری بندازن .....................
شب همگی خوش

سلام
این سه تاپیکی هستن که در ارتباط با کنکور ارشد بیوشیمی 93 زده شدن
http://olumpezeshki.ir/forum/thread6960.html
http://olumpezeshki.ir/forum/thread7969.html
http://olumpezeshki.ir/forum/thread8299.html

mohammad63

Well-known member
دوستان نظرتون راجع به کتاب بیوشیمی پروین پاسالار و پانته آ ایزدی نشر دیباگران چیه ؟ من می خوام لنینجر و این کتابو بخونم با کتاب تست به نظرتون کافیه؟ کتاب احسانی رو نتونست پیدا کنم :p7977cujr38iyymsu8:

دوست عزیز احسانی رو بخونی بهتره ............. به راحتی میتونی از اینترنت سفارش بدی ................ لینک زیر را ببینید
موسسه فرهنگی و انتشاراتی پوران پژوهش

mohammad63

Well-known member
من تا الان داشتم لنینجر می خوندم... خب خیلی کتاب شیرینیه اصلا همین جوری دوست دارم بازش کنم و بخونم... ولی برای کنکور به این نتیجه رسیدم مناسب نیست...
من 9 واحد تو دوره کارشناسی بیوشیمی خوندم. به نظرم یه ی خوب و یه کتاب کامل تر از می تونه جواب گو باشه. چون نمی شه همه ی لنینجر رو خوند و خیلی از مطلب هایی هم که می گه خصوصا اوایل فصل پیش پا افتاده ست و نمی شه برایش وقت گذاشت. در اولین فرصت می رم دانشگاه و با استادام هم مشورت می کنم. ولی در کل منم تصمیم گرفتم برم سراغ احسانی و جعفرنژاد...
فقط یه سری سوالای بالینی توی کنکور می یاد که من هنوز نمی دونم برای جواب دادن به اونا چه کتابی رو باید خونده باشیم. مثلا دولین مناسبه؟
دوست عزیز همه قسمت های لنینجر رو نباید بخونییی.............باید قسمت هایی که لازمه رو بخونی ساختمان و متابولیسم بهمراه اب و اسیدو بارها.........
البته متابولیسم دولین کاملتره .....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا