مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohammad63

Well-known member
سلام دوستان
چند روز دیگر ارشد 92 علوم پزشکی هم برگزار می شود و دوبااره باید به فکر ارشد 93 باشیم.
من هر چند امسال قصد داشتم تا برای ارشد خودم را اماده کنم اما متاسفانه نشد که دلایل زیادی دارد البته اتفاقهایی افتاد که نمی شود آنها را پیش بینی کرد و همان اتفاقها من را درگیر کرد.
اشتباهی که من مرتکب شدم این بود که باید یک دوره یک ساله را با توجه به وضعیتی که دارم انتخاب می کردم و وقتی به 5 ماه مانده به کنکور می رسیدم جدی تر وارد می شدم اما متاسفانه این کار را نکردم. حالا قصد دارم تا برای سال 93 خودم را آماده کنم.
دوستانی که تمایل دارند می توانند در این تایپیک نظرات خودشون را بنویسند و این تایپیک بشه یک محلی برای جمع شدن دوستان.
منتظر نظراتتون هستم

a67

New member
salam

manam vase 93 mikham shoroo konam

shoma ha vase shimi aali chi mikhayn bekhunin?

salimeh

New member
سلام ممنون از راه اندازی این تاپیک. بچه ها منم هستم .امیدوارم سال خوبی رو داشته باشیم.:rose:

shoeleh.

New member
قبولی

سلام دوستان
چند روز دیگر ارشد 92 علوم پزشکی هم برگزار می شود و دوبااره باید به فکر ارشد 93 باشیم.
من هر چند امسال قصد داشتم تا برای ارشد خودم را اماده کنم اما متاسفانه نشد که دلایل زیادی دارد البته اتفاقهایی افتاد که نمی شود آنها را پیش بینی کرد و همان اتفاقها من را درگیر کرد.
اشتباهی که من مرتکب شدم این بود که باید یک دوره یک ساله را با توجه به وضعیتی که دارم انتخاب می کردم و وقتی به 5 ماه مانده به کنکور می رسیدم جدی تر وارد می شدم اما متاسفانه این کار را نکردم. حالا قصد دارم تا برای سال 93 خودم را آماده کنم.
دوستانی که تمایل دارند می توانند در این تایپیک نظرات خودشون را بنویسند و این تایپیک بشه یک محلی برای جمع شدن دوستان.
منتظر نظراتتون هستم

سلام. به امید موفقیتت در کنکور 93.:bunnyearsmiley:

m14

New member
سلام منم هستم البته ازرشته شیمی اومدم به نظرمن برای آلی موریسون خوبه چون کامل گفته میتونین کتابهای پیام نورروهم که خیلی قابل فهم گفته شده رو هم بخونید .... حالا......شمابگیدبیوشیمی و زیست چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟

a67

New member
آخه میگن موریسون و بوید خوب نیس

چون سطحش خیلی بالاتر از آزمونه

m14

New member
بله میدونم سطحش بالاست اما توی شیمی مباحثی هست که باید کامل خونده بشه تابشه جواب داد و موریسون جامع گفته....میگن جزوه شیمی آلی داروسازی شهیدبهشتی هم خوبه اما باید کسی روتوی اون دانشگاه بشناسی تابتونی گیرش بیاری؟ من هنوزسوالای آزمونهای قبلی رو بررسی کامل نکردم اما اگه میگیدکه سطح آزمون پایین تراز موریسونه پس نباید زیادسخت باشه؟ با همه اینها انتخاب یه منبع خوب که هم جامع باشه هم درسطح آزمون باشه سخته
بیوشیمی های 93 نظربدید چرا چیزی نمیگید؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه توگفتن منابع که رقابت معنی نداره:21::28:

a67

New member
من از یکی پرسیدم که قبول شده

اون که گفت شیمی نادری رو خونده

دیگه نمیدونم والا

منم همونو میخونم

mohammad63

Well-known member
بچه ها من امسال یکی دو ماهی خوندم ............... اوضام هم بد نبود .............. ولی امروز که امتحانه من باید تو بیمارستان باشم ..............
خوب ما امسال با بچه ها که صحبت می کردیم این منابع اغلب بچه ها بود.............. البته باید ببینیم کیا قبول میشن ................ و چه نظری دارن نسبت به منابعی که خوندن:

بیوشیمی:
ضروریات دکتر محمدی
جزوه و کتاب احسانی
لنینجر

زیست:
کتابهای دوره دبیرستان ................ اینجا رو ببینید... من خلاصه کتابهای دوره دبیرستان را برای بچه های امسال گذاشتم ...راضی بودن ........... از اینجا دانلود کنید
شیمی الی:
کتاب نادری
کتاب برای کنکور

زبان:
این دیگه جای بحث داره

آخرین ویرایش:

mahsa_64

New member
سلام من رشته ام شیمیه امسال میخوام بیوشیمی امتحان بدم بنظرتون بیوشیمی عمومی شهبازی و ملک نیا کافیه برای بیوشیمی؟

آخرین ویرایش:

a67

New member
khob dg biayn shoroo konim

har kas ke mitune biad va bege chi ha khunde

ya chi ha mikhad bekhune
ok?

m14

New member
سلام mahsa64
منم شیمی هستم شما قبلا برای بیوشیمی خوندید؟این منابع روازکی پرسیدید؟اگه اولین باره که بیوشرکت میکنید چه طورمیخواهیدشروع کنیدمیشه برنامه کلی خودتون روبگید؟:rose:

آخرین ویرایش:

mahsa_64

New member
سلام m14
من اولین سالمه میخوام بیوشیمی بخونم من کلی تحقیق کردم بنظرم بیوشیمی شهبازی برا من که اصلا بیوشیمی نخوندم کتاب خوبیه . شما چی از کجا شروع میکنید؟

kiana

New member
سلام دوستان منم هستم بهتره اول منابع رو با اتفاق نظر تعیین کنیم بعد برنامه ریزی رو شروع کنیم من که از 25 خرداد شروع می کنم بعد از امتحانام :thumbsupsmileyanim:

mohammad63

Well-known member
سلام m14
من اولین سالمه میخوام بیوشیمی بخونم من کلی تحقیق کردم بنظرم بیوشیمی شهبازی برا من که اصلا بیوشیمی نخوندم کتاب خوبیه . شما چی از کجا شروع میکنید؟

اگر از من می شنوید .. - چون من تقریبا تمامی رفرنسهای بیوشیمی رو دیدم - ............. شما از کتاب سبکی مثل احسانی شروع کنید .... اگر هم دنبال رفرنس هستید از لنینجر شروع کنید ....
البته این نظر منه

mohammad63

Well-known member
اما نظر من در مورد برنامه ریزی:
اگر ما بنا را بر این بذایم که امتحان 93 اول تیر برگزار میشه.....
ما بیایم و یه برنامه طولانی مدت در نظر بگیریم ............... که تو این برنامه رفرنسهایی که باید بخونیم ............ چه مقدار باید بخونیم اونها رو ........... و تو این بازه یکساله چه کارهای دیگه ای هست که با برنامه برای ارشد همزمان هست ... مثلا امتحان پایانترم و امتحان ارشد علوم و... یعنی تو برنامه طولانی مدتمون کلیات کارمونو در نظر بگیریم. حالا رفرنسایی که میخوایم بخونیم را برنامه ریزی میکنیم.مثلا اگر لنینجر رو میخوایم دو دور بخونیم دور اول کی باید تموم بشه مثلا تو مهرماه و دور دوم کی مثلا تو اسفندماه

حالا بیایم و این برنامه طولانی مدتمان را به چند قسمت تبدیل کنیم مثلا چهارتا 3 ماهه. حالا تو هر سه ماه به طور دقیق برنامه ریزی کنیم. مثلا میشه برای تابستون زبان و بیوشیمی را گذاشت. تو برنامه کوتاه مدت باید تاریخ دقیق کارها را هم بیاریم مثلا فصل اول بیوشیمی هفته اول تیر.
اگر بتونیم یه همچین برنامه ای بریزیم .....میتوینم موفق باشیم.
اما ذکر چند نکته:
1- بیشتر از توانتان برنامه ریزی نکنید............... با خودتون روراست باشین.... در واقع دست کمشو در نظر بگیرید.
2- این رو هم در نظر بگیرید که وقت هایی هست که شما نمیتونید به برنامه تون برسید و ممکنه اتفاقایی دور و ورتون بیفته ... عوامل مزاحم و در نظر بگیرید..... و برای اونها چاره ای بیندیشید............. قدرت نه گفتن یادتون نرهههههههههه
3- هر چند وقت یکبار برای خودتون استراحت در نظر بگیرید با تفریح تا به اصطلاح ریکاور بشید ....

اینها تمام داشته های من بود........................

راستی این مطلبو هم بخونید ضرر نداره:
بهداشت مطالعه در باورهای اسلامی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا