elbanoo
New member
آره دوست خوبم، بیشتر بچه ها خلاصه برداری ونکته برداری می کنن، اینجوری برای مرور هردفه نیاز نداری تمام قسمت های کتاب رو بخونیدوستان شما خلاصه برداری می کنید؟
آره دوست خوبم، بیشتر بچه ها خلاصه برداری ونکته برداری می کنن، اینجوری برای مرور هردفه نیاز نداری تمام قسمت های کتاب رو بخونیدوستان شما خلاصه برداری می کنید؟
دوستان شما خلاصه برداری می کنید؟
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم، دوستان نظرتون چیه که تو همین تاپیک اشکالاتی رو که توی مباحث مختلف زیست، شیمی و یا بیو داریم مطرح کنیم تا با کمک همدیگه مشکلاتمون رفع بشه؟ به نظرتون توی همین تاپیک این کارو بکنیم یا یه تاپیک جدا بزاریم؟
ماجده جان امسال کنکور دادی؟
خوب خونده بودی؟ راضی بودی؟
چه طوری برنامه ریزی کنیم که وقتمون هدر نره؟
من موافقم قبلا هم يكي از دوستان اين پيشنهاد رو داد ولي هيچ اقدامي نكرد خيلي نكته هارو ميشه ياد گرفتیه پیشنهاد دیگه هم داشتم، دوستان نظرتون چیه که تو همین تاپیک اشکالاتی رو که توی مباحث مختلف زیست، شیمی و یا بیو داریم مطرح کنیم تا با کمک همدیگه مشکلاتمون رفع بشه؟ به نظرتون توی همین تاپیک این کارو بکنیم یا یه تاپیک جدا بزاریم؟
به نظر من این کار اصلا درست نیست اگه کسی هدفش رو یکیش قرار بده درصد موفقیتش بالاتر میره تا هر دو رو بخواد
سلام دوستان من به دلایلی تازه از امروز شروع می کنم به خوندن فقط یه سوال دارم کسی میدونه لنینجر ترجمه دکتر رضا محمدی خوبه یا نه؟ 3 جلدیه. و یه چیز دیگه من می خوام با بودجه بندی آزمون های سنا پیش برم کسی پایه هست برا خوندن؟ :smilies-azardl (113
سلام بله منم همین ترجمه لنینجر رو داشتم 3 جلدی برای محمدی همین خوبه
فقط من یه مقدار سردرگمم همه ی کتاب رو که نیاز نیست بخونیم درسته؟
ممنون دوست عزیز پس من کتاب احسانی رو هم تهیه می کنم ولی ندارم حالا شروع کنیم به امید قبولی :a2d3:بله حتما نمیشه هم همه رو خوند
نظر من اینه که
یه کتاب رفنرس انتخاب کنید
بعد یه کتاب خلاصه تر مثل احسانی
بعد یه ج ز و ه خوب
به همراه کتاب تست
خواهش میکنم وظیفه بود
ممنون دوست عزیز پس من کتاب احسانی رو هم تهیه می کنم ولی ندارم حالا شروع کنیم به امید قبولی :a2d3:
فقط من یه مقدار سردرگمم همه ی کتاب رو که نیاز نیست بخونیم درسته؟
سلام سارا جون میشه بگی کتاب جعفرنژاد منظورت کدوم کتابه و یا اگه لطف کنی اسم کامل کتاب با انتشاراتش بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کیانا جان.
من خودم ضروریات و مقداری جعفرنژاد رو خوندم. ولی یکی از دوستانم صرفا جعفرنژاد رو خوند. اتفاقا درصد بیوشیمی ایشون از من بالاتر شد.
به نظر من لازم نیست برای کنکور رفرنس بخونی. دکتر جعفرنژاد یا احسانی رو بخون. هم قابل فهم تره. هم نتیجه اش تو کنکور بیشتر از رفرانس خونده ها نباشه کمتر هم نیس. هم زود تموم میشه و میتونی عوض 1 دور 5-6 دور بخونی و مسلط تز بشی. بعدزودتر هم میرسی به تست زنی و میتونی کتاب گنجینه جعفرنژاد رو 2 دور بزنی.
تو کنکور بحث، بحث تسلطه. نه حجمی که خوندی. الان هر ای تو تهران بری هیچ استاد بزرگ بیوشیمی ای بهت نمیگه رفرانس بخونی.
سلام کیانا جان.
من خودم ضروریات و مقداری جعفرنژاد رو خوندم. ولی یکی از دوستانم صرفا جعفرنژاد رو خوند. اتفاقا درصد بیوشیمی ایشون از من بالاتر شد.
به نظر من لازم نیست برای کنکور رفرنس بخونی. دکتر جعفرنژاد یا احسانی رو بخون. هم قابل فهم تره. هم نتیجه اش تو کنکور بیشتر از رفرانس خونده ها نباشه کمتر هم نیس. هم زود تموم میشه و میتونی عوض 1 دور 5-6 دور بخونی و مسلط تز بشی. بعدزودتر هم میرسی به تست زنی و میتونی کتاب گنجینه جعفرنژاد رو 2 دور بزنی.
تو کنکور بحث، بحث تسلطه. نه حجمی که خوندی. الان هر ای تو تهران بری هیچ استاد بزرگ بیوشیمی ای بهت نمیگه رفرانس بخونی.
سلام سارا جون میشه بگی کتاب جعفرنژاد منظورت کدوم کتابه و یا اگه لطف کنی اسم کامل کتاب با انتشاراتش بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای شما و همه بچه های انجمن ارزوی موفقیت دارم:rose:
ممنون سارا جان خیلی کمک کردی فقط یه مورد هم خلاصه نویسیه. به نظرت کتابای احسانی یا جعفر نژاد هم نیازی به خلاصه نویسی دارن؟
ممنون سارا جان لطف کردی
این کتاب و یا جزه ها که خلاصه اونجوری نیستن. اومدن جاهایی که بیشتر مدنظر طراح هاست رو به زبان ساده تر تشریح کردن. خودتون میتونین موقع خوندن تو حاشیه نکات مدنظرتون رو هم اضافه کنین. ش