مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bioshimi93

New member
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم، دوستان نظرتون چیه که تو همین تاپیک اشکالاتی رو که توی مباحث مختلف زیست، شیمی و یا بیو داریم مطرح کنیم تا با کمک همدیگه مشکلاتمون رفع بشه؟ به نظرتون توی همین تاپیک این کارو بکنیم یا یه تاپیک جدا بزاریم؟

واسه رفع اشکال یه تاپیک جداگانه باید زد.اینجا درهم بر هم میشه

majede

New member
ماجده جان امسال کنکور دادی؟
خوب خونده بودی؟ راضی بودی؟
چه طوری برنامه ریزی کنیم که وقتمون هدر نره؟

اره امسال دادم من از مهر شروع کردم به بیو خوندن خوب خوندم ولی استرس داشتم سره جلسه خوب ندادم خیلی حیف شد
شما از الان بیشتر روی بیو و زبان کار کن که مهمترن...بعد درکنار اینها اگه زیست و شیمیت ضعیف نیست از زمستون ادامه بده حتما موفق میشی

milad_f67

New member
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم، دوستان نظرتون چیه که تو همین تاپیک اشکالاتی رو که توی مباحث مختلف زیست، شیمی و یا بیو داریم مطرح کنیم تا با کمک همدیگه مشکلاتمون رفع بشه؟ به نظرتون توی همین تاپیک این کارو بکنیم یا یه تاپیک جدا بزاریم؟
من موافقم قبلا هم يكي از دوستان اين پيشنهاد رو داد ولي هيچ اقدامي نكرد خيلي نكته هارو ميشه ياد گرفت

anital

New member
شما چه خوب خوندید! من این هفته افتضاح بودم! بیوشیمی فقط فصل کربوهیدرات ها رو با خلاصه نویسی نصفه نیمه خوندم... زبان هم 504 تا آخر درس 13
من حس خوبی به خوندن لنینجر ندارم. حس می کنم دارم بد می خونم. زیادی رو جزئیاتش متمرکز می شم. نگاه به سوال های کنکور کردم خیلی ساده تر از این حرفا بود. اعتراف می کنم اصلا بلد نیستم برای کنکور بخونم.

sara67

New member
سلام بچه ها

من امسال کنکور دادم. برخلاف تصورم که فکر میکردم خراب کردم ولی تا حالا راضی هستم.

چه قبول بشم چه نشم تجربه 2 سال کنکور رو دارم.

هر کس سوالی داره من در خدمتم.

اینم بگم که تو دنیای رقابت رفاقت کنید. مطمئن باشید اگر به دوستای دیگتون کمک کنین از چشم خدا دور نمیمونه.

حتتتتتتما نتیجه اش رو میبینین. ببینین کی این حرف رو بهتون زدم.

مجربه (;

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

sara67

New member
به نظر من این کار اصلا درست نیست اگه کسی هدفش رو یکیش قرار بده درصد موفقیتش بالاتر میره تا هر دو رو بخواد

موافقم.. تجربه به من نشون داده که کسی که هدفش وزارت بهداشته ولی میخواد علوم هم شرکت کنه 1 ماه فرصتش رو زمان نزدیک شدن به علوم از دست میده چون استرس داره و از فرصتش استفاده نمیکنه.
اونی هم که هدفش هر دوشونه و برا علوم عالی میخونه دیگه برای بهداشت خیلی خسته میشه و میبره.

kiana

New member
سلام دوستان من به دلایلی تازه از امروز شروع می کنم به خوندن فقط یه سوال دارم کسی میدونه لنینجر ترجمه دکتر رضا محمدی خوبه یا نه؟ 3 جلدیه. و یه چیز دیگه من می خوام با بودجه بندی آزمون های سنا پیش برم کسی پایه هست برا خوندن؟ :smilies-azardl (113

BBT

New member
سلام دوستان من به دلایلی تازه از امروز شروع می کنم به خوندن فقط یه سوال دارم کسی میدونه لنینجر ترجمه دکتر رضا محمدی خوبه یا نه؟ 3 جلدیه. و یه چیز دیگه من می خوام با بودجه بندی آزمون های سنا پیش برم کسی پایه هست برا خوندن؟ :smilies-azardl (113

سلام بله منم همین ترجمه لنینجر رو داشتم 3 جلدی برای محمدی همین خوبه

BBT

New member

فقط من یه مقدار سردرگمم همه ی کتاب رو که نیاز نیست بخونیم درسته؟

بله حتما نمیشه هم همه رو خوند
نظر من اینه که
یه کتاب رفنرس انتخاب کنید
بعد یه کتاب خلاصه تر مثل احسانی
بعد یه ج ز و ه خوب
به همراه کتاب تست

kiana

New member
بله حتما نمیشه هم همه رو خوند
نظر من اینه که
یه کتاب رفنرس انتخاب کنید
بعد یه کتاب خلاصه تر مثل احسانی
بعد یه ج ز و ه خوب
به همراه کتاب تست
ممنون دوست عزیز پس من کتاب احسانی رو هم تهیه می کنم ولی ندارم حالا شروع کنیم به امید قبولی :a2d3:

sara67

New member

فقط من یه مقدار سردرگمم همه ی کتاب رو که نیاز نیست بخونیم درسته؟

سلام کیانا جان.

من خودم ضروریات و مقداری جعفرنژاد رو خوندم. ولی یکی از دوستانم صرفا جعفرنژاد رو خوند. اتفاقا درصد بیوشیمی ایشون از من بالاتر شد.

به نظر من لازم نیست برای کنکور رفرنس بخونی. دکتر جعفرنژاد یا احسانی رو بخون. هم قابل فهم تره. هم نتیجه اش تو کنکور بیشتر از رفرانس خونده ها نباشه کمتر هم نیس. هم زود تموم میشه و میتونی عوض 1 دور 5-6 دور بخونی و مسلط تز بشی. بعدزودتر هم میرسی به تست زنی و میتونی کتاب گنجینه جعفرنژاد رو 2 دور بزنی.

تو کنکور بحث، بحث تسلطه. نه حجمی که خوندی. الان هر موسه ای تو تهران بری هیچ استاد بزرگ بیوشیمی ای بهت نمیگه رفرانس بخونی.

آخرین ویرایش:

setareh58

New member

سلام کیانا جان.

من خودم ضروریات و مقداری جعفرنژاد رو خوندم. ولی یکی از دوستانم صرفا جعفرنژاد رو خوند. اتفاقا درصد بیوشیمی ایشون از من بالاتر شد.

به نظر من لازم نیست برای کنکور رفرنس بخونی. دکتر جعفرنژاد یا احسانی رو بخون. هم قابل فهم تره. هم نتیجه اش تو کنکور بیشتر از رفرانس خونده ها نباشه کمتر هم نیس. هم زود تموم میشه و میتونی عوض 1 دور 5-6 دور بخونی و مسلط تز بشی. بعدزودتر هم میرسی به تست زنی و میتونی کتاب گنجینه جعفرنژاد رو 2 دور بزنی.

تو کنکور بحث، بحث تسلطه. نه حجمی که خوندی. الان هر ای تو تهران بری هیچ استاد بزرگ بیوشیمی ای بهت نمیگه رفرانس بخونی.
سلام سارا جون میشه بگی کتاب جعفرنژاد منظورت کدوم کتابه و یا اگه لطف کنی اسم کامل کتاب با انتشاراتش بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای شما و همه بچه های انجمن ارزوی موفقیت دارم:rose:

kiana

New member

سلام کیانا جان.

تو کنکور بحث، بحث تسلطه. نه حجمی که خوندی. الان هر ای تو تهران بری هیچ استاد بزرگ بیوشیمی ای بهت نمیگه رفرانس بخونی.

ممنون سارا جان خیلی کمک کردی فقط یه مورد هم خلاصه نویسیه. به نظرت کتابای احسانی یا جعفر نژاد هم نیازی به خلاصه نویسی دارن؟

sara67

New member
سلام سارا جون میشه بگی کتاب جعفرنژاد منظورت کدوم کتابه و یا اگه لطف کنی اسم کامل کتاب با انتشاراتش بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای شما و همه بچه های انجمن ارزوی موفقیت دارم:rose:

برا جعفرنژاد که کتاب نیس.. جوه اس

یه کتاب تست خیلی عالی هم داره اسمش "گنجینه سوالات بیوشیمی" انتشارات کتابخانه فرهنگه..

خیلی ممنون عزیزم.

شما هم موفق باشی

آخرین ویرایش:

sara67

New member
ممنون سارا جان خیلی کمک کردی فقط یه مورد هم خلاصه نویسیه. به نظرت کتابای احسانی یا جعفر نژاد هم نیازی به خلاصه نویسی دارن؟

این کتاب و یا جزه ها که خلاصه اونجوری نیستن. اومدن جاهایی که بیشتر مدنظر طراح هاست رو به زبان ساده تر تشریح کردن. خودتون میتونین موقع خوندن تو حاشیه نکات مدنظرتون رو هم اضافه کنین. ش

آخرین ویرایش:

kiana

New member

این کتاب و یا جزه ها که خلاصه اونجوری نیستن. اومدن جاهایی که بیشتر مدنظر طراح هاست رو به زبان ساده تر تشریح کردن. خودتون میتونین موقع خوندن تو حاشیه نکات مدنظرتون رو هم اضافه کنین. ش
ممنون سارا جان لطف کردی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا