مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leylii

New member
سلام به همه
این سایت منو دیوونه کرد
نصف موهای سرم ریخت تا عضو شدم
بچه ها من طرحی هستم
منم میخوام شروع کنم واسه بیوشیمی سال دیگه
تغذیه خوندم
از این به بعد هرچی خوندم میام اینجا مینویسم
ایشالله بتونیم به هم کمک کنیم
راستی من صفر کیلومترم چون رشتم رو دارم عوض میکنم

ngaran nabash mitoni brisi ketabaroo bkhoni b ma residi shayadam jeloo zadi :smiliess (3)::smiliess (3):

arshadtaghzie

New member
نظرتون در مورد کنکور وزارت علوم چیه؟
من شنیدم سطحش از کنکور وزارت بهداشت پایین تر.......

leylii

New member
bale khili khili rahat tare vali vezarat bhdasht chize khobik dare ink mese khode refrensa soal mide vali vezarat olom maloomnist az koja soal mide

mohammad63

Well-known member
آقا محمد شما برای شیمی آلی و عمومی چی می خونید؟ من که موریسون بوید 3 جلد و مک موری رو از کتابخونه گرفتم فعلا وحشت زده شدم از ترسم نزدیکش نرفتم رشته من علوم آزمایشگاهیه با شیمی آلی سرو کار نداشتم به نظر شما چی بخونیم بهتره ؟
:21:

دوست عزیز
من شیمی الی نادری رو میخونم ...برای کنکور رو هم میذارم برای جمع بندی نهایی ....... البته این چند سال شیمی برای بیوشیمی هم عمومی هست هم الی...................... برای الی هنوز منبع جمع و جور و مناسبی پیدا نکردم......پیدا کردم همینجا معرفی میکنم

nocerino

New member
برای کتاب شیمی الی میتونید محمد جان از کتاب شیمی الی دکتر علی پیکری که برای پوران پژوهش هست استفاده کنید.خیلی کامله.

leylii

New member
برای کتاب شیمی الی میتونید محمد جان از کتاب شیمی الی دکتر علی پیکری که برای پوران پژوهش هست استفاده کنید.خیلی کامله.

nocerino jan yani hamin ali pekario tanha bkhoonim kamele?????dg ehtiyaji nist k naderio bkhoonim??????????????

shohreh2399

New member
سلام بچه ها من احتمالا اگه خدا بخواد قبولم اما دوس دارم تابستونمو با شما باشمو دوره کنم درسامو

neda93

New member
سلام به همه دوستان
بچه ها منم میخوام کنار شماها شروع کنم
هنوز صفر صفرم اما کنار هم به امید خدا به 100 میرسیم
منم مثل خیلیهاتون عاشق بیوشیمی هستم و از خوندن مطالبش لذت میبرم و دلیل انتخابم هم همین بوده...البته من چند سالی هست که لیسانسم رو گرفتم اما امسال تصمیم گرفتم با جدیت برای ارشد شروع کنم سرم هم خیلی شلوغه اما برای خودم هم باید وقت بزارم وگرنه این ادامه تحصیل مثل حسرت تو دلم میمونه
از الان دارم به دکترا فکر میکنم
انشاالله کنار هم این راه رو تا آخر میریم بچه ها بیاین برای رتبه های برتر بخونیم و بهترینهای بیوشیمی 93 از همین تاپیک باشن

neda93

New member
بچه ها چرا اینجا خبری نیست پس؟؟

من که تمام تاپیکهایی رو که فکر میکردم بتونم مطلب مهمی ازش بفهمم رو خوندن و اینجوری تونستم منابع مفیدتر رو انتخاب کنم
فکر کنم بهتر هم باشه که با بیوشیمی و زبان شروع کنم
به امید خدا از همین الان با زبان استارت خوندن رو میزنم
خیلی خوب میشد اگه برای هر هفته مبحثی از بیوشیمی رو انتخاب میکردیم و با هم پیش میرفتیم نظرتون چیه دوستان؟؟؟

mohammad63

Well-known member
سلام به همه دوستان
بچه ها منم میخوام کنار شماها شروع کنم
هنوز صفر صفرم اما کنار هم به امید خدا به 100 میرسیم
منم مثل خیلیهاتون عاشق بیوشیمی هستم و از خوندن مطالبش لذت میبرم و دلیل انتخابم هم همین بوده...البته من چند سالی هست که لیسانسم رو گرفتم اما امسال تصمیم گرفتم با جدیت برای ارشد شروع کنم سرم هم خیلی شلوغه اما برای خودم هم باید وقت بزارم وگرنه این ادامه تحصیل مثل حسرت تو دلم میمونه
از الان دارم به دکترا فکر میکنم
انشاالله کنار هم این راه رو تا آخر میریم بچه ها بیاین برای رتبه های برتر بخونیم و بهترینهای بیوشیمی 93 از همین تاپیک باشن

ندا خانوم خوش اومدین...........
انشالا که یکی از قبولی های ارشد 93 شما هستین..........
بله شما هم درست تصمیم گرفتین ..... زبان و بیو خیلی مهم هستند و باید از همین الان شروع بشن ......
برای برنامه ریزی چون دوستان هرکس گرفتاری خاص خودش رو داره پس برنامه خاص خودش رو داره ............
پس نمیشه که اینور برنامه ریخت ......... شما میتونینید با دوستانی که شرایط مشابهی دارین برنامه ریزی ککنید.

Delaram92

New member
سلام شروع کردید؟ از کی شروع می کنید ؟ با چه منابعی؟منابع پیشنهادی رتبه های برتر؟راستی بیوشیمی بالینی می خواین بخونین دیگه نه؟

آخرین ویرایش:

elbanoo

New member
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که اینجا اومدن و نظر دادن، چه اونایی که امسال دارن قبول می شن و چه اونایی که تازه می خان شروع کنن، اومدم بگم منم هستم. البته کنکور 92 هم شرکت کردم ولی خراب کردم. رشته خودم هم شیمی بوده، یه هفته ای می شه که دوباره شروع کردم و دارم زبان می خونم. برای همه ی اونایی که واسه راهی که شروع کردن برنامه و امید دارن آرزوی موفقیت دارم.

m14

New member
:
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که اینجا اومدن و نظر دادن، چه اونایی که امسال دارن قبول می شن و چه اونایی که تازه می خان شروع کنن، اومدم بگم منم هستم. البته کنکور 92 هم شرکت کردم ولی خراب کردم. رشته خودم هم شیمی بوده، یه هفته ای می شه که دوباره شروع کردم و دارم زبان می خونم. برای همه ی اونایی که واسه راهی که شروع کردن برنامه و امید دارن آرزوی موفقیت دارم.

سلام منم برای شما وهمه دوستان آرزوی موفقیت دارم میشه بگید برای زبان باچی شروع کردید؟:rose:

mohammad63

Well-known member
سلام شروع کردید؟ از کی شروع می کنید ؟ با چه منابعی؟منابع پیشنهادی رتبه های برتر؟راستی بیوشیمی بالینی می خواین بخونین دیگه نه؟

درود بر دل ارام
بچه هایی که فعلا اعلام امادگی کردن قراره تابستونو با زبان و بیو شیمی بخونن که مناابع متفوته اما بیو احسانی و لنینجر رو اکثرا میخان بخونن... برا زبان هم بیشتر بچه ها با تافل و لزگی و 504 کار میکنن...... بله میخوایم بیوشیمی بخونیم... منابع چند نفر از رتبه های برتر تو سایت هست میتونی از اونجا ببینی

mohammad63

Well-known member
elbanoo سلام
منم براتون ارزوی موفقست مسکنم ........
انشالا تا خط پایان با هم باشیم .......
من هم شروع کردم .........

leylii

New member
منم از مهر شروع میکنم چون همه رو 1 دور خوندم...................

mohammad63

Well-known member
:

سلام منم برای شما وهمه دوستان آرزوی موفقیت دارم میشه بگید برای زبان باچی شروع کردید؟:rose:

سلام
بچه ها منابع مختلفی برا زبان میخونن
مثلا من خودم میخوام اطلس مصور بیوشیمی رو ترجمه کنم تا خر جاش که برسم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا