مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pary

New member
سلام خوبیییید
اقا محمد بیا یه لطفی کن- شما دست به برنامه ریزیت خوبه بیا یک برنامه ریزی کن و همه ی فصلها را مشخص کن برای بیو ز و زبان این 2 تا تموم کنیم (من برنامه ریزی کردنم رویاییه)
تا بمونه شیمی و زیست
برای بیو من میخوام احسانی بخونم خیلیی شیرین توضیح داده

mohammad63

Well-known member
سلام خوبیییید
اقا محمد بیا یه لطفی کن- شما دست به برنامه ریزیت خوبه بیا یک برنامه ریزی کن و همه ی فصلها را مشخص کن برای بیو ز و زبان این 2 تا تموم کنیم (من برنامه ریزی کردنم رویاییه)
تا بمونه شیمی و زیست
برای بیو من میخوام احسانی بخونم خیلیی شیرین توضیح داده

پری خانوم
البته برای شما یه برنامه ریزی کرد برای کوچولوتون هم یه برنامه ریزی .............. ههههههههههه
من تو پ خ جوابتونو مفصل دادم

بچه هایی که می خواین تازه شروع کنین!!!!
یک پیشنهاد!
از الان بیو و زبان رو شروع کنید شیمی رو دی ماه و زیست رو برای فروردین بزارین!
من اومدم برای هر کدوم از اعضای بدن مثلاً کبد،کلیه ،مغز،و.... یک یادو کاغذ آ3 تهیه کردم و از همون اولش که شروع کردم هر مطلبی که مربوط به اون اندام میشد رو در اون کاغذ مربوطه می نوشتم،باور کنین انقدر به دردتون می خوره مخصوصاً برای بعد از عید که می خواین جمع بندی و دوره کنین...سر کنکور حضور ذهنتون عالی میشه.سر کنکور با این سوالهای مفهومی خیلی سخته تمر کز کردن ولی شما یک بانک کامل برای هر اندام دارین که تمام مطالب مختلف مربوط به فصول مختلف رو روش نوشتین.....
امیدوارم همتون موفق باشین!

bahar9368

New member
:QUOTE=mahsa_64;208327]سلام m14
من اولین سالمه میخوام بیوشیمی بخونم من کلی تحقیق کردم بنظرم بیوشیمی شهبازی برا من که اصلا بیوشیمی نخوندم کتاب خوبیه . شما چی از کجا شروع میکنید؟

سلام .من امسال کنکور دادم
برا موفقیتت فعلا فقط بیو بخون .با توجه به اینکه اصلا بیوشیمی نخوندی به یه منبع قانع نباش. برا قسمت متابولیسم هارپر خیلی خوبه.
چون رشتت شیمیه از نظر شیمی نباید مشکلی داشته باشی
بیوشیمی که یاد بگیری حدودی نیمی از سوالای زیست رو هم میتونی جواب بدی .فعلا وقتت رو صرف زیست نکن چون سوالای راحتی ازش طرح میشه .

منم اولین ساله شرکت میکنم فعلا دارم زیست دبیرستان رومیخونم. راستش یه سری مربوط به یه روازنمایشگاه گرفتم ولی مثل اینکه اشتباه کردم چون به دردمرور میخوره حالامجبورم هزینه کنم چندتا دیگه مثل لنینجرو....بخرم.:smiliess (2):شماچی چیزی خوندید؟میشه بپرسم کدوم دانشگاه شیمی خوندید؟برای آلی و عمومی چیکارمیکنید؟ موافقید باهم بخونیم:smilies-azardl (113[/QUOTE]

pary

New member
بچه ها بیایید با هم شروع کنیم و یک رقابت سالم داشته باشیم
وقتی در کنار هم باشیم مطمن باشین خوندنتون مستمر و با برنامه تر میشه از ما گفتن
بیاید هر شب گزارش کار بدیم
من که از بیوشیمی شروع کردم

سلام .من تازه عضو شدم .منم تصمیم دارم واسه 93 بخونم. کتاب بیو لنینجر و دکتر احسانی رو تهیه کردم و میخوام شروع به خوندن کردم.در ضمن کتاب لزگی رو هم باهاشون خواهم خوند. اما نمیدونم هر روز چقدر بتونم بخونم .اما نهایت تلاشم و میکنم .

biochi

New member
سلام دوستان، همگی خسته نباشید

کلِِید بیو 92 رو پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
عاطفه جان بنظرم میانگین از 7 ساعت شروع کن تا نزدیکای امتحان حداقل به 10 ساعت برسه

آخرین ویرایش:

mohammad63

Well-known member
سلام .من تازه عضو شدم .منم تصمیم دارم واسه 93 بخونم. کتاب بیو لنینجر و دکتر احسانی رو تهیه کردم و میخوام شروع به خوندن کردم.در ضمن کتاب لزگی رو هم باهاشون خواهم خوند. اما نمیدونم هر روز چقدر بتونم بخونم .اما نهایت تلاشم و میکنم .

سلام
البته نمیدونم پایه بیوشیمی چقد قوی هست و چقد به اون مسلط هستین ....اما ابتدا لنینجر رو بخونید، بعد احسانی و ضروریات و برای کنکور................
زبان هم سعی کنید در مسیری پیش برین که دایره لغاتتون بالا بره .............
خوشحال میشیم با گروه ما باشین

m14

New member
سلام
البته نمیدونم پایه بیوشیمی چقد قوی هست و چقد به اون مسلط هستین ....اما ابتدا لنینجر رو بخونید، بعد احسانی و ضروریات و برای کنکور................
زبان هم سعی کنید در مسیری پیش برین که دایره لغاتتون بالا بره .............
خوشحال میشیم با گروه ما باشین

منم امروزلنینجرجلد1روتهیه کردم ومیخوام شروع کنم پس به نظرشما اول بایدلنینجرروخوند بعد احسانی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شروع کردن با کتاب احسانی اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad63

Well-known member
منم امروزلنینجرجلد1روتهیه کردم ومیخوام شروع کنم پس به نظرشما اول بایدلنینجرروخوند بعد احسانی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شروع کردن با کتاب احسانی اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببینید نمیشه گفت اشتباههه ......... اما لنینجر یک کتاب ژایه ای کامله و البته متنش هم سخت نیست و راحت فهمیده میشه ....... پس بهتره که از لنینجر شروع کرد و وقتی به احسانی رسیدین دیگه بیوشیمی را می فهمین و احسانی که یک کتاب خلاصه هست و قطغا کامل پوشش نمیده خوندنش اسونتره و شما بهتر میتونید از بهره برداری کنید ............... و البته این نظر من هست

kiana

New member
ببینید نمیشه گفت اشتباههه ......... اما لنینجر یک کتاب ژایه ای کامله و البته متنش هم سخت نیست و راحت فهمیده میشه ....... پس بهتره که از لنینجر شروع کرد و وقتی به احسانی رسیدین دیگه بیوشیمی را می فهمین و احسانی که یک کتاب خلاصه هست و قطغا کامل پوشش نمیده خوندنش اسونتره و شما بهتر میتونید از بهره برداری کنید ............... و البته این نظر من هست

آقا محمد شما برای شیمی آلی و عمومی چی می خونید؟ من که موریسون بوید 3 جلد و مک موری رو از کتابخونه گرفتم فعلا وحشت زده شدم از ترسم نزدیکش نرفتم رشته من علوم آزمایشگاهیه با شیمی آلی سرو کار نداشتم به نظر شما چی بخونیم بهتره ؟
:21:

rahil1206

New member
سلام به همه دوستان
به نظر شما کدوم ترجمه لنینجر مناسبتره لطفا اگه کسی اطلاعی داره منو راهنماییی کنه:thanks:

nocerino

New member
سلام لنینجر دکتر رضا محمدی. شیمی الی هم میتونید کتاب شیمی الی پوران پژوهش یا کتاب درسنامه شیمی الی دکتر نادری سهی انتشارات کتابخانه فرهنگ رو بگییرید بخوند

برای کتاب تست حتما کتاب گنجینه سوالات بیوشیمی دکتر جعفر نژاد رو بگیرید هم از روش بخونید و هم تست بزنید.

دوستان رفرنس هارو و یادتون نره.حداقل یکبار از روی دولین بنشینید بخونید.بعدش کتاب دکتر حسانی روبخونید.

bioshimi@

Well-known member
سلام من امسال کنکور دادم ...حالا نمدونم احتمال قبولیم پنجاه پنجاهه تا موقع که نتایج میاد ..میخوام فقط زبانمو تقویت کنم ..با خوندن واژه های تافل . 504 و کتابای زبان دیگه ببینیم چی میشه اگه خدای نکرده قبول نشدم بعد جوابا از شهریور میشینم میخونم دوباره
نظرتون چیه فقط میترسم زمان رو از دست بدم:(

tarhiam

New member
سلام به همه
این سایت منو دیوونه کرد
نصف موهای سرم ریخت تا عضو شدم
بچه ها من طرحی هستم
منم میخوام شروع کنم واسه بیوشیمی سال دیگه
تغذیه خوندم
از این به بعد هرچی خوندم میام اینجا مینویسم
ایشالله بتونیم به هم کمک کنیم
راستی من صفر کیلومترم چون رشتم رو دارم عوض میکنم

leylii

New member
bacheha mohamad 63 dorost mige aval lennjeroo bkhonin badesham devlin choon 60% soala az devlin hast man motmaiinam

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا