مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sahar parham

New member
سلام به همه دوستان منم چند روزه شروع کردم فعلا دارم بیوشیمی (جزوه و کتاب دکتر احسانی) و زبان essential words for toefl می خونم یه دور که بیوشیمی خوندم شیمی آلی و عمومی(جزوه پیکری) + زیست(دبیرستان و زیست شناسی برای کنکور) برای زبانم بعد از اینکه تافلو خوندم 504+کتاب لزگی و میخونم موفق باشید

m14

New member
اگر از من می شنوید .. - چون من تقریبا تمامی رفرنسهای بیوشیمی رو دیدم - ............. شما از کتاب سبکی مثل احسانی شروع کنید .... اگر هم دنبال رفرنس هستید از لنینجر شروع کنید ....
البته این نظر منه
منم ممنونم ازراهنمایی شما درسته یکی هم قبلا به من گفته بود اول لنینجرروبخونم. یه سوال لنینجرطوری هست که بایک بارخوندنش فهمیدش وسراغ منبع دیگه ای ازبیوشیمی رفت؟؟؟؟؟؟

m14

New member
:QUOTE=mahsa_64;208327]سلام m14
من اولین سالمه میخوام بیوشیمی بخونم من کلی تحقیق کردم بنظرم بیوشیمی شهبازی برا من که اصلا بیوشیمی نخوندم کتاب خوبیه . شما چی از کجا شروع میکنید؟[/QUOTE]

منم اولین ساله شرکت میکنم فعلا دارم زیست دبیرستان رومیخونم. راستش یه سری جزوه مربوط به یه موسسه روازنمایشگاه گرفتم ولی مثل اینکه اشتباه کردم چون به دردمرور میخوره حالامجبورم هزینه کنم چندتا دیگه مثل لنینجرو....بخرم.:smiliess (2):شماچی چیزی خوندید؟میشه بپرسم کدوم دانشگاه شیمی خوندید؟برای آلی و عمومی چیکارمیکنید؟ موافقید باهم بخونیم:smilies-azardl (113

m14

New member
سلام به همه دوستان منم چند روزه شروع کردم فعلا دارم بیوشیمی (جزوه و کتاب دکتر احسانی) و زبان essential words for toefl می خونم یه دور که بیوشیمی خوندم شیمی آلی و عمومی(جزوه پیکری) + زیست(دبیرستان و زیست شناسی برای کنکور) برای زبانم بعد از اینکه تافلو خوندم 504+کتاب لزگی و میخونم موفق باشید

سلام برای زبان من رفرنسهاروتهیه کردم یعنی Developingreading *reading and thinking*mosaic*expanding وغیره به نظرتون همه ایناروبخونم کافیه یا کتاب لزگی روهم بخونم؟؟؟؟؟ لزگی سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad63

Well-known member
منم ممنونم ازراهنمایی شما درسته یکی هم قبلا به من گفته بود اول لنینجرروبخونم. یه سوال لنینجرطوری هست که بایک بارخوندنش فهمیدش وسراغ منبع دیگه ای ازبیوشیمی رفت؟؟؟؟؟؟

بله ........
البته اگه بتونین خلاصه نویسی هم کنید خیلی عالیه ..............
لنینجر رو بخونید و بقیه منابع رو نگاه کنید، می بینید که بقیه منابع فقط کامل کننده هستند. لنینجر ساده تر از بقیه هست ........

mohammad63

Well-known member
:QUOTE=mahsa_64;208327]سلام m14
من اولین سالمه میخوام بیوشیمی بخونم من کلی تحقیق کردم بنظرم بیوشیمی شهبازی برا من که اصلا بیوشیمی نخوندم کتاب خوبیه . شما چی از کجا شروع میکنید؟

منم اولین ساله شرکت میکنم فعلا دارم زیست دبیرستان رومیخونم. راستش یه سری جزوه مربوط به یه موسسه روازنمایشگاه گرفتم ولی مثل اینکه اشتباه کردم چون به دردمرور میخوره حالامجبورم هزینه کنم چندتا دیگه مثل لنینجرو....بخرم.:smiliess (2):شماچی چیزی خوندید؟میشه بپرسم کدوم دانشگاه شیمی خوندید؟برای آلی و عمومی چیکارمیکنید؟ موافقید باهم بخونیم:smilies-azardl (113[/QUOTE]

دوست عزیز
الان موقع خوندن زیست نیست ...........
از بیوشیمی و زبان شروع کنید...
بهتره زیست رو بذارین برا دی ماه به بعد

mohammad63

Well-known member
سلام من رشته ام شیمیه امسال میخوام بیوشیمی امتحان بدم بنظرتون بیوشیمی عمومی شهبازی و ملک نیا کافیه برای بیوشیمی؟

شما ضریب اصلیتون بیوشیمی هست ................ فکر کنم باید بیشتر از اینها کار کنید ......
اصلا شهبازی ملک نیا مناسب نیست ............
فک کنم از لنینجر شروع کنید بهتره ...........

mahsa_64

New member
من دانشگاه تبریز خوندم . جزوه برای ما که بیوشیمی نخوندیم خوب نیست من بیوشیمی 2 فصل از شهبازی و ملکنیا خوندم و شیمی ام جلد یک مورتیمر رو دارم میخونم برا زیست فعلا زوده بیوشیمی مهمتر و سخت تره از اون شروع کن . موافقم با هم بخونیم

mahsa_64

New member
واقعا اخه خیلیا میکن رفرنس خوندن وقت تلف کردنه حجمش زیاده و وقت تف کردنه :65d6a5d6s:

m14

New member
منم اولین ساله شرکت میکنم فعلا دارم زیست دبیرستان رومیخونم. راستش یه سری جزوه مربوط به یه موسسه روازنمایشگاه گرفتم ولی مثل اینکه اشتباه کردم چون به دردمرور میخوره حالامجبورم هزینه کنم چندتا دیگه مثل لنینجرو....بخرم.:smiliess (2):شماچی چیزی خوندید؟میشه بپرسم کدوم دانشگاه شیمی خوندید؟برای آلی و عمومی چیکارمیکنید؟ موافقید باهم بخونیم:smilies-azardl (113

دوست عزیز
الان موقع خوندن زیست نیست ...........
از بیوشیمی و زبان شروع کنید...
بهتره زیست رو بذارین برا دی ماه به بعد[/quote]

ممنون ازراهنمایی شما فکرکنم درست میگید الان که دارم زیست میخونم میبینم بااینکه خیلی وقته دبیرستانو تموم کردم ولی کم وبیش یادم هست.... یه سوال اگه من زیست رو با آزمون بخونم میتونم درصد خوبی بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟

m14

New member
::
واقعا اخه خیلیا میکن رفرنس خوندن وقت تلف کردنه حجمش زیاده و وقت تف کردنه :65d6a5d6s:

اما برای بیوشیمی به نظرمنم باید اول لنینجرروبخونیم..... ممنونم ازاینکه راهنمایی کردید پس منم ازبیو و شیمی و زبان شروع میکنم . دوست عزیز پس به امید خدا باهم شروع میکنیم منم سعی میکنم مورتیمر را برسونم به شما موافقید تا آخرخردادجلدیک روتموم کنیم یاهروقت که شمابگید؟؟؟ آخه اگه زمان مشخص نکنیم مشخص نمیشه کی کدوم درس رو بخونیم درست میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ad54ad:

mahsa_64

New member
منم از شما ممنونم پس لنینجر رو میخونم . باشه تا اخر خرداد جلد یک مورتیمر . شما کدوم دانشگاه شیمی خوندید؟

m14

New member
منم از شما ممنونم پس لنینجر رو میخونم . باشه تا اخر خرداد جلد یک مورتیمر . شما کدوم دانشگاه شیمی خوندید؟

من ازپیام نورتهران فارغ التحصیل شدم. Ok شما لنینجر روتهیه کردید؟؟؟؟؟ من باید تهیه کنم نمیدونم چندتافصله؟؟اما اگرشما دارید برای اون هم چندتا فصل تعیین کنید که تاآخرخردادبخونیم.

sahar parham

New member
سلام برای زبان من رفرنسهاروتهیه کردم یعنی Developingreading *reading and thinking*mosaic*expanding وغیره به نظرتون همه ایناروبخونم کافیه یا کتاب لزگی روهم بخونم؟؟؟؟؟ لزگی سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من لزگی رو از خیلیا شنیدم که می گفتن خوبه خودم تا حالا نخوندمش در مورد رفرنسای معرفی شده بهداشت نمی دونم که کافی هستن یا نه

سلام.منم هستم.ولی امتحانام 22 خرداد تموم میشه.ازخیلیا شنیدم واسه قسمت ساختمان لنینجر,متابولیسم دولین, انزیم هارپر خوبه

m.e

New member
سلام .منم میخام کنکور 93 شرکت کنم جدی جدی... من رشتم شیمیه.
اگه همه موافق باشن با هم برنامه ریزی کنیم و منابع مهم و کاربردی رو بخونیم.
منم هستم:bunnyearsmiley:

a67

New member
من دارم لنینجرو میخونم

اما هیچی نمیفهمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا